BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ova gore njemu na nasem da pojasni!!
E Boze mili! 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ofiran je u pm s ovim, sta vise hoce, ne kontam ga. sta mu uopste smeta?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Re: RE: Re: BiH tenis
Harika je napisao/la:Uskoro Damir uzima brejk koji neće potvrditi
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
je li iko skontao na šta se žali, očigledno nešto ga Rublev nervira, nekim reakcijama
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 02 sep 2017, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim da je oko sokolovo pogrijesilo u ovom zadnjem slucaju 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
J*** ga usta seljacka, da ga hoce dokrajcit.
Samo nas sramoti.
Samo nas sramoti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ma bravo i za ovaj mrtvi Eurosport. Imas muski duel, oni na oba kanala zene prenose. Ma idi u ****
igra predobrobodi123 je napisao/la:je li iko skontao na šta se žali, očigledno nešto ga Rublev nervira, nekim reakcijama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jbg, daj ga uvuci u četvrti set
ozbiljno pitam, sta je damiru problem?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
onaj zadnji poen nakon slavlja Rubleva, on je spominjao neki net u toku tog poena, to je jedini razlogbodi123 je napisao/la:je li iko skontao na šta se žali, očigledno nešto ga Rublev nervira, nekim reakcijama
#Ynwa
A ja po komentarima ovdje mislio da mu je Rublev laksi protivnik od Dimitrova..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Rublev pogodio nec, pa proslavio brejk bas - Damir krivi sudijubodi123 je napisao/la:je li iko skontao na šta se žali, očigledno nešto ga Rublev nervira, nekim reakcijama
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa valjda je rublev slavio a damir mi rekao nesto. Onda je cicak njega opomenula usmeno i on poludi._dreamer_ je napisao/la:ozbiljno pitam, sta je damiru problem?
Max Allegri
Nisam skonto ni ja ali šta je god sere ko foka_dreamer_ je napisao/la:ozbiljno pitam, sta je damiru problem?
MUSVDG
Trebali bi se svi protivnici na dzumhura zalit, svaki poen komentarise i okrece se prema treneru ili kome vec, ko da je tek poco tenis igrat jbt 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Haj sad break da se ne mora potvrdit 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.