FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Hendo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Hendo » 01 sep 2017, 23:33

U Liverpoolu sjede mudri ljudi gospon. 160 miliona eura za Coutinha. Lijepo to zvuči, ali kako ih onda potrošiti i na koga?
Liverpool je krenuo po Lemara kažu 100 miliona eura, krenuo je po Dijka, kažu 100 miliona eura. I onda od Coutinha moraš doplatiti da bi dobio ovu dvojicu igrača.
Jednom kada pokažeš u raji da si bogat, do kraja života plaćaš piće.
Drugo, daješ igrača koji je tu godinama i koji zna sve, od suigrača do igranja fudbala. Dovedeš dvojicu novih koje si skupo platio i koji automatski moraju igrati, da ne bi ispao smješan. Dok se oni uigraju, a sezona je počela, treba proći pola godine minimalno. Ode sezona u nepovrat.
Hoću reći, kada jednom izgubiš ženu koju voliš, druge nakon nje su tu samo da je zamjene.
Kocka je bačena

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 sep 2017, 23:34

al mi je najjace sto se ovi loze sto ih parangal trolla otkako je svijeta i vijeka, namjerno pise dolazi cou ovo ono, a od pocetka se zna kakve su hablecine u barci, iznenadili su nas i sa semedom i dembeleom, iako smo se svi potajno nadali da ce jos tko doci..

Eh sad, sto se tice Benedita i akcije, nadati se da ce to biti uspjesno, jer ovi su takvi lupezi, pa dovoljno na prosloj stranici pogledati ove lapine, majka to dva puta ne radja, vidi se na svakom tko je i sta je.
A sada, kazu da su se Rebert i gospodin "iznad kluba" sto javno proziva Piquea bili u svadji citavo ljeto, eto nam oni sutra drze presicu, ja ocekujem da ih **** Barto baci pod bus, da podnesu ostavke, da ispadnu da su oni krivi za sve, a Barto ce im kasnije ispod stola iskesirati to zrtvovanje za dobrobit raje.
Ne budu li ostavke u pitanju, garant ce biti neki supljak tipa "Pa gledajte, PSG je poljuljao trziste, mi necemo preplacivati igrace, a i ove ponude sto smo slali, odbijali su, nije do nas"..

Kako god da se okrene, iskreno se nadam da je ovo kraj ovim hablecinama, onaj Braida, mozda covjek i zna, al ne moze doci do izrazaja pored ovih neukusnih maloumnih idiota.
Robert s vremena na vrijeme pokaze da ipak nesto zna jer je pikirao Dembu proslo ljeto jos, ali ovaj drugi, ja mu ne bi ovce na papiru dao da cuva, a ne da ima neku ulogu u klubu.

#CiaoBarto ili #CiaoBarca , nesto od ovo dvoje ce nam biti kao posljedica gospodina Bartomeu-a i njegovih jarana u foteljama.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 01 sep 2017, 23:34

Nema sanse da neko moze predvidjeti kako ce se kretati cijene igraca. Istina je da je ovo preslo svaku mjeru, ali ko moze znati sta ce biti iduce ljeto? Niko sa foruma, to je sigurno! Ako neko moze znati da ce se cijene vratiti na normalu sada bi rasprodao cijelu ekipu po ovim ludim cijenama i iduce ljeto kupio jednako kvalitetne igrace po 3x nizim cijenama, a razliku pospremio u dzep. Zasto to ne radi niko? Vjerovatno jer misle da ce se cijene zadrzati ili samo rasti! Ako Uefa natjera klubove na financijski fair play, onda cijene mogu doci na staro. Samo tako i nikako drugacije! A realno, mislim da do toga nece doci. Ova pohlepa ide samo dalje i dalje. Ako je jedan Katar mogao kupiti svjetsko prvenstvo, onda je jasno da mogu i bilo kojeg igraca.
Zato ne mislite da ce iduce godine biti bolje, moze biti samo losije!
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 01 sep 2017, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 01 sep 2017, 23:34

Donnie Darko je napisao/la:
parangal je napisao/la:Poštovani moderatore @Donnie Darko imam molbu za vas...

Ušli smo u poslednji sat prelaznog roka debelo i svako bi trebao dobiti priliku da učestvuje u raspravi....smatrajte se zamoljenim od strane moje malenkosti da iz "tamnice" pustite korisnika @Nobela da se priključi....pogrešio je, odležo je svoje ali ovo su vanredne okolnosti...makar ako treba sutra ga vrati da dosluži kaznu ;) ....unapred zahvalan i umeću to da cenim... :salut:
Bit cu iskren, nemam pojma o cemu pises.

