FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 02 sep 2017, 12:45

DANTES je napisao/la:
messilla je napisao/la:Čestitke Redsima na najvećem uspjehu od dolaska Kloppa. Pustite ljude nek se raduju. :kafa:
Kad si bio dječak mali
Ljudi su te zayebali
U odsudnom dečačkom času
Umjesto Liverpula pokazaše ti Barsu.

I zato ti misliš da je barsa velika sada
Ne znaš da je njena veličina nova i mlada
Dantes kao pravi bosanski pravoslavac. Malo ijekavica, malo ekavica :mrgreen:

On topic

Ma hajde Boga ti, ne radi se tu samo o Coutinhu. Ja i dalje mislim da se ovo sve radilo planski jer ne mozes biti toliko retardiran.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 13:02

messilla je napisao/la:Budućnost Kluba je svakako upitna. Platili su Dembelea 105 miliona + 10 miliona kad upiše 50 nastupa + 10 miliona ako se plasiramo u LP. Paulinho sa 29 koštao 40 + bonusi. I zato nemaju pravo da seru i prodaju sličnu priču.
uvijek je sve upitno, ali da se spickalo jos 200 miliona na dva igraca ili jednog, bilo bi sve puno upitnije i hebenije, nemamo mi sejka da sa strane upumpa pola milijarde, a da smo potrosili jos 200 miliona taman i da se pojacanja itekako opravdaju nikakvi sportski rezultati ne bi mogli izvuci klub iz ogromne finansijske dubioze, i onda za dvije tri godine ne mozes vise nikoga dovesti, a bas ce tad trebati dovoditi, pa ti gledaj sad
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 sep 2017, 13:04

Robert: "We have a fantastic squad and the new arrivals will help us to compete and maintain our standards"
Ovo je već silovanje sviju u zdrav mozak. :puke:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 02 sep 2017, 13:29

*eb ga, niko nije ni slutio na zavrsetku prosle sezone da ce nam se ovo desiti u transfer roku, Neymar nas je totalno izbacio iz balansa.

Najvise zamjeram upravi sto se srednji igrac nije doveo jos prije neymara jer su obecali na zavrserku sezone, kad su dobili pare od neymara znali smo da ce ovakvi pregovori biti.

Druga stvar koju zamjeram je prodaja igraca, iako kod prodaje igraca najvisu ulogu imaju igrac i njegov agent. Klub samo moze reci ne racunamo na vas i nadjite drugi klub, sto je barcelona i uradila ali ovi su ostali. Zato se nadam da ti igraci ne da budu klupirani nego da ako hoce da vide utakmicu barcelone fino kupe ulaznicu.

Kad se sve analizira oko coutinha i di marije barceloni se ne moze nista prigovoriti. Traziti $200 za jednog i $80 za drugog je jadno da ne moze biti jadnije. Cijene trzista jesu skocilw ali ne toliko, jedino je psg platio to sto je platio a barcelona nije trebala ponuditi ni $160 za cou. Ovi veliki klubovi trebaju se sastati i dogovoriti da nece dozvoliti seicima da promjenu trziste. Ali mozda i ne trebaju jer ne nude tolike pare.

Kad sagledas uspjeli su dovesti zamjenu za neymara ali nisu doveli igraca na poziciju koja je bila prioritet po zavrsetku prosle sezone.

Cestitam Liverpoolu sto su uspjeli sacuvari cou jer i to je iskorak ako zelis nesto vise postici rezultatski ma da je coutinhho zaplakao kad je postigao go za brazil proslu utakmicu sto je znak da su ga ovom odlukom bas sjebali.

Nis, cekati nove utakmice i makar ce sada denis sergio i radinha dobiti zadnju sansu za napredak

Sent from my iPhone using Tapatalk

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 sep 2017, 13:51

Ma ova uprava ce morati ici.. Samo je pitanje vremena. Ovo ovako nece moce se nastaviti. Mrak mi na oci dodje kok slusam covjeka. :cry: :cry:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 sep 2017, 15:02

sajo10 je napisao/la: Ma ova uprava ce morati ici.. Samo je pitanje vremena.
2021.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2017, 15:48

Nadam se da ce do 2021. smisliti neka bolja opravdanja.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 sep 2017, 16:21

messilla je napisao/la:Robert: Paulinho je koštao 40 miliona + bonusi.

Yebo im dan majku bezobraznu, zar nije klauzula bila 40 miliona.

Robert: Imamo mnogo povjerenja u Vermaelena i vjerujemo da može biti veoma koristan. Imao je mnogo povreda, ali Valverde je jako sretan s njim.

Dan te ****. Ovo su ili Perini špijuni ili ljudi koji nemaju gram mozga.

Soler: Liverpool je tražio 200 miliona za Coutinha.

Soler: Ne želimo riskirati budućnost kluba na ovakvom tržištu. Imamo odgovornost i uzdamo se u naš sportski projekat. Smatram da imamo sjajan tim.
Liverpool have laughed off claims from Barcelona that they placed a €200m price tag on Philippe Coutinho on the final day of the transfer window.

