FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Oni trolaju. Lol
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Gledaj Sevillu u grupi proc, to je vas rang. Ljudi slave ostanak igraca kao da je.. madre mia
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Napokon gotovo sve, dosadilo je vise citati svaki dan gluposti koje mediji serviraju.Pisao sam cim je Neymar otisao da cemo biti sretni ako jedan veci transfer odrade i tako je i bilo, levati su nesposobni toliko da je to smijesno.Potrosili su 20 i vise dana na ganjanje Coutinha, izgleda zaboravili da postoje i drugi igraci na trzistu.Bice teska sezona sigurno, nisu se pojacali u veznom redu kako treba a moje je misljenje da je to bilo prijeko potrebno, dosao je Paulinho ali cisto sumnjam da ce od njega biti mnogo koristi.
Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski.
Da se ispravim..
Oni pokušavaju da trolaju. *
Vizionarski.
Da se ispravim..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Svaki drugi post Tottenham spominjegaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski.
Da se ispravim..
Al neka, sacuvali ste igraca koji se popisso po klubu i kojem cete klicat za 2 mjeseca. Svaka cast, vrijedilo je
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije to crno bez belog.....Deulofeu levo, Demba desni i teeeraaaaaj
.....kao i predhodne dve sezone sve će zavisiti od oyebina na sredini, Ako Andres malo smanji sa konzumiranjem vina, Bus malo poseti teretanu, Rakita će i ovako i onako morati zapeti jer Paulinho ga opasno grize za dupe može se tu skrpiti nešto....za početak je primar počistiti Albu definitivno jer on više nema svrhu ni napred a još manje nazad.....pomeriti Umtitija (mora se, ko te pita) malo levlje i ubaciti Maskerana (kad već nisu Iniga) Busu iza ledja da mu čuva bar ove sezone jer ovaj definitivno više ne može pratiti jači tempo a već u Januaru zaganjati jednog pravog stopera
Pominjao bih Zrinjski al' koga boli qrc za njih.Lillard je napisao/la:Svaki drugi post Tottenham spominjegaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski.
Da se ispravim..
Oni pokušavaju da trolaju. *![]()
Nisu vrijedni ni pomena.
Razlog sto se mora igrati punim tempom i sto izostaju rezultati u LP je isti, niste dovoljno kvalitetni da dobijate u leru slabije timove a ni da konkurisete jakim europskim ekipama. Ali dobro, kada izostaju rezultati u Europi uvijek se moze pricati o cvrstom West Bromu, neugodnom Watfordu i teskom gostovanju u Stokeu.LiverpoolREDS je napisao/la:Po meni bas zbog toga sto moraju svaki vikend igrat punim tempom zato izostaju rezultati u LPparangal je napisao/la: Premier liga je jedno a ja sam pisao o LP....da u pravu si, u Premieru se nikad unapred ne zna ishod kao što se na većini utakmica Primere može sa gotovo sigurnošću reći i zato i jeste kao liga najzanimljivija od svih liga 5-ce....ali kad je sami krov Evrope u pitanju stvari stoje drastično drugačije i ako si imalo objektivan znaš da je to tako
ser del barça es el millor que hi ha !
Kako planirate namoliti coutinja,inace vaseg igraca, da se registruje za ligu prvakagaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski.
Da se ispravim..
Haha sprdnje i budala majko moja,,imali na tacni nase glupsone sa 160 miliona i odbise hah, i sad se ovi forumasi ko nesto qrce
Ja ne znam, da sejh nije aktivirao klauzulu nego po redovnoj proceduri nudio 160 miliona za neymara, i da je ovaj kmecao da ga puste da ide, i da su nasi odbili ponudu i ostavili ga, pa vecina nas bi hebala mater upravi za taj glupi potez, a neymar bi u prvih 10 utakmica mora dati barem po hetrik da sapere ljagu i da mu se vjeruje i u buduce
A ovi slave i qrce se haha, ja kluba,navijaca i govana heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čestitke Redsima na najvećem uspjehu od dolaska Kloppa. Pustite ljude nek se raduju. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za postlet3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.
Sad je preostao obracun sa nesposobnom bandom, odbrojavamo im posljednje dane.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I eto dobio si 222 miliina eura.Romariooo je napisao/la:Kako planirate namoliti coutinja,inace vaseg igraca, da se registruje za ligu prvakagaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski.
Da se ispravim..
