Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Otud i ona crvena komunjarska zvijezda na vađem starom grbu. Morate malo biti realni, tada je takvo vrijeme bilo da su svi bili komunisti, tako i u mom klubu. Ko je napravio grbavicu? Komunjare naravno. Ko je napravio sjevernu tribinu na grbavici? Komunjare koje su parama namijenjene za pokrivanje koševa napravili sjever kod vas. Ono da ne ispadne da se samo gradi stadion kojeg će ga poslije koristiti Sarajevo, dajmo malo i skretničaru.nikad_izvini je napisao/la: Što je najgore, moji nisu nikad bili komunjare. Ja jesam![]()
Nego, mi loši, samo utoke, palice, noževi a vi samo pošteno. To je tvoja poanta, jel![]()
Gebels vam nije ravan. Pomalo me brinete. Baš ste nenormalni sa pričom i propagandomTakve gluposti pričate da počinjete da vjerujete u to
Možda elektrošokovi pomognu
Nas je bilo više u Travniku nego vas u Banovićima. Oko 2500, možda malo višeMadafaka je napisao/la:Bilo nas je vise nego vas na jugu sinoc. Inace, ti si jedan bolestan lik, koji sigurno ima traume od FKS I HZ.nikad_izvini je napisao/la: Vidim da su mi izbrisali post pa da ponovim. Lažu po stranim ex Yu forumima kako ih je bilo 1500 u Banovićima. Ako je tako onda je nas bilo 2500 u Travniku, minimalno
Ovdje stavi nas,kada smo ih digli 4-1i nezaboravno otresanje muharemovica od strane ZekeElektrika je napisao/la:Otud i ona crvena komunjarska zvijezda na vađem starom grbu. Morate malo biti realni, tada je takvo vrijeme bilo da su svi bili komunisti, tako i u mom klubu. Ko je napravio grbavicu? Komunjare naravno. Ko je napravio sjevernu tribinu na grbavici? Komunjare koje su parama namijenjene za pokrivanje koševa napravili sjever kod vas. Ono da ne ispadne da se samo gradi stadion kojeg će ga poslije koristiti Sarajevo, dajmo malo i skretničaru.nikad_izvini je napisao/la: Što je najgore, moji nisu nikad bili komunjare. Ja jesam![]()
Nego, mi loši, samo utoke, palice, noževi a vi samo pošteno. To je tvoja poanta, jel![]()
Gebels vam nije ravan. Pomalo me brinete. Baš ste nenormalni sa pričom i propagandomTakve gluposti pričate da počinjete da vjerujete u to
VIše od milje nas je bilo u Banovićima, zaboli nas hašim za tvoje mišljenje
P.S. za ove što broje neka znaju da mali štrumfići uče brojanje ovako: 1,2,3, Levski, Hapoel, Partizan, Litex, 8, 9, 10, Zmaj od Bosne...
Braco ne znam kako vam se da sa strumfetama polemisati,kad se iz svakog slova njihovog pokusava minimizirati sve sto je vezano za nas klub i nas navijace.Pustite djecu nek lupaju..........Madafaka je napisao/la:Bilo nas je vise nego vas na jugu sinoc. Inace, ti si jedan bolestan lik, koji sigurno ima traume od FKS I HZ.nikad_izvini je napisao/la: Vidim da su mi izbrisali post pa da ponovim. Lažu po stranim ex Yu forumima kako ih je bilo 1500 u Banovićima. Ako je tako onda je nas bilo 2500 u Travniku, minimalno
Ja bi poredao ovako to kitico 1.2.Sartid.Capljina.Besiktas.Basel.7.8.Torpedo.10Elektrika je napisao/la:Otud i ona crvena komunjarska zvijezda na vađem starom grbu. Morate malo biti realni, tada je takvo vrijeme bilo da su svi bili komunisti, tako i u mom klubu. Ko je napravio grbavicu? Komunjare naravno. Ko je napravio sjevernu tribinu na grbavici? Komunjare koje su parama namijenjene za pokrivanje koševa napravili sjever kod vas. Ono da ne ispadne da se samo gradi stadion kojeg će ga poslije koristiti Sarajevo, dajmo malo i skretničaru.nikad_izvini je napisao/la: Što je najgore, moji nisu nikad bili komunjare. Ja jesam![]()
P.S. za ove što broje neka znaju da mali štrumfići uče brojanje ovako: 1,2,3, Levski, Hapoel, Partizan, Litex, 8, 9, 10, Zmaj od Bosne...
