Bego nije nista kriv!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ljudi su već par sezona u Premier Ligi.admir1991 je napisao/la:Jest malo i sudija zabrljo,ali realno,ovaj bournemouth je jedna od najgorih ekipa koju je usla u prvu ligu.Ispadanje 99% ove sezone .Steta sto ce se Begovic naprimati golova.
Top10 golman na svijetu.Rokoko87 je napisao/la:Oprosti se!
Bolji od Nutelle.kobe24 je napisao/la:Top10 golman na svijetu.Rokoko87 je napisao/la:Oprosti se!
Top 10provokatorII je napisao/la:Kad mi skontamo da je Begovic odlican golman, ali da nije klasa kao sto su Cech, Casillas ili Bufon koji su legende, onda ce ovdje prestati teci potoci virtuelne krvi.
Ljudi moji, spustimo se na zemlju. Begovic je jedan od 10 najboljih na svijetu, ali nije ekstra klasa golmana kao gore navedeni, a to izgleda neki misle, i razocarani su svaki put kad Begovic primi gol.
Mene sto se tice, ja sam voljan staviti ga na klupu ako u Zenici pokaze nesigurnost, ali sam siguran da golmanske greske nece odluciti ucesnika baraza.
Zuko je napisao/la:Vrsajevic prije izmedju top 10 desnih bekova nego Begovic top 10 golmana.
Tako je ! Sinoc nemoze kod ni jednog gola nista. A i to si u pravu za šutanje, sinoc da je branio Oliver Kahn za Bh mislim da bi Pala mrtva glava.Suljo20002 je napisao/la:U Pireju je kod rezultata 0 1 imao odbranu odlicno suta,u narednim utakmicama i nije imao nekog posla do ove.Ti je odradio posao kako je mogao,e moji jadnici zar stvarno mislite da je eto mogao odbranit ista od ona 3 gola.Imamo srece sto nije tolika budala jer bi recimo neki ludji golman pošutao svoje stopere ondje na sred terena.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Imajednabrigada, Kenonan, Meshko91 i 21 gost.