Haha sprdnje i budala majko moja,,imali na tacni nase glupsone sa 160 miliona i odbise hah, i sad se ovi forumasi ko nesto qrce
Ja ne znam, da sejh nije aktivirao klauzulu nego po redovnoj proceduri nudio 160 miliona za neymara, i da je ovaj kmecao da ga puste da ide, i da su nasi odbili ponudu i ostavili ga, pa vecina nas bi hebala mater upravi za taj glupi potez, a neymar bi u prvih 10 utakmica mora dati barem po hetrik da sapere ljagu i da mu se vjeruje i u buduce
A ovi slave i qrce se haha, ja kluba,navijaca i govana heh
Šta ste uradili sa njima?
Vi ste naučili jednu vrlo važnu lekciju a to je da danas, ali baš bukvalno, ne možeš dovesti igrača iz Kineske lige ispod 40 miliona eura.
Vidjet ćeš kako će Coutinho da leti terenom, a naredne sezone halalosum PSG- u za 100 miliona eura.
Kocka je bačena
Kakvo je trziste danas sa tih 160 miliona Lpool je mogao dovesti jednog kvalitetnog igraca, nekim cudom dva.Ali cisto sumnjam da bi dvojicu doveli, evo ovi nasi levati iz Barcelone su uspjeli dovesti jednog talenta i Paulinha a imali ogromne pare.Ovako su zadrzali odlicnog igraca i cisto sumnjam da ce on sad igrati preko kur*a, sljedece godine je svjetsko a i da nije zna da samo moze sjebati karijeru sa takvim ponasanjem.Ja tu samo krivim ove nase nesposobnjakovice, ganjati jednog igraca 20 dana a vidis da Lpool ne popusta, nije Messi, okrenite se drugim opcijama levati.
Neka smo naucili lekciju o skupoći, ali necemo barem uciti lekcije kako to izgleda kad ti vazan igrac hoce da ide, a ti mu ne das, pa ti igra al preko qrca, i kako ostatak ekipe pada psihicki sto nekome dopustas da se sprda s klubom, a opet ga ostavljas i uzdas se u njega
Meni je bas drago sto nema neymara, kad sam saznao da on i babo mu zarko zele za sejhovim parama, pustio bi ga i za 122 miliona
Eh sad, stvar je pameti i srece dovesti prava pojacanja za solidan novac, tu ni sto ni dvjesto miliona nisu malo, a ako ne znas i 500 miliona ti je malo
Meni je bas drago sto nema neymara, kad sam saznao da on i babo mu zarko zele za sejhovim parama, pustio bi ga i za 122 miliona
Eh sad, stvar je pameti i srece dovesti prava pojacanja za solidan novac, tu ni sto ni dvjesto miliona nisu malo, a ako ne znas i 500 miliona ti je malo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bog me ubio ako sam igdje pomenuo korisnike sa Liverpool teme i gdje je ko visioOtelo je napisao/la:Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za postlet3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi
Ja nikad nikoga nisam tjerao, niti svojatao neku temu
Šta bi ? Jel Coutinho obukao dres Barce sa sedmicom na bolnim leđima ?
5 times champions of Europe. #YNWA
Ronaldo je htio u Real Madrid pa je Ferguson obavio razgovor sa njim i ostao je još jednu sezonu, znamo dobro kako je tu sezonu odigrao.Romariooo je napisao/la:Neka smo naucili lekciju o skupoći, ali necemo barem uciti lekcije kako to izgleda kad ti vazan igrac hoce da ide, a ti mu ne das, pa ti igra al preko qrca, i kako ostatak ekipe pada psihicki sto nekome dopustas da se sprda s klubom, a opet ga ostavljas i uzdas se u njega
Suarez je htio u Arsenal pa je trenirao sa rezervnom ekipom, malo se smirio, dobio bokji ugovor pa je odigrao odličnu sezonu i sljedeće otišao u Barselonu.
Ima primjera koliko hoćeš. Svjetsko prvenstvo je naredne godine, nema potrebe da se pitam ima li Coutinho motiva da igra. Ima, ide SP, tamo igraju najbolji, ima plaća, valja je zaraditi.
Uostalom, za dva kola će Coutinho biti u orvom timu Liverpoola pa ćemo svi sve vidjeti.
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako ima neko ljubazan da postavi link, sad ce predstavljanje Coutinha. Hvala.
Citirasao sam pogrešno, planirao sam Lillardalet3 je napisao/la:Bog me ubio ako sam igdje pomenuo korisnike sa Liverpool teme i gdje je ko visioOtelo je napisao/la:Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za postlet3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi![]()
![]()
Ja nikad nikoga nisam tjerao, niti svojatao neku temupogrešna adresa jarane.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- branimir85
- Kontakt:
pusti to,navrati na vueltuOtelo je napisao/la:Kad je predstavljanje? Prođe i džuma i prvi dan Bajrama i prvi dan septembra. I leđa.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.