Dekret. Jel treba dalje da objašnjavamElektrika je napisao/la:Otud i ona crvena komunjarska zvijezda na vađem starom grbu. Morate malo biti realni, tada je takvo vrijeme bilo da su svi bili komunisti, tako i u mom klubu. Ko je napravio grbavicu? Komunjare naravno. Ko je napravio sjevernu tribinu na grbavici? Komunjare koje su parama namijenjene za pokrivanje koševa napravili sjever kod vas. Ono da ne ispadne da se samo gradi stadion kojeg će ga poslije koristiti Sarajevo, dajmo malo i skretničaru.nikad_izvini je napisao/la: Što je najgore, moji nisu nikad bili komunjare. Ja jesam![]()
Onda došle Komunjare i rekle, bravo, samo tako nastavitejunuz23 je napisao/la:halo nekadasnji sparing partner sportskoj četi maxa luburića iz N.Sarajeva ti je sinoc dao 8 leotaru, zar ti to nije dovoljno da o tome diskutujes tamo negdje...
Misliš Željezničar. Baš si mudrac.Esii TM87 je napisao/la: Ja bi poredao ovako to kitico 1.2.Sartid.Capljina.Besiktas.Basel.7.8.Torpedo.10
Vaš veliki navijač, Nele Karajlić, inače deklarisani četnik. Možemo ovako u nedogled dragi pilepile87 je napisao/la: Pa ako cemo tako onda ceta radovana karadzica jako dobro odigrala u banovicima
Mozemo, Nele nije bio u klubu radovan jeste.Nikome ne mozes zabraniti da navija za neki klub ali da bude funkcija u klubu mozes.Elektrika je napisao/la:Vaš veliki navijač, Nele Karajlić, inače deklarisani četnik. Možemo ovako u nedogled dragi pilepile87 je napisao/la: Pa ako cemo tako onda ceta radovana karadzica jako dobro odigrala u banovicima
joj koji si ti pacenik nemogu da vjerujemm... Homo Zajednica ma nema najbolji ste i najaci ste..hahha...al malo sutra....kako ti ne dojadi pricati gluposti...cccc....Elektrika je napisao/la:Hairlija, pa šta je ono bacio ga Zeka ko levata... Kad se sjetim toga![]()
nikad_izvini, evo ti video dokaz koliko nas je bilo u banovićimaOvdje ima preko milje
![]()
[youtube][/youtube]
A to za pitare... Mi smo davnih dana "pitarluk" eliminisali sa tribina. Sad su samo Horde Zla. Horde Zla koje nabijaju komplekse manjim grupama u državi kao što su manijaci, itd.
Radovan je imao funkciju u klubu puno prije rata, hajd mi reci jel iko mogao znati da će takav čovjek, kojeg je cijenilo čitavo Sarajevo kao renomiranog psihologa, postati krvnik i krvolok? Mrdnite malo glavom štrumfovipile87 je napisao/la:Mozemo, Nele nije bio u klubu radovan jeste.Nikome ne mozes zabraniti da navija za neki klub ali da bude funkcija u klubu mozes.Elektrika je napisao/la:Vaš veliki navijač, Nele Karajlić, inače deklarisani četnik. Možemo ovako u nedogled dragi pilepile87 je napisao/la: Pa ako cemo tako onda ceta radovana karadzica jako dobro odigrala u banovicima
Ma to ti kažem, ništa isječak tvoj dedo je u pravu. Možda je tvoj dedo igrao u Slaviji pa mu krivo bilo kad su ih ukunuli. To nisi uzeo u obzirjunuz23 je napisao/la:radovan je dobar kakav je batko legenda sd zeljeznicar....inace, moj deda koji sad ima 90 god. i pamti sve sto je bilo u sarajevu za vrijeme 2.s.r. mi je kao djetetu pricao da je taj vas nkz igrao prijateljske utakmice sa nijemcima i ustasama ali nikad zvanicno nije igrao u NDH ligi i boba je falila da zavrsite kao slavija ili djerzelez, i to je istina, sad sto meni camac nekakve isjecke ovdje lijepi to vi okacite macku o rep...
Reci dedi da se sad to zovu internacionalne utakmice, batko je bio u bokserskom klubu kao takmicar nije u upravi FK Zeljeznicar a ko je batko nije se znalo prije rata a ko je karadzic znalo je i malo dijete.junuz23 je napisao/la:radovan je dobar kakav je batko legenda sd zeljeznicar....inace, moj deda koji sad ima 90 god. i pamti sve sto je bilo u sarajevu za vrijeme 2.s.r. mi je kao djetetu pricao da je taj vas nkz igrao prijateljske utakmice sa nijemcima i ustasama ali nikad zvanicno nije igrao u NDH ligi i boba je falila da zavrsite kao slavija ili djerzelez, i to je istina, sad sto meni camac nekakve isjecke ovdje lijepi to vi okacite macku o rep...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.