Znam dobro kako pregledi izgledaju.igro sam ja sam previse godina da nebi znao te fore. Previse vi sve vjerujete novinama, mesi, doktorima..on fali vec par okupljanja a kod Genta je sve igro odma nakon repke igro i prijateljske i evropske i ligaske utakmice. Radi se o tome da ima boljih igraca, on meni ne smeta kao igrac je ok al nista specijalno za nas, ali ako ti se ne igra i uvjek slucajno imas povredu onda daj nek igraju momci koji mogu i hoce igrat i koji znaju. Valjda se smije nesta kriticno rec o repci(igracu) . Nisam nikog ni uvrijedio ni nista. Ja mislio ovo sportski Forum. A interesantno kako su prvi skocili papetovci, svenovci da vrijedjaju. Ne mislim na tebejasmin10 je napisao/la:Pa kakve gluposti valjas. Od kud ti znaš kako je pregled izgledao ? Čovjek došao da ga naši pregledaju i opet ti nešto ne odgovara.bhfanatic14 je napisao/la:Ko ima dokaz da je doso? Ko ga pregledo karabeg? Mogu zamislit pregleda nije ga ni vidio reko mesa, Danijel ima povredu i to je to. Nesmije se istina reci, i nista kriticno napisat odma se docekuje na noz. Sve samo hvalite, ovaj jozo nije ni zaigro za nas vec treba da igra u prvih 11,vec je najbolji stoper, bla bla...Bazinga12345 je napisao/la:Pa dolazio je kod nas da ga naši ljekari pregledaju
Btw ima prijenos na areni 3.
@tuzlanski smrad prati me u stopu, ubacujes se gdje ti nije mjesto. Samo gluposti pise nema nista konkretno napisat u vezi fudbala. Nezna amater ni skojom loptom repka igra Dal je nike Dal adidas. Zaobilazi me smradu