FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 31 avg 2017, 21:31

sloboda72 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: FALI NAM VIBER I SITUACIJA BI BILA JASNA.DAKLE, UGOVOR NA VIBER .
OVO ŠTO KAŽEŠ "ZA PRILIKE U KONTINUITETU",JA OVDJE VIDIM SCENARIO IZ 2012/13.DAKLE:"OFK SLOBODA".NARAVNO .NE TREBA ZABORAVITI NI 2011/12(KAO PRVU FAZU).
Ne slazem se s tobom da je taj scenario jer je vec potroseno cca 500.000 km na reprogram dugova iz budzetskih sredstava pa mi se to sa OFK ne uklapa,jer propadose pare koje je Grad dao
- Treba alibi. da ljudi kažu ,nisi u pravu, nisu to oni namjerno uradili ,"pa pogledaj dali su X,Y za reprogram, pa počeli gradnju "Istoka"" itd..
- Nema mogućnosti da građani referendumski iznesu svoje mišljenje.
Da se konačno na skupštini doradom Statuta otvori mogućnost za učlanjenje građana u UG FK Sloboda i plaćanje godišnje članarine (kvartalno).Ubrzo bi se vidjelo, koliko je ljudi spremno postati članom FK Sloboda.Dakle, ne kojekakvih UG Prijatelja, zašto preko posrednika?
-Još bi se vidjelo koliko novca su u stanju dati članovi u jednoj godini? Npr. 3 000 X 40 KM =120 000 KM.
Tek tada bismo dobili vox populi a oni to nikako ne žele.
Moguce je i to,dugoročno da spase nekoliko miliona. Ali dugoročno sigurno i nece biti na vlasti pa prema tome otpada gašenje kao opcija. Eh,sada statut da se promjeni potrebna je kritična masa i ja sam siguran ako se pritisak napravi da skupština mora primjeniti nesto kao kod Čelika. Članstvo je neophodno sto prije kako bi znali na cemu smo i ko tarlaha onako a ko želi zaista konkretno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 31 avg 2017, 22:10

NKMramor je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: - TREBA ALIBI. DA LJUDI KAŽU ,NISI U PRAVU, NISU TO ONI NAMJERNO URADILI ,PA POGLEDAJ DALI SU X,Y ZA REPROGRAM, PA POČELI GRADNJU ISTOKA ITD..
- NEMA MOGUĆNOSTI DA GRAĐANI REFERENDUMSKI IZNESU SVOJE MIŠLJENJE.
DA SE KONAĆNO NA SKUPŠTINI DORADOM STATUTA OTVORI MOGUĆNOST ZA UĆLANJENJE GRAĐANA U UG FK SLOBODA I PLAĆANJE GODIŠNJE ČLANARINE (KVARTALNO),UBRZO BI SE VIDJELO KOLIKO JE LJUDI SPREMNO POSTATI ČLANOM FK SLOBODA.DAKLE NE KOJEKAKVIH UG PRIJATELJA,ZAŠTO PREKO POSREDNIKA?
-JOŠ BI SE VIDJELO, KOLIKO NOVCA SU U STANJU DATI ĆLANOVI U JEDNOJ GODINI. NPR. 3 000 X 40 KM =120 000 KM.
ALI ,TADA BISMO DOBILI VOX POPULI, A ONI TO NIPOŠTO NE ŽELE.
@sloboda72, svaki naredni post koji nabodeš ovako velikim slovima brišem. Upozoren si na vrijeme. :kafa:
. . Jesi ga uzeo na zub valja. Samo tako ne daj mu da diše . . .
. . . daj ba covječe, stipu ga . .

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 31 avg 2017, 22:27

Možemo zvati Mešu za trenera :D

Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 31 avg 2017, 22:46

Analiza iz Šerića

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2017, 23:08

odlicna analiza!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 sep 2017, 09:21

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN! Sve najbolje navijačima i ljubiteljima FK Sloboda koji slave Bajram.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 12:39

Hitman22 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Sloboda 72 obožava ove teorije zavjere. Mada sam u čudu kad se o njemu radi jer barem on poznaje prilike u kontinuitetu , no medjutim neka je kockica krivo postavljena u toj teoriji. Trener ili bilo koji uposlenik na (ne)odredjeno vrijeme moze biti raspoređen u skladu sa pravilnikom na drugo radno mjesto u skladu sa stručnom spremom. Tako da on ili bilo ko iz stručnog štaba moze obavljati iste i slične poslove u drugim kategorijama. Kakav Husara kakve price.
To sto se diglo nekome da ga smjeni kako bi mu jaran i istomišljenik dosao je jedna strana a druga je da treba obavezno otici ukoliko nije plan ispunjen. Dakle neka nam UO obrazloži sta je plan ove sezone; bodovni pozicioni transferni razvojni Itd.

