Mozda bi se veceras slavilo ovako , ali...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ma Barba je preveliki gospodin da s e petlja s ovom seljadijomEffenberg je napisao/la:On bi im dobro objasnio koliko se zarejza na flopu a jos bolje kako zablefat na riveru!josipmusa je napisao/la:nama samo barbarez moze pomoci, S obzirom d a nije dio sarajevskog lobija ja ga smatram strancem. On bi mogao biti nas Zidan, barem ima muda reci ovim manekenima dje im je mjesto![]()
ne moze tako care, prvo ivo istuk, i onn je vodio sarajevske mezimce, pa onda janjos, pa onda osim, postojte svoju hijerarhijuinvincible1921 je napisao/la:dobro eto nije dokazan a haj mi ti sad objasni gdje su se dokazale ove neznalice sto su vodile repku do sad....(izuzev cire). Ja kazem ako ne moze Vaha, Bajevic ili neki stranac onda bolje i Osim nego da mi uvale neku "legendu bh fudbala" da se uci na repci. Gdje se barbarez dokazao? Po partyma i poker stolovima ?josipmusa je napisao/la:yebo te bog amar osim dokazani trener HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA, odustajem od ovog foruma
Pehari su tu ljudino mozes ga hejtat koliko hocesjosipmusa je napisao/la:ne moze tako care, prvo ivo istuk, i onn je vodio sarajevske mezimce, pa onda janjos, pa onda osim, postojte svoju hijerarhijuinvincible1921 je napisao/la:dobro eto nije dokazan a haj mi ti sad objasni gdje su se dokazale ove neznalice sto su vodile repku do sad....(izuzev cire). Ja kazem ako ne moze Vaha, Bajevic ili neki stranac onda bolje i Osim nego da mi uvale neku "legendu bh fudbala" da se uci na repci. Gdje se barbarez dokazao? Po partyma i poker stolovima ?josipmusa je napisao/la:yebo te bog amar osim dokazani trener HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA, odustajem od ovog foruma
Guzice bi ja dao da je on veceras postovao nacionalni kljuc i da su umjesto Ibisevica i Visce na terenu bili Milicevic i Krunic.BadrHari je napisao/la:Ciro je otvoreno reko da ti se petljaju u sastav (Srb, Hrv, Bos), Baho je direktno Bakovića pitao, on mu potvrdio. Znaci o cemu pricamo mi...
Ja bi sad potpiso nijedan musliman da ne igra a da se plasiramo. Fudbal je sport, ganjanje lopte, nema naciju i vjeru. Ako zadnje tri godine Ogi Vranjes, deklarisani cetalj, natapa dres znojem i krvlju, gubi zivce vise od Pjanića i Dzeke- drazi mi je u repci.
Ako jedan Toni Sunjic profesionalac, super-odgojen momak za primjer, svaku utakmicu odradi korektno a Emir Spahić kiksa i pobije se kad je najbitnije, unosi nemir- drazi mi je bosanski Hrvat.
Yebo vas nacionalni kljuc
E ovi su mi najjaci. Pa koji qrac postoji forum jeboteVucevich je napisao/la:Jedva sam cekao ovakav komentar... pa eto, nek Mesa zna. Nakantio nas **** Kipar.
Zar nije i Safet oko Bajrama mescini?Vucevich je napisao/la:Da li mislite da ce Curan sutra dobiti otkaz?
Odgovorno tvrdiBaader je napisao/la:Odgovorno tvrdim da ako ta spodoba dođe za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine da će to biti de facto kraj te iste reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 33 gosta.