Kakav Osim on je lokalna riba, nama treba svjetski strucnjak, autoritet kojem neće smjeti pisnut. Tipa Vaha (znam znam neće htjet)Virtu4l je napisao/la:Amar Osim je jedini spas za olupinu koja se zove fudbalska reprezentacija BiH.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- samoposteno
- Kontakt:
Olupina da vodi olupinu i to sad kad trebaju da igraju na olupini to bi bas super biloVirtu4l je napisao/la:Amar Osim je jedini spas za olupinu koja se zove fudbalska reprezentacija BiH.
ljiljane kompjuteru 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
@legenda reala

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- MocMahale444
Mlatni se smrdljivom carapom Mesa. Cuj uzmite loptu a ovi ga gledaju ko valja trcati za njom
Amar Osim 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ta nije lud... da mu lopovi u savezu određuju sastavBadrHari je napisao/la:Kakav Osim on je lokalna riba, nama treba svjetski strucnjak, autoritet kojem neće smjeti pisnut. Tipa Vaha (znam znam neće htjet)Virtu4l je napisao/la:Amar Osim je jedini spas za olupinu koja se zove fudbalska reprezentacija BiH.
MUSVDG
MocMahale444 je napisao/la:
Amar Osim
Halali ,morooo jbg,naletio si
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zamisli ti to, ne znam šta mi je jadnije u tome, selektor koji moli svoje igrače da trče, ili reprezentativci koji igraju za svoju državu i ne žele da trče čak ni na konstantno pritiskanje od strane selektora.MocMahale444 je napisao/la:Mlatni se smrdljivom carapom Mesa. Cuj uzmite loptu a ovi ga gledaju ko valja trcati za njom![]()
Amar Osim
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Burberry46
- Kontakt:
Najgori selektor, veze ti nemas Bazdarevicu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MocMahale444
Jbga zalosno je sto se ikako bavimo sportom. Samo se blamiramo. Obraz djon i kod Mese i kod igraca.Raonffa je napisao/la:Zamisli ti to, ne znam šta mi je jadnije u tome, selektor koji moli svoje igrače da trče, ili reprezentativci koji igraju za svoju državu i ne žele da trče čak ni na konstantno pritiskanje od strane selektora.MocMahale444 je napisao/la:Mlatni se smrdljivom carapom Mesa. Cuj uzmite loptu a ovi ga gledaju ko valja trcati za njom![]()
Amar Osim
@MikiHz stvarno ste homosexualna zajednica
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno, da mu niko nece trcati kad lik izvede na teren vecinu igraca oko 30 godina, za njega su mladi igraci pojam, kod njega ako je igrac ispod 23 godine, odmah nije iskusan "pregorice".
Da mi je dozivjet da nas vodi jednom normalan selektor, a ne ove ublehe koji nikad u zivotu nisu vodili neki ozbiljan klub ili repku.
Da mi je dozivjet da nas vodi jednom normalan selektor, a ne ove ublehe koji nikad u zivotu nisu vodili neki ozbiljan klub ili repku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kratko i jasno - bezmudna pi*ka!U svlačionici nije puno toga rekao igračima nakon utakmice.
"Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam. Dobro smo radili, nisam mogao ni pomisliti da nam se ovo može dogoditi", završio je Baždarević.
Samo Amar Osim, u narodu poznat kao ubica divova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za nas je samo sjedeća odbojka, i to kad nema Irana.MocMahale444 je napisao/la:Jbga zalosno je sto se ikako bavimo sportom. Samo se blamiramo. Obraz djon i kod Mese i kod igraca.Raonffa je napisao/la:Zamisli ti to, ne znam šta mi je jadnije u tome, selektor koji moli svoje igrače da trče, ili reprezentativci koji igraju za svoju državu i ne žele da trče čak ni na konstantno pritiskanje od strane selektora.MocMahale444 je napisao/la:Mlatni se smrdljivom carapom Mesa. Cuj uzmite loptu a ovi ga gledaju ko valja trcati za njom![]()
Amar Osim
@MikiHz stvarno ste homosexualna zajednicahalali i ti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
IMA DANA ZA MEGDANA, PORUCIO JE MEHMED

Još nije dao ostavku i izvršio harakiri?? Meša, ****!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To su oni što ih je Avdija speed demon potopio u Brazilu?Raonffa je napisao/la:i to kad nema Irana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
To je to, nego brate plavi Mesa ispade gori od SajeRaonffa je napisao/la:Za nas je samo sjedeća odbojka, i to kad nema Irana.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mislio sam na pocetku da ce biti bolji od prethodnika. O oci moje slijepe!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.