- Treba alibi. da ljudi kažu ,nisi u pravu, nisu to oni namjerno uradili ,"pa pogledaj dali su X,Y za reprogram, pa počeli gradnju "Istoka"" itd..
- Nema mogućnosti da građani referendumski iznesu svoje mišljenje.
Da se konačno na skupštini doradom Statuta otvori mogućnost za učlanjenje građana u UG FK Sloboda i plaćanje godišnje članarine (kvartalno).Ubrzo bi se vidjelo, koliko je ljudi spremno postati članom FK Sloboda.Dakle, ne kojekakvih UG Prijatelja, zašto preko posrednika?
-Još bi se vidjelo koliko novca su u stanju dati članovi u jednoj godini? Npr. 3 000 X 40 KM =120 000 KM.
Tek tada bismo dobili vox populi a oni to nikako ne žele.
Moguce je i to,dugoročno da spase nekoliko miliona. Ali dugoročno sigurno i nece biti na vlasti pa prema tome otpada gašenje kao opcija. Eh,sada statut da se promjeni potrebna je kritična masa i ja sam siguran ako se pritisak napravi da skupština mora primjeniti nesto kao kod Čelika. Članstvo je neophodno sto prije kako bi znali na cemu smo i ko tarlaha onako a ko želi zaista konkretno

Idemo sa paralom:"Hoću da budem član FK Sloboda Tuzla !"
Do stotog rođendana bilo bi puno članova.
Ja volim FK Tuzla City

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 sep 2017, 12:45

Ma drize najveći klubovi u regionu ne plaćaju toliku clanarinu. Da sam nereklamiram te klubove al naj veća članarina je 20 km

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 14:24

xeksor je napisao/la:Ma drize najveći klubovi u regionu ne plaćaju toliku clanarinu. Da sam nereklamiram te klubove al naj veća članarina je 20 km
U redu 20 km.Bitno je da se konačno omogući građanima da ,1.budu članovi , 2.plaćaju ćlanarinu.
Ja volim FK Tuzla City

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 01 sep 2017, 14:40

sloboda72 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ma drize najveći klubovi u regionu ne plaćaju toliku clanarinu. Da sam nereklamiram te klubove al naj veća članarina je 20 km
U redu 20 km.Bitno je da se konačno omogući građanima da ,1.budu članovi , 2.plaćaju ćlanarinu.
Ja sam za to da prvu godinu članstvo bude 30 km. To je onako u ovom vaktu realno i moze se priuštiti u toku godine. Poslije se moze diferencirati član od clana sa pravom glasa u skupštini Itd. Model neki napraviti da bi se barem jedan dio budžeta pokrio iz članstva a zauzvrat članstvo imalo transparentan uvid u poslovanje.
Minimalno dva clana UO biti iz reda clanova kluba tj koga predlože članovi ili izaberu izmedju sebe.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 sep 2017, 16:18

Bajram Serif Mubarek Olsun......
Akobogda da docekamo neki trofej,i da nam Tuzla bude okicena zelenim zastavama Islama akobogda.
Amin
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 19:46

Hitman22 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Ja sam za to da prvu godinu članstvo bude 30 km. To je onako u ovom vaktu realno i moze se priuštiti u toku godine. Poslije se moze diferencirati član od clana sa pravom glasa u skupštini Itd. Model neki napraviti da bi se barem jedan dio budžeta pokrio iz članstva a zauzvrat članstvo imalo transparentan uvid u poslovanje.
Minimalno dva clana UO biti iz reda clanova kluba tj koga predlože članovi ili izaberu izmedju sebe.
- Članstvo mora biti dobrovoljno i samo sa interesom da se pomogne Slobodi.Naravno da i transparentnost treba podići na viši nivo.Isto tako vršiti pritisak da se sazove skupština na vrijeme,da se radi po Statutu i zakonu.Ako odluke koje se donose ili ne donose nisu dobre po klub ,članovi kluba treba putem potpisa da utiču na skupštinu i UO da to isprave ,ukinu i sl.Zatim obraćanje institucijama države,ministarstvu pravde gdje smo registrovani.

- Akcionarstvo je vlasništvo i to je drugi padež.Tada se gleda interes u bukvalnom smislu.O tom, potom.Također delegiranje članova u UO nije po Statutu.To imamo upravo sada na snazi sa UG Prijatelji.

- Izvod iz Statuta
ćlanstvo u klubu od 13- 29 ćlana Statuta.