Nemoj odgovarat ovdje btw, ako ima neki problem mozes mi se obratit u pp, ili alfred, ovako nista neces postici.
Ne nemam problem , samo sam te zamolio ljudski i neću polemisati. Pretpostavljam da kad neko posle "incidenta" iznenada nestane da je u "apsani"...ako grešim i ako je on svojevoljno odsutan izvini :salut: ....znači ništa što bi bilo tajiti i za pp

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 01 sep 2017, 23:41

Raspad sistema.
Gore od ovoga tek slijedi naredno ljeto.Messi uopste nema motiv da potpise novi ugovor.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 01 sep 2017, 23:45

Hendo je napisao/la:U Liverpoolu sjede mudri ljudi gospon. 160 miliona eura za Coutinha. Lijepo to zvuči, ali kako ih onda potrošiti i na koga?
Liverpool je krenuo po Lemara kažu 100 miliona eura, krenuo je po Dijka, kažu 100 miliona eura. I onda od Coutinha moraš doplatiti da bi dobio ovu dvojicu igrača.
Drugo, daješ igrača koji je tu godinama i koji zna sve, od suigrača do igranja fudbala. Dovedeš dvojicu novih koje si skupo platio i koji automatski moraju igrati, da ne bi ispao smješan. Dok se oni uigraju, a sezona je počela, treba proći pola godine minimalno. Ode sezona u nepovrat.
Hoću reći, kada jednom izgubiš ženu koju voliš, druge nakon nje su tu samo da je zamjene.
Evo objasniću ti ukratko....kao neko ko prati i simpatiše Liverpul poodavno mogu ti reći da i sa Coutinhom ili bez istoga Liverpul ima šanse da osvoji LP koliko i npr. šta ja znam recimo BVB (ponavljam, ne potcenjujem nego sam realan).....Barsi taj igrač (možda da, možda ne to niko ne može garantovati) procenilin su da treba i ona bar papirološki sa njim se ima odredjeno pravo nadati da će npr. osvojiti.....

Liverpul i sad igra solidno bez Coutinha.....imao bi priliku da bezobrazno visokom količinom novca dokupi i ojača se još za neko blisko buduće vreme.....ovako samo gubi verovatno i šansu da dovede igrače koje pominješ ali otom potom

Da poentiram....sa i bez Coutinha Liverpulu je objektivno 1/8 plafon u LP.....ne vidim razlog za neko ku*robecanje i vodjenje inata pre svega protiv svojih interesa.....nadam se da me razumeš?

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 01 sep 2017, 23:48

slika

Pare od neymara su vec potrosene, tako da od cuvanja novca za iduce ljeto nema nista....

Samo moliti boga da od dembelea nesto bude u iducim sezonama jernod ove sezone ne ocekujem nista jer je mlad

Sent from my iPhone using Tapatalk

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 01 sep 2017, 23:49

Eventualni odlazak mesija je mac sa dvije ostrice.
Sa jedne strane je cinjenica da je vec u zalasku karijere i klub ce uzeti vjerovatno 300 miliona na njemu. Sa tim i novcem od neymara se moze napraviti vrhunski tim. Mozda je i bolje napraviti novu, podmladjenu ekipu na vrijeme nego crpiti nesto iz ovih starih igraca, a realno se iz njih vise nema sta iscrpiti. Jedini problem je sto za takav podhvat ocito treba nova uprava i novi trener.
Druga ostrica moguceg odlaska mesija je sto klub par godina mozda nece biti na vrhunskom nivou, barem dok se ne posloze sve kako treba.
Sta ce biti, samo Bog zna.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 01 sep 2017, 23:56

emir987 je napisao/la:Eventualni odlazak mesija je mac sa dvije ostrice.
Sa jedne strane je cinjenica da je vec u zalasku karijere i klub ce uzeti vjerovatno 300 miliona na njemu. Sa tim i novcem od neymara se moze napraviti vrhunski tim. Mozda je i bolje napraviti novu, podmadjenu ekipu na vrijeme nego crpiti nesto iz ovih starih igraca, a realno se iz njih vise nema sta iscrpiti. Jedini problem je sto za takav podhvat ocito treba nova uprava i novi trener.
Druga ostrica moguceg odlaska mesija je sto klub par godina mozda nece biti na vrhunskom nivou, barem dok se ne posloze sve kako treba.
Sta ce biti, samo Bog zna.
Imam podosta godina i odlično pamtim mnoge VRHUNSKE sastave Barcelone ali sa njima ne i dostizane VRHOVE....Messi je Barsi doneo upravo to i da se po 100-ti put vratim na velikog C.L. Menottija koji lepo opisujući Barsu danas kaže da boluje od "uspehitisa" i da će se teško izlečiti. Ja lično kao ja ne verujem da će Barsa više i sa i bez Messija bude VRH.....bolje reći može kljucnuti ali dominirati više nikada.....to se tako potrefilo, Leo i Barsa su bili fenomenalan spoj...trajalo je dobrih 5-6 godina "strahovlade" i stvari se vraćaju tj. vratiće se polako tamo gde su pre te velike ljubavi i bile.....jak i dobar klub, gigant ali daleko od dominantnog i favorita...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 sep 2017, 23:58