Ali ga i taj Soler laze i petlja sto se cini kao glavna odlika citave sadasnje uprave barse ccc

Ikoris
Kontakt:

Post Postao/la Ikoris » 02 sep 2017, 16:22

Po meni je bolje sto Cou nije dosao..Imamo previse mladi veznjaka roberto,denis,rafinha plus doveli smo iskusnog paulinha..Vezni red je pretrpan..Ja mislim da roberto moze dati puno puno vise samo mu treba dati povjerenja i tjt..Za denisa smatram isto i nadam se da ce se oni gomes probudit napokon to bi bio najveci plus za ekipu..
Samo Siroki

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 sep 2017, 16:37

To što su mladi ništa ne znači, s ovakvim partijama bi to "mladi" pilo vode da imaju 18 godina a ne 23.
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 sep 2017, 16:39

Ok, prošla je i ova sapunica.

Mene zanima koliko im je miliona ostalo u kasi ?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 sep 2017, 16:47

Rajaz je napisao/la:Ok, prošla je i ova sapunica.

mozda nekih 50ak miliona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 02 sep 2017, 16:57

miki_92 je napisao/la:

mozda nekih 50ak miliona
slika

Nije ni $50

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 sep 2017, 17:13

Koliko ono bijaše budžet za transfere ovo ljeto, 60-70 miliona, plus prodaja igrača. 192 miliona na dolaske i 226 miliona na odlaske, znači da smo u plusu 34 miliona i tih 60-70 miliona koliko je planirano u budžetu za transfere, to je oko 100 miliona čisto. Dalje, s obzirom da je sav novac od prodaje već legao na račun, što je čista perverzija danas, jer se plaćanje vrši u nekoliko rata godišnje, ovoljetna zarada Barce je možda i najbolja u historiji kluba.
Mes Que Un Club

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 02 sep 2017, 17:30

hule_barca je napisao/la:Koliko ono bijaše budžet za transfere ovo ljeto, 60-70 miliona, plus prodaja igrača. 192 miliona na dolaske i 226 miliona na odlaske, znači da smo u plusu 34 miliona i tih 60-70 miliona koliko je planirano u budžetu za transfere, to je oko 100 miliona čisto. Dalje, s obzirom da je sav novac od prodaje već legao na račun, što je čista perverzija danas, jer se plaćanje vrši u nekoliko rata godišnje, ovoljetna zarada Barce je možda i najbolja u historiji kluba.
Zavisi kako gledas, normalno da ces biti u plusu ako prodas top 3 igraca u svijetu,

Ako si njega prodao za 222m i ostanes blizu 100m a doveo si 30godisnjaka iz kine onda toliko taj + nema neko znacenje.

Jedino ako se dembele ispostavi kao ODLICNO pojacanje onda mozemo reci da smo u plusu, ako dembele bude prosjek onda smo u debelom minusu

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 sep 2017, 17:43

Govorim čisto s finansijskog aspekta, što ne znači da ja ovaj transfer rok posmatram kao jedan od najgorih otkako pratim Barcelonu, a to je bgm već 15 godina. Gledajući sa igračkog aspekta, izgubili smo igrača koji je skoro nenadoknadiv, i tih 222 miliona nam je još više zadalo glavobolje, jer pored nesposobne Uprave imamo i situaciju da svi traže po 2,3 puta više novca nego inače. Recimo da smo prodali Neymara prije dolaska Semeda, Benfica bi brat bratu tražila 70 miliona najmanje, a ovako smo ga dobili za 35.
Mes Que Un Club

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2017, 17:43

39
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2017, 17:50

Biti u plusu poslije prelaznog roka je uspjeh samo ako unaprijedis ekipu, ili bar ostanes na istom nivou.

U suprotnom ne znaci apsolutno nista.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2017, 17:55

Donnie Darko je napisao/la:Biti u plusu poslije prelaznog roka je uspjeh samo ako unaprijedis ekipu, ili bar ostanes na istom nivou.

U suprotnom ne znaci apsolutno nista.
Dobro, znači nešto u aspektu projekta koji slijedi za Barcelonu, ali da, transfer rok je bio jedan od najgorih ikada. Barcelona je trebala učiniti dvije stvari ovo ljeto, dovesti desnog beka i po mogućnosti 2 veznjaka, svejtsku klasu i nekog poput Serija. I naravno prodat par igrača, a od toga ništa uspjeli nisu, sve otišlo po posudbama.

Pa se pitam, koliko nesposoban moraš bit za takvo nešto. Bilo je uprava što su fulali s pojačanjima, ali ovoliko nazadovanje s time u 5 godina je teški odraz nesposobnosti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2017, 18:06

Da, vade se na to tržište i cijene, a nisu mogli nikoga prodati. Tella jedino uvalili za 4 miliona. :lol:

Bolje bi prelazni rok odradio bilo ko od forumaša.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.