Imas par dnevnika od 19:00 do 20:00 hahhaEld0rado je napisao/la:Odlicno znaci moja tv nema basketa
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sport i TV
Re: Sport i TV
Max Allegri
ja imam CI modul i nema pola opcija kao resiver...tako da ću ga zamijeniti za resiver...jest ljepše bez kablova al funkcionalnost prije svega.
Semper Fidelis
Na teritoriju Bosne i Hercegovine pravo prenosa ima SK a to znaci da samo Telemach,Total i Mtel korisnici mogu gledati tekme sa eurobasketa.
Jos jednom hvala svima koji su zasluzni da se nazalost vec skoro deceniju 2/3 stanovnika Bosne i Hercegovine nalazi u dirigovanom (ne znam odakle) mraku kada je u pitanju prenos vhunskih sportskih desavanja.
Jos jednom hvala svima koji su zasluzni da se nazalost vec skoro deceniju 2/3 stanovnika Bosne i Hercegovine nalazi u dirigovanom (ne znam odakle) mraku kada je u pitanju prenos vhunskih sportskih desavanja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nazalost valja mi deverti 10 mjeseci ugovora sa bhtelekomom al jedva cekam dan da odem na šalter i da se odjavim.
Uzeti barem total tv jer nazalost telemaha nema jos u mom gradu.
Al gore mi je sto placamo 3x sranja (mislim na kanale tri emitera) i ne dobijamo ama baš nista.
Uzeti barem total tv jer nazalost telemaha nema jos u mom gradu.
Al gore mi je sto placamo 3x sranja (mislim na kanale tri emitera) i ne dobijamo ama baš nista.
Vrhunski napisno.madridist je napisao/la:Na teritoriju Bosne i Hercegovine pravo prenosa ima SK a to znaci da samo Telemach,Total i Mtel korisnici mogu gledati tekme sa eurobasketa.
Max Allegri
Max Allegri
- Fantasista
- Kontakt:
Uzeo telemach duo net paket, svi SK programi, arene 24 mjeseca free, kamara programa, net ne smijem izmjeriti
juče odjavio adsl od mrtvog BHT, sa kakvim guštom i smiješkom na licu sam ušetao u poslovnicu, zboggom klošari
juče odjavio adsl od mrtvog BHT, sa kakvim guštom i smiješkom na licu sam ušetao u poslovnicu, zboggom klošari
Uskoro će se pojaviti novi kanali Sport Kluba. To će biti SK7, SK8, SK9 i SK10. Naravno čim se budu pojavili i mi ćemo ih na telemachu dobiti.
Živio Sport Klub!

Živio Sport Klub!
arelinho je napisao/la:Uskoro će se pojaviti novi kanali Sport Kluba. To će biti SK7, SK8, SK9 i SK10. Naravno čim se budu pojavili i mi ćemo ih na telemachu dobiti.
Živio Sport Klub!![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 03 sep 2017, 11:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Zbog cega ce im toliki kanaliarelinho je napisao/la:Uskoro će se pojaviti novi kanali Sport Kluba. To će biti SK7, SK8, SK9 i SK10. Naravno čim se budu pojavili i mi ćemo ih na telemachu dobiti.
Živio Sport Klub!![]()
![]()
![]()
Da to nece uzeti i Njemce i Francuze i zabare
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Čak sam čuo informaciju da to rade jer će otkupiti prava za Ligu šampiona i Ligu europe za period 2018. do 2022. godine.Bassha je napisao/la:arelinho je napisao/la:Uskoro će se pojaviti novi kanali Sport Kluba. To će biti SK7, SK8, SK9 i SK10. Naravno čim se budu pojavili i mi ćemo ih na telemachu dobiti.
Živio Sport Klub!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma previse je to, svakako na 4,5 i 6 bude sedmicno jedan ili dva live prenosa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa nije previše jer evo baš juče je bio problem jer nisu mogli sve utakmice EB prenositi jer nemaju dovoljno kanala. Još ako uzmu LP i EL onda im baš trebaju ovi kanali.

-
gambler1899
- Kontakt:
prenosi li neko Hr-Kosovo?? osim HRT jer zakljucaju
mislim da im je veci problem sto nemaju dovoljno komentatora, posebno za kosarku, trebali bi pokusat dovest dvojac sa arenesport ili vladislava majera sa bht-a od ovih sto mi znamo, vjerovatno jos ima dobrih komentatora na nekim srpskim kanalima, i ja bih umjesto sk golf stavio da je to sk7, sumnjam da iko gleda golf, i da im je to isplativo uopstearelinho je napisao/la:Pa nije previše jer evo baš juče je bio problem jer nisu mogli sve utakmice EB prenositi jer nemaju dovoljno kanala. Još ako uzmu LP i EL onda im baš trebaju ovi kanali.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Vjerujem da će povećati broj komentatora ako budu uvodili ove kanale, a vjerovatno hoće jer su oni trenutno u test fazi.irfo je napisao/la:mislim da im je veci problem sto nemaju dovoljno komentatora, posebno za kosarku, trebali bi pokusat dovest dvojac sa arenesport ili vladislava majera sa bht-a od ovih sto mi znamo, vjerovatno jos ima dobrih komentatora na nekim srpskim kanalima, i ja bih umjesto sk golf stavio da je to sk7, sumnjam da iko gleda golf, i da im je to isplativo uopstearelinho je napisao/la:Pa nije previše jer evo baš juče je bio problem jer nisu mogli sve utakmice EB prenositi jer nemaju dovoljno kanala. Još ako uzmu LP i EL onda im baš trebaju ovi kanali.![]()
de nek ove od 4 do 6 stave u HD nabijem ih, zabole me oci gledajuci SD kanale 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
arelinho je napisao/la:Čak sam čuo informaciju da to rade jer će otkupiti prava za Ligu šampiona i Ligu europe za period 2018. do 2022. godine.Bassha je napisao/la:arelinho je napisao/la:Uskoro će se pojaviti novi kanali Sport Kluba. To će biti SK7, SK8, SK9 i SK10. Naravno čim se budu pojavili i mi ćemo ih na telemachu dobiti.
Živio Sport Klub!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ako bi dodali neku novu kosarkasku ligu i povecali broj prenosa Turske i Njemacke lige gdje bi im kraj bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.