parangal je napisao/la:
Hendo je napisao/la:U Liverpoolu sjede mudri ljudi gospon. 160 miliona eura za Coutinha. Lijepo to zvuči, ali kako ih onda potrošiti i na koga?
Evo objasniću ti ukratko....kao neko ko prati i simpatiše Liverpul poodavno mogu ti reći da i sa Coutinhom ili bez istoga Liverpul ima šanse da osvoji LP koliko i npr. šta ja znam recimo BVB (ponavljam, ne potcenjujem nego sam realan).....Barsi taj igrač (možda da, možda ne to niko ne može garantovati) procenilin su da treba i ona bar papirološki sa njim se ima odredjeno pravo nadati da će npr. osvojiti.....

Liverpul i sad igra solidno bez Coutinha.....imao bi priliku da bezobrazno visokom količinom novca dokupi i ojača se još za neko blisko buduće vreme.....ovako samo gubi verovatno i šansu da dovede igrače koje pominješ ali otom potom

Da poentiram....sa i bez Coutinha Liverpulu je objektivno 1/8 plafon u LP.....ne vidim razlog za neko ku*robecanje i vodjenje inata pre svega protiv svojih interesa.....nadam se da me razumeš?
Tvoja teorija je dobra, ima smisla, ali je pogrešna.
Liverpul ne zanima LP, FA Kup, Liga Kup, čak šta više, da može, Liverpul bi sada mijenjao 2 titule LP za jednu EPL. Sezona je duga, još 35 utakmica u EPL samo, biće vremena za svakoga.
Kocka je bačena

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:05

Hendo je napisao/la:Tvoja teorija je dobra, ima smisla, ali je pogrešna.
Liverpul ne zanima LP, FA Kup, Liga Kup, čak šta više, da može, Liverpul bi sada mijenjao 2 titule LP za jednu EPL. Sezona je duga, još 35 utakmica u EPL samo, biće vremena za svakoga.
Evo sad čitam (hebem li ga koliko je tačno ali ako je npr.)....Liverpul je pristao na 160 miliona ali da ga pusti u Januaru....čemu to? Zašto to? Šta će dobiti u ta 4 meseca osim da rizikuje njegovu povredu i onda trt......ne znam, mislim da su napravili ogromnu grešku i da više za pomenutog igrača neće dobiti ni pola od te sume....nek smo mi živi i zdravi pa da vidimo kako će ići stvari.... :salut:

Torres_9
Kontakt:

FC Barcelona

Post Postao/la Torres_9 » 02 sep 2017, 00:06

za odabrano drustvo

Sent from my iPhone using Tapatalk

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 sep 2017, 00:07

parangal je napisao/la:
Zaboravaljas brate da na klupi Liverpoola sjedi gospodin Jirgen Klop kod njega nema ne moze bas bi volio Barcu u toj 1/8f da bar vidite sta znaci Cou i da vidite da je za Liverpool 160mil za njega nista jer on vrijedi duplo vise na terenu.Kazes Liverpool dobro gura i bez njega gdje ba gura prosli su Hoffenhaim koji igra napadacki a Kloppu to savrseno lezi 3-3 sa watfordom i 1-0 protiv slabasnog Crystal Palaca u ove zadnje dvije tekme je bas Coutinho trebao jer on umije sto drugi nisu na individualni kvalitet rijesit te bunkerase bio to nek projektil sa 20ak metara ili podvaljena lopta nekom od saigraca koji ce se naci u 100% sansi.

