Znam naravno, bas mi je drago da se zanimas za Zelju igracima Zelje isplacene su sve premije i plate ako te pojedninacno zanima neko samo reci.januar je napisao/la:Bas me interesuje da li znas koliko dobijaju u Zelji i kolko im kasne plate? Ko javno objavi plate i premije znaci da nemaju sta kriti i da su redovne sto u Sarajevu trenutno jeste, i igraci sto se tice finansija su zadovoljni sto mi je drago ,jer je sad to u sportu rijetkost.
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Seyo_TM je napisao/la:

- Elektrika
- Kontakt:
Malo vam noževi, sad su i britve u fazonu kod timijevacaOmar500 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:

ma na stranu sve provokacije,ovo sto se desava ce samo voditi ponovo do onih prekrasnih derbija od prije 7 -8 godina.kada pogledam sada te utakmice,ono je bilo strasno jeza te uhvati.samo kada se sjetim atmosfere sa utakmica sarajevo -zeljo 1-1 kada su navijaci ulijetali ona tekma prije zubandana.onda sarajevo -zeljo 0-3.ne pominjem ih zbog rezultata,nego zbog broja ljudi na tribinama.kada neko da gol prosto zagrmi da te strah bude od buke.
VOLIM TE ŽELJO
elektrika, nemoj komentarisati stvari koje nisi skontao...doslo je do provalije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
evo ovako skontace
http://****/attached_images/00 ... /zilet.GIF
http://****/attached_images/00 ... /zilet.GIF
- nikad_izvini
- Kontakt:
A vi ste djeca cvijeća. Jel barem znaš ko te napravioElektrika je napisao/la:Malo vam noževi, sad su i britve u fazonu kod timijevacaOmar500 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:

ps Seyo, skontao je on, samo potencira kako su oni djeca cvijeća. Nema utoka, noževa, palica, 10 vs 1. Ono, klasična njanjo propaganda. Na kraju se ubijedi da je to istina pa počne da vjeruje u svoje baljezgarije

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
"Broje djeca u jednoj hercegovackoj skoli :
1,2,3,4,5,6,7, Leotar 9 ,10

1,2,3,4,5,6,7, Leotar 9 ,10

1921-2011
a kako vi na grbavici brojiteEsii TM87 je napisao/la:"Broje djeca u jednoj hercegovackoj skoli :
1,2,3,4,5,6,7, Leotar 9 ,10![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Elektrika
- Kontakt:
Znam jako dobro ko me napravio. Također znam i ko je tebe napravio. Roditelji komunisti koji su imali titov portret na zidu 2 sa 2, a vamo nešto nama potenciraš da smo mi udbaši, vako-nakonikad_izvini je napisao/la:[
A vi ste djeca cvijeća. Jel barem znaš ko te napravio![]()
ps Seyo, skontao je on, samo potencira kako su oni djeca cvijeća. Nema utoka, noževa, palica, 10 vs 1. Ono, klasična njanjo propaganda. Na kraju se ubijedi da je to istina pa počne da vjeruje u svoje baljezgarije

ovakoHairlija je napisao/la:a kako vi na grbavici brojiteEsii TM87 je napisao/la:"Broje djeca u jednoj hercegovackoj skoli :
![]()
1,2,3,4,5,6,7,Leotar,Torpedo,10

zadovoljan
1921-2011
nema potrebe da oni koriste, to ce njihov predsjednik da koristinikad_izvini je napisao/la:ps Seyo, skontao je on, samo potencira kako su oni djeca cvijeća. Nema utoka, noževa, palica, 10 vs 1. Ono, klasična njanjo propaganda. Na kraju se ubijedi da je to istina pa počne da vjeruje u svoje baljezgarije

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Još interesantnije je kako se više niko ne obazire na Ibrakovića i njegove izjave za razliku od prošle sezone, više se niko ne obazire na sumnjive utakmice Slavija Budućnost 2 i Budućnost Torpedo 2Stole iz Bora je napisao/la:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..

Sad je sve u redu

PItari, da ih nema trebalo bi ih izmisliti

Vidim da su mi izbrisali post pa da ponovim. Lažu po stranim ex Yu forumima kako ih je bilo 1500 u Banovićima. Ako je tako onda je nas bilo 2500 u Travniku, minimalno

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
sta tebe briga ba,jel ti neko spominje sarajevo.kako vi na kosevu brojite.koji su vam brojevi basel,besiktas ..Hairlija je napisao/la:a kako vi na grbavici brojiteEsii TM87 je napisao/la:"Broje djeca u jednoj hercegovackoj skoli :
![]()
VOLIM TE ŽELJO
nemoj nam naša kopilencad torpedaše dirati, sad će početi plakati, što si takav?Esii TM87 je napisao/la:ovakoHairlija je napisao/la:a kako vi na grbavici brojiteEsii TM87 je napisao/la:"Broje djeca u jednoj hercegovackoj skoli :
![]()
1,2,3,4,5,6,7,Leotar,Torpedo,10![]()
zadovoljan
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Mi nelazemo nas je bilo preko 1000
A nisam znao da se ovako lahko pale,gdje je ono sto kazu ne zanima ih Blekic
covjek im spomenes odmah pr jedna sijeda na glavi
,kad vas toliko nervira evo jos jednom
Zijad Blekic

A nisam znao da se ovako lahko pale,gdje je ono sto kazu ne zanima ih Blekic
covjek im spomenes odmah pr jedna sijeda na glavi

Zijad Blekic

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- nikad_izvini
- Kontakt:
Što je najgore, moji nisu nikad bili komunjare. Ja jesamElektrika je napisao/la:Znam jako dobro ko me napravio. Također znam i ko je tebe napravio. Roditelji komunisti koji su imali titov portret na zidu 2 sa 2, a vamo nešto nama potenciraš da smo mi udbaši, vako-nakonikad_izvini je napisao/la:[
A vi ste djeca cvijeća. Jel barem znaš ko te napravio![]()

Nego, mi loši, samo utoke, palice, noževi a vi samo pošteno. To je tvoja poanta, jel

Gebels vam nije ravan. Pomalo me brinete. Baš ste nenormalni sa pričom i propagandom

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 29 avg 2010, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Hotić Demir unosi nemir!
Super start Veleža, još uz te neke bojkote i dosta nepoznate igrače. Svaka čast!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bilo nas je vise nego vas na jugu sinoc. Inace, ti si jedan bolestan lik, koji sigurno ima traume od FKS I HZ.nikad_izvini je napisao/la: Vidim da su mi izbrisali post pa da ponovim. Lažu po stranim ex Yu forumima kako ih je bilo 1500 u Banovićima. Ako je tako onda je nas bilo 2500 u Travniku, minimalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.