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A5F2E47

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A1D7F71

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A217745

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A18487C

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A25EEC2
Ja volim FK Tuzla City

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 sep 2017, 22:27

E druze sve je ovo veliko g... dok se god ne izmjeni zakon to jest taj zadnji pasus iz člana 12. To je sahranjivanje BH Fudbala, koji se pokazao sad i sa reprezentacijom. Imamo Begića i ostale nepismene ublehe na čelu saveza koji imaju odlične plate za uništavanje BH Fudbala, Rijetka smo drzava koja nikad nje imala klub u grupnoj fazi evropskog takmičenja, drzava smo koja nema stadiona koji će ispunjavat osnovne kriterije za odigravanje utakmica. Vidjeli ste stadion Kipra sinoć . M samo mozemo sanjat za tim. Dokle god se ne dignemo i neistjeramo ove grobare BH Fudbala, a koji imaju produzene ruke u klubovima i koji se oslanjaju na politiku a iskljucvo je savezma zabranjeno uplitanje u politiku imaćemo ovako stanje. Klubovi u regionu već uveliko koriste fondove UEFE i FIFE za modernizaciju stadiona, ovi nasi se bore za neke idiotske stvari. druze prodali smo mozda 250-300 sezonskih ulaznica koji daju privilegiju gledanja nekih 18 utakmca u sezoni, ko će uzet članske sa kojima nemas nikakava prava, t.j svi veliki klubovi u regionu a par klubova u BiH koji imaju članstvo imaju u statutu članstva da članovi kluba mogu birati delegate u skupštini. Šta misliš da će naš vožd i ovi metuzalemi u skupštini( Čast izuzetcma) dozvoliti to. Zato kod nas i nema članstva jer se u skupštnu većinom bira jednoumlje.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 02 sep 2017, 13:50

Svi u Mramor danas dijele se analize dzabe :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2017, 13:50

prodje cetvrtak, a nikakvih info jbg
mozda nista i nije bilo, nadam se da ce Vlado uigravat ove omladince na ovim prijateljskim

protiv GOSK-a samo oni koji zele da trce, pa makar bili i slabijeg kvaliteta

------------------Krpa-----------------

---Husic--------Kalezic-------Ordagic---

-------Hairlahovic---Grahovac--------

---Djordjilovic--Hare--Salkic--Todorovic---

----------------Muminovic----------------

mada bih ja licno ubacio Hodzica na krilo, a Ordagica na ofanzivnog veznog, ali eto, Vlado vrati dijete u juniore iz ko zna kojeg razloga, ono vremena sto je mali odigrao protiv Sirokog Brijega, pokazao je da je brzi od svih nasih igraca, a dijete je, necete vjerovat, desno krilo, bas ono sto nam fali!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 sep 2017, 15:35

xeksor je napisao/la:E druze sve je ovo veliko g... dok se god ne izmjeni zakon to jest taj zadnji pasus iz člana 12. To je sahranjivanje BH Fudbala, koji se pokazao sad i sa reprezentacijom. Imamo Begića i ostale nepismene ublehe na čelu saveza koji imaju odlične plate za uništavanje BH Fudbala, Rijetka smo drzava koja nikad nje imala klub u grupnoj fazi evropskog takmičenja, drzava smo koja nema stadiona koji će ispunjavat osnovne kriterije za odigravanje utakmica. Vidjeli ste stadion Kipra sinoć . M samo mozemo sanjat za tim. Dokle god se ne dignemo i neistjeramo ove grobare BH Fudbala, a koji imaju produzene ruke u klubovima i koji se oslanjaju na politiku a iskljucvo je savezma zabranjeno uplitanje u politiku imaćemo ovako stanje. Klubovi u regionu već uveliko koriste fondove UEFE i FIFE za modernizaciju stadiona, ovi nasi se bore za neke idiotske stvari. druze prodali smo mozda 250-300 sezonskih ulaznica koji daju privilegiju gledanja nekih 18 utakmca u sezoni, ko će uzet članske sa kojima nemas nikakava prava, t.j svi veliki klubovi u regionu a par klubova u BiH koji imaju članstvo imaju u statutu članstva da članovi kluba mogu birati delegate u skupštini. Šta misliš da će naš vožd i ovi metuzalemi u skupštini( Čast izuzetcma) dozvoliti to. Zato kod nas i nema članstva jer se u skupštnu većinom bira jednoumlje.
Mora se omogućiti građanima-simpatizerima učlanjivanje u klub.Od Člana 13. do Člana 29. Statut kluba govori isključivo o članstvu.Dakle ,16.Članova od 73 Člana koliko ima Statut FK Sloboda Tuzla.

Primer jednog kluba iz susjedne države.
http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Ja volim FK Tuzla City

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 02 sep 2017, 16:01

Imal koga u Mramoru ja sam bio do 1 0 za nas Ordagic ubacio za Krpica i naravno glavom i onda je bio prolom oblaka ne znam jel prekinuto il nije znam da sam ja pobjego :D

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 sep 2017, 17:54

Ma sve je to lijepo napisamo al cim mi kaze da postujem ovaj retardiran statut kluba to je kraj price. Zato sam rekao i prije, ovi to neče nikad uvesti jer njjma se sviđa jednoumlje. E sad de mi reci na koji način i ko bira delegate u skupštini FK Sloboda. Jer od delegata zavisi i koga će zabrat za predsjednika skupštine, i predsjenika UO i članove istih.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 02 sep 2017, 19:17

Kako smo prosli dns , kad je sutra utakmica ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 sep 2017, 19:43

al deremo najjaci smo. Bas me zanima moze li se dobiti neka ova pripremna utakmica protiv nizeligasa a da se ne primi go.
& $ ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.