Kad bi ja birao uvijek bi izabrao Coutinha ispred 160mil.Garantujem da Barca nije bolja sa ovim igracima sto su doveli da ga mjenjaju(Dembele,Paulinho) nego sto bi bili sa Neymarom.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 00:09

parangal je napisao/la:

Jedina gluplja uprava od nase je liverpoolova, kretenski je ponuditi za coutinja 150 miliona, a jos je kretenskije to odbiti, jos prije 15 dana kad je nudjeno 120 miliona moglu su laganini praviti se nezainteresovani i dovesti lemara i serija i oxa za cirka 140 miliona, i onda isto toliko uzeti od naseg pacova za coutinja i imali bi jacu ekipu i rijesili bi se igraca koji ne da je nezadovoljan, nego se sprda s klubom

Racunate da je cou uigran i sve to, a ne racunate ono najvaznije, to da se taj cou sprda s klubom i da sad nece biti ni sjena onog igraca, no pred nama je, vjerujem da cete se dugo sjecati sa sjetom idiotskih ponuda barce i idiotskijeg jos odbijanja, kad prodje pola sezone a coutinjo ko mrtvac

Dortmund i monaco su definitivno najpametniji ispali u ovom roku, sejk je sve poremetio i sreca niko vise nije bio toliko extreman, da se i barca kupovinom coutinja pridruzila ko zna kakvu bi to lancanu reakciju izazvalo, ovako, puno se vise zemlja tresla nego sto se stvarno nesto desilo, osim seikovih 400 miliona za dva igraca nista se vise radikalno nije ni desilo, uglavnom onako kako se i naucilo,prepkacivali se igraci al ne onako kako se ocekivalo kako je krenula prica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2017, 00:10

parangal je napisao/la:
Evo sad čitam (hebem li ga koliko je tačno ali ako je npr.)....Liverpul je pristao na 160 miliona ali da ga pusti u Januaru....čemu to? Zašto to? Šta će dobiti u ta 4 meseca osim da rizikuje njegovu povredu i onda trt......ne znam, mislim da su napravili ogromnu grešku i da više za pomenutog igrača neće dobiti ni pola od te sume....nek smo mi živi i zdravi pa da vidimo kako će ići stvari.... :salut:
Vidim da ti baš ne kontaš sve ili možda nisi upoznat sa pričom iza scene. Sve dok je Pep Segura u Barseloni, Barselona neće dovesti iz Liverpoola Warda ( trećeg golmana Liverpula ) da ponudi 300 miliona eura.
Nadam se da kontaš sada.
Kocka je bačena

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:13

LiverpoolREDS je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Zaboravaljas brate da na klupi Liverpoola sjedi gospodin Jirgen Klop kod njega nema ne moze bas bi volio Barcu u toj 1/8f da bar vidite sta znaci Cou i da vidite da je za Liverpool 160mil za njega nista jer on vrijedi duplo vise na terenu.Kazes Liverpool dobro gura i bez njega gdje ba gura prosli su Hoffenhaim koji igra napadacki a Kloppu to savrseno lezi 3-3 sa watfordom i 1-0 protiv slabasnog Crystal Palaca u ove zadnje dvije tekme je bas Coutinho trebao jer on umije sto drugi nisu na individualni kvalitet rijesit te bunkerase bio to nek projektil sa 20ak metara ili podvaljena lopta nekom od saigraca koji ce se naci u 100% sansi.

Kad bi ja birao uvijek bi izabrao Coutinha ispred 160mil.Garantujem da Barca nije bolja sa ovim igracima sto su doveli da ga mjenjaju(Dembele,Paulinho) nego sto bi bili sa Neymarom.
Bez da mnogo polemišem reći ću samo bla bla bla.....Premier liga je interesantna, ja je i volim i pratim redovno a li ta liga NEMA klub koji je trenutno konkurentan za vrh LP i kraj polemike sa moje strane.....City je objektivno najbliži ali ipak vrlo daleko...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 00:14

Kad je predstavljanje? Prođe i džuma i prvi dan Bajrama i prvi dan septembra. I leđa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 sep 2017, 00:16

Vidi se po broju postova da vam je ovo prvi put da sacuvate igraca od odlaska u veci klub.
ser del barça es el millor que hi ha !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2017, 00:18

Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.

Sad je preostao obracun sa nesposobnom bandom, odbrojavamo im posljednje dane.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi :x

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:18

Hendo je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Vidim da ti baš ne kontaš sve ili možda nisi upoznat sa pričom iza scene. Sve dok je Pep Segura u Barseloni, Barselona neće dovesti iz Liverpoola Warda ( trećeg golmana Liverpula ) da ponudi 300 miliona eura.
Nadam se da kontaš sada.
Iskreno ne kontam ali reći ću ti nešto što znam iz bogatog iskustva.....NOVAC nema ukus, miris ni boju, nikoga ne zanima odakle dolazi i kako je stečen jedino što je bitno kad je on u pitanju je.....ili ga imaš ili ga nemaš ;) .....koga boli qurac za Seguru, Bartomeua, Kloppa i Moppa......NIKO NIJE GADLJIV NA NOVAC samo ako može da ga se dočepa izuzev budala....bilo legalno bilo ilegalno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.