BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Da mi je neko rekao da će uzeti više od 4 gema, nasmijao bi se, mislio sam da su se prijavili da uzmu po 8250, ali kako se meč odvija ovo se može proći.
Igrački su jači, ovi su samo uigraniji.
Igrački su jači, ovi su samo uigraniji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir i TB, svaki peti uzme. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Ipak izgubljen prvi set, mada je to vrlo lako moglo otici i na njihov mlin. Ja sam pozitivno iznenadjen 

Strašan Damir i u dublu, samo da ovo prenese sutra na teren. Na stranu što je prodao set onom smijurijom od poena u TBu, ali pobjeda im ovdje definitivno ne treba, ni njemu ni Lajoviću koji ima problem sa koljenom.
Damir ima problema sa žuljem na malom prstu desne noge. Nadam se da mu to sutra neće smetati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne žele izgubiti u dublu, valjda ga ovaj meč ne uništi za sutra i dodatno premori.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Nije valjda toliko glup da ne zna sta radi...Unofficialpage je napisao/la:Ne žele izgubiti u dublu, valjda ga ovaj meč ne uništi za sutra i dodatno premori.
Damir sutra treci mec (iza 2 zenska singla) na terenu 5. Negdje iza 20.30h.
Valjda ima tv prenoshm59 je napisao/la:Damir sutra treci mec (iza 2 zenska singla) na terenu 5. Negdje iza 20.30h.

Nem apotrebe da mrzis ovo je forum I to njegovo misljenje .Nek misli sta hoce .Vidjecemo sutra cija mati vunu prede hehe
Jedan ga match dijeli od top 50 I 250 tisuca dolara.
Ako dobije, za devet mjeseci zaradio skoro kao za cijelu karijeru. 
Onda može i dvije vodati.
Sretno Damire.

Onda može i dvije vodati.

Sretno Damire.

nije jestamaji hejter, nego jednostavno lik koji misli da je Rus favorit u ovom mecu i da ce tu ulogu opravdati. Jbg, ja se sjecam njihovog proslog meca, ne znam koliko je Rublev od tada napredovao, Damir sigurno jeste. No generalno je momak nezgodan protivnik, ja licno ne volim te mlade supernade kao protivnike. Ima pofino igraca iz top 20 koje bih radije za protivnike nego njega.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ronaldo99 je napisao/la:Valjda ima tv prenoshm59 je napisao/la:Damir sutra treci mec (iza 2 zenska singla) na terenu 5. Negdje iza 20.30h.
Sa terene 5 se rade prenosi, sve je do TV kuća, Može mu Eurosport pustiti prenos za Balkan, jer u tom terminu jedino je interesantan par Gofin-Monfils, a za meč postoji veliki interes. Streamova će biti.

Biće dobar meč veceras. Vjerujem da Damir igrom koji prikazuje zadnji mjesec dana može do pobjede.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
čim se mi ponadamo, čim se neka euforija stvori Džumi nas razočara
sretno večeras pa kako god završilo kapa dole, nije lako igrati 10+ dana uzastopno i pritom pobjedjivati 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
http://www.openerarankings.com/Home
Vidio sam neke price o bodovanju, ne postoji bolja stranica za ranking i sve sta se toga tice nego ova - sve ovdje imate, sluzbeni ranking, live za ovu sedmicu, za svaku narednu, prosle sedmice... Imate i points breakdown za svakog igraca, da vidite koje bodove idu OUT, koje IN, koje su countable koje uncountable, sve je bas jasno mislim
Vidio sam neke price o bodovanju, ne postoji bolja stranica za ranking i sve sta se toga tice nego ova - sve ovdje imate, sluzbeni ranking, live za ovu sedmicu, za svaku narednu, prosle sedmice... Imate i points breakdown za svakog igraca, da vidite koje bodove idu OUT, koje IN, koje su countable koje uncountable, sve je bas jasno mislim

“Pokušat ću da smirim njegovu brzu igru, definitivno moram dosta da mijenjam ritam, dužinu i visinu lopte, da igram slajs i da pokušam da ga privučem na mrežu jer se tu još ne snalazi najbolje. S osnovne linije je stvarno dobar, ima razorne udarce i u jakoj razmjeni udaraca on pobjeđuje“.
Sviđa mi se što Damir u potpunosti razumije prednosti i mane i sebe i Rubljova

-
- Kontakt:
Ma sta Damir zna sigurno cita forumGalion je napisao/la:“Pokušat ću da smirim njegovu brzu igru, definitivno moram dosta da mijenjam ritam, dužinu i visinu lopte, da igram slajs i da pokušam da ga privučem na mrežu jer se tu još ne snalazi najbolje. S osnovne linije je stvarno dobar, ima razorne udarce i u jakoj razmjeni udaraca on pobjeđuje“.

-
- Kontakt:
"– Za mene je Kicker nepoznat igrač. Nisam ga imao priliku vidjeti u juniorskom, ali niti u seniorskom tenisu. Riječ je o igraču koji je rođen 1992. godine, kao i moj Damir, ali ga nisam imao priliku sresti na nekom od turnira, što u juniorskoj, što u seniorskoj konkurenciji. On je ove godine u teniskom smislu “eksplodirao”, igrač je koji preferira nastupe na zemlji"
a tako su pripreme izgledale u Parizu, gospodin Nerfid je to rekao, poznat po tome sto je vec par bivshih br 1 trenirao
kakva je to sreca da ostaje daleko od tenisa i samo gleda TV i cestita sinu a ne ide za turnire
https://www.casopis.info/nerfid-dzumhur ... obijediti/
a tako su pripreme izgledale u Parizu, gospodin Nerfid je to rekao, poznat po tome sto je vec par bivshih br 1 trenirao
kakva je to sreca da ostaje daleko od tenisa i samo gleda TV i cestita sinu a ne ide za turnire
https://www.casopis.info/nerfid-dzumhur ... obijediti/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.