Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

hepek04
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 18:47

Trezegol odlazi :cry:
Ovaj igrač je sastavni dio Juventusa i jednostavno kad kažeš Trezeguet, odma mislis i na Juve, a i obrnto. Nemogu da vjerujem da odlazi u Hercules, jednostavno, očekivao sam i ako igdje ode da će to biti klub ranga redovnog učesnika lige prvaka, al eto. Jel Juve baš u tolikoj krizi?
Evo i Bari povede...
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 avg 2010, 18:49

joooj **** ti juve kakav raspad joooj krasic grozan znao sam i onaj marchisio uuu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 avg 2010, 18:49

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:joooj **** ti juve kakav raspad joooj krasic grozan znao sam i onaj marchisio uuu
Ne igra sigurno na svojoj poziciji :D
nema potpisa

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 avg 2010, 18:51

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:joooj **** ti juve kakav raspad joooj krasic grozan znao sam i onaj marchisio uuu
Prva tekma, i još gore - prvo poluvrijeme pa odmah kritike. Polako čovječe, tek je počelo ;)
Vjerovatno Krasića nisi gledau u dresu CSKA ili rep. Srbije - strašan igrač ;)
LUHG!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 29 avg 2010, 18:51

slabo slabo ovaj QUAGLIARELLA ocajan lopta se od njega odbija ko od drvo EH DA SMO DZEKU KUPILI TRPO BI KO LUD :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 18:54

Sta je ovo niste zavrsili posao koji ste zapoceli prosle godine pa nastavljate i ove. :roll:
E moj Juve na sta si spao da dve godine ne mozes pobediti Bari i ostale prosecne ekipe Italije. :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 18:55

melo 1-1 s golmanom promašio, jbg, a imao i bari šansu isto sam išao jedan na storarija al brani lik i još mu razbiju glavu, igra juve s krilima al niko nit prolazi nit centrira, a pravog veznog nema, moraju oni puno bolje od ovoga u prvom poluvremenu, a lik je zabio golčinu karijere sigurno, al šta rade ona 4 juventina ispred njega samo stoje niko ne ide u blok
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 18:58

Ma vratice se juve garant. Ocekujem 3-1 do kraja za Juventus.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2010, 18:59

Slabo za sad, imao je Melo jednu dobru šansu, ali bio je i gezal u 100% šansi ali brani mu Storari. Za sad Bari zasluženo vodi. Ali De Cehlie ne može loptu nabaciti isada ko tele, bože sačuvaj. Onaj ga alvarez prolazi kako hoće bilo bi smjesno da nije žalosno. Ali trebalo bi biti bolje u drugom poluvremenu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2010, 19:00

ja zadovoljan igrom.. kakva je bila ovo je odlicno.. al jbga, onakav se sut ne brani.. nikad..

a sto se tice Trezegueta, nije to nikakva kriza vec nije bilo mjesta za njega i dat je Herculesu, a tamo je otisao jer mu je zena rodom iz Herculesa.. sta ces, gentleman ostaje gentleman..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 19:01

Italia je napisao/la:ja zadovoljan igrom.. kakva je bila ovo je odlicno.. al jbga, onakav se sut ne brani.. nikad..

a sto se tice Trezegueta, nije to nikakva kriza vec nije bilo mjesta za njega i dat je Herculesu, a tamo je otisao jer mu je zena rodom iz Herculesa.. sta ces, gentleman ostaje gentleman..
true gentleman never leaves his lady-by Del Piero :P
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2010, 19:02

hepek04 je napisao/la:
Italia je napisao/la:ja zadovoljan igrom.. kakva je bila ovo je odlicno.. al jbga, onakav se sut ne brani.. nikad..

true gentleman never leaves his lady-by Del Piero :P
da, svaka cast.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 avg 2010, 19:05

zadovoljan hehehe nemoj me bolan nasmijavati ti ili nisi prije juve gledao ili si uz duzno postovanje slijep kod ociju ,,,
daj ba igramo formaciju 4 4 2 a krila ko balerine i gledao sam ja krasica prije nikada me nije odusevio a pogotovu za 16 mil a oqlarela boze sacuvaj da poslje trezegola on njega naslijedi

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 avg 2010, 19:08

eto zamijenio krasica heheh jos gori usao martinez

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 avg 2010, 19:56

juve sampion

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 avg 2010, 19:57

Tesko da ce se i za jos dugo godina juve vratit na stare staze slave...Sa ovakvim igrackim kadrom,vrh nam i jest Europska liga,i ako tako bude kapa do poda...Zalosno je to u usporedbi na onaj period kad smo s s %=% snage dobijali ovakve ekipe kao Bari...
Rotor Volgograd...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 20:01

gledao sam 60% utakmice i od juventusa nisam vidio ništa vrijedno spomena, eventualno melova šansa u prvom, u drugom ništa specijalno, a bari opet par opasnih šansi, pa kako su mogli i diega i giovinca pustiti sad veznog nemaju a krila je puno lakše zatvoriti, sva 4 su dobili šansu i niko nije ništa pokazao osim da neznaju centrirati, napadača nema na klupi nikako??
jel to samo do mene ili vam je roster nenormalno slab
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 avg 2010, 20:14

tony-mortale je napisao/la:gledao sam 60% utakmice i od juventusa nisam vidio ništa vrijedno spomena, eventualno melova šansa u prvom, u drugom ništa specijalno, a bari opet par opasnih šansi, pa kako su mogli i diega i giovinca pustiti sad veznog nemaju a krila je puno lakše zatvoriti, sva 4 su dobili šansu i niko nije ništa pokazao osim da neznaju centrirati, napadača nema na klupi nikako??
jel to samo do mene ili vam je roster nenormalno slab
Roster brate,roster,dovodi se skart od igraca i to za nenormalne cijene...Nekad je Juventus imao nekoliko zvijezda u ekipi,Buffon,Thuram,Cannavaro,Zambrota,Vieira,Emerson,Trezeguet,DEL PIERO,pa i Ibrahimovic...A sta je ovo sada,pa najbolji igrac nam ima 36 godina,odbrana suplja ko sir,kreatora ni za lijeka,sve sama krila,pravog killera nema,uz to nam je golman vise u bolnici nego na terenu,i sta se onda tu moze.Cast igracima tipa Chielinija(uvjek do maximuma),Del Piera(ikona kluba,uvjek medju najboljim igracima),i Felipe Mela,te Buffona kad je zdrav,ovo ostalo,koji Aquilani,Krasic pa Martinez,i onaj Bonucci,kako vec,gdje su ti igraci...Pa bolje je bilo dovesti jednog igraca,platit ga 50 miliona i to je to,ostalo ce se pokrpit nekako,a ne ovako,posudba il fals pojacanja....Sramota
Rotor Volgograd...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 29 avg 2010, 20:17

Sta je sa Krasicem?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 avg 2010, 20:22

Brane je napisao/la:Sta je sa Krasicem?
zasad NULA...Vidjet cemo,mozda mu treba prilagodbo...
Rotor Volgograd...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.