Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ovo je sramota za sport sta rade. Mogli su odgoditi kvalifikacije za sutra kad bude suho.
Sto smo gledali F1 po kisi gledali smo...ovi ljudi nece da voze...
Joj jbt kad se sjetim MotoGP prosle sezone kad je prekinuta utrka (mislim Brno ili Assen) od strane direkcije trke zbog nenormalne kise,svi vozaci su se bunili zbog takve odluke i zeljeli su da voze,a gledaj ovih invalida.
Joj jbt kad se sjetim MotoGP prosle sezone kad je prekinuta utrka (mislim Brno ili Assen) od strane direkcije trke zbog nenormalne kise,svi vozaci su se bunili zbog takve odluke i zeljeli su da voze,a gledaj ovih invalida.
Za pare koje primaju i po snijegu bi vozio
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne primaju bas svi...imas 6-7 vozaca koji dobro zaraduju ....ostali su prosjek zivi...Lampard8 je napisao/la:Za pare koje primaju i po snijegu bi vozio
Svaki od njih ima debelog spozora ili vise njih koji im "kupuju" mjesto u bolidu a zauzvrat dobijaju promociju svojih firmi i sl.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Izadjul 800km sa ili bez toplog obroka to je pitanje nad pitanjima...jelle je napisao/la:Ne primaju bas svi...imas 6-7 vozaca koji dobro zaraduju ....ostali su prosjek zivi...Lampard8 je napisao/la:Za pare koje primaju i po snijegu bi vozio
Bezveze trose novac na kisne gume kao i na gume za promjenjivo. Fisikela odvezao 2 kruga sa Safety Carom i kaze da je sve u redu, moze se voziti.
Sto se tice novca, samo iz Saubera dobijaju po 300k i Van Dorne. Vozaci Ocon, Sainz, palmer, Kvyat, Magnussen po 1 milion. Ostali imaju puno vise. Svi vozaci imaju bonuse za bodove, pa cifre izadju jos vece ako si talenat.
Sto se tice novca, samo iz Saubera dobijaju po 300k i Van Dorne. Vozaci Ocon, Sainz, palmer, Kvyat, Magnussen po 1 milion. Ostali imaju puno vise. Svi vozaci imaju bonuse za bodove, pa cifre izadju jos vece ako si talenat.
Kupuju im mjesto...al ne daju njima....ja govorim cisto o njihovim ugovorima....kad sam vidio zarade nekih vozaca bas smjesne...Lampard8 je napisao/la:Svaki od njih ima debelog spozora ili vise njih koji im "kupuju" mjesto u bolidu a zauzvrat dobijaju promociju svojih firmi i sl.
Chstal je napisao/la:Bezveze trose novac na kisne gume kao i na gume za promjenjivo. Fisikela odvezao 2 kruga sa Safety Carom i kaze da je sve u redu, moze se voziti.
Pa to je Pola grida....i razumjem ih nekad kad nece...da rizikuju glavu za tako malo.....prosla su vremena junastva.....danas je sve u parama...
Ima i toga da ovi nazovimo ih malo losiji vozaci, imaju primanja od 1 do 4 miliona od tima, to je ono sto znamo a iza kulisa postoji x bonusa pa ta plata zna izaci i do 10 mil.
Recimo Vettel i Hamilton imaju po 16 mil/godisnje, dok Botas i Kimi imaju oko 6-7 mil.
Ricardo i Hulk takoder imaju strasne ugovore, oko 11 mil.
A zauzvrat ovi vozaci imaju gigantske firme koje upumpavaju novac u timove i na taj nacin doprinose razvoju vozila.
Ostatak grida itekako zavisi od sponzora tako da ako neki sponzor odluci da zavrne pipu upitno je dal ce se njegov vozac naci uopste u bolidu na sljedecoj trci kamo li sezoni.
Recimo Vettel i Hamilton imaju po 16 mil/godisnje, dok Botas i Kimi imaju oko 6-7 mil.
A zauzvrat ovi vozaci imaju gigantske firme koje upumpavaju novac u timove i na taj nacin doprinose razvoju vozila.
Ostatak grida itekako zavisi od sponzora tako da ako neki sponzor odluci da zavrne pipu upitno je dal ce se njegov vozac naci uopste u bolidu na sljedecoj trci kamo li sezoni.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kakvi 16.....znam da je Hamilton imo 30 mil godisnje ....dok Seb s novim ugovorom ima 120 mil na tri godine...Lampard8 je napisao/la:Ima i toga da ovi nazovimo ih malo losiji vozaci, imaju primanja od 1 do 4 miliona od tima, to je ono sto znamo a iza kulisa postoji x bonusa pa ta plata zna izaci i do 10 mil.
Formula je smiješna postala nažalost 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Toliko dugo kisu cekam i ovo se desi. Kad das ljudima bez muda da voze
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako ide ljudine, morel se vozit? 
Kisa pocela u Sarajevu, smijem li voziti? XD Gasi formulu 1 dok nije kasno.
Traktor suši stazu hahah
JoeBleck je napisao/la:Izadjul 800km sa ili bez toplog obroka to je pitanje nad pitanjima...jelle je napisao/la:Ne primaju bas svi...imas 6-7 vozaca koji dobro zaraduju ....ostali su prosjek zivi...Lampard8 je napisao/la:Za pare koje primaju i po snijegu bi vozio
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Re: RE: Re: Formula 1
Parkiraj se u 16:30 ti javim da li smiješ krenuti daljeChstal je napisao/la:Kisa pocela u Sarajevu, smijem li voziti? XD Gasi formulu 1 dok nije kasno.
Ole ipak će nastaviti, da li je moguće 
3. sektor Hamiltona
Kakva steta sto Redbullovci imaju kazne...
Kakva steta sto Redbullovci imaju kazne...
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 1 gost.