BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Rublev ce puknut. Moze ga Damir dobit ako ostane smiren.
Hahaha , ovo je bio jedini način_dreamer_ je napisao/la:jelde ne mora sad potvrdit?
Pa trebo bi, da bude 1:0 u četvrtom, da ne ganja odmah rebreak_dreamer_ je napisao/la:jelde ne mora sad potvrdit?
Meč je prava yebena ludnica, ako postoji pravda ovo mora ići u pet setova pa šta bude
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NoName
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:jelde ne mora sad potvrdit?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sad bi ja @mirzatele trebao psovati sve redom
Vidim napisao da ES2 prenosi mec, ugasim laptop, upalim TV - ZENE. Vratim se, nece wireless da si hljeb, problemi koje nikada ne izbacuje. Pravio sam to dobrih 10-15 min i dosao na 15:30 za Damira u ovom 12 gemu... 
Hajde Dzumi, idemo po preokret ako Bog da!
Haj još dva.
Mogao bi i na ES ubrzo, bio je maloprije kratko.

Mogao bi i na ES ubrzo, bio je maloprije kratko.
3-2 lagano. Mali je fizicki mrtav. Samo par gemova da odrzi intezitet i to bi trebalo biti to.
Max Allegri
Imal sad sanse da puste na es barem 4 set
-
subcoccinela
- Kontakt:
na eurosportu su prikazivali sve meceve osim damira,sad ce ko da gledam neke parove,ko da im je urednik risto djogo 
Jedan od boljih meceva iza Wimbledona sto sam gledao, ovaj ludjak puca ko Delpo 2009. forhend, Damir se brani ko Murray u najbolje doba. Strasan intenzitet vidjet cemo ko ce duze izdrzat al' mislim da mali ne moze vise.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ponavljaju sve bitne poene ovih silikonki umjesto da puste Damira
- JohnCleese
- Kontakt:
"Tenis je igra u kojoj 2 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Damir Dzumhur.“ Hyeon Chung
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Saad će ubaciti na ES2. Evo dok sam pisao ubacili su.Federer17 je napisao/la:Sad bi ja @mirzatele trebao psovati sve redomVidim napisao da ES2 prenosi mec, ugasim laptop, upalim TV - ZENE. Vratim se, nece wireless da si hljeb, problemi koje nikada ne izbacuje. Pravio sam to dobrih 10-15 min i dosao na 15:30 za Damira u ovom 12 gemu...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Evo ga na ES 2 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nazovite me ludim al ja mislim da ce ovo Damir na iskustvo nakraju uzetEdin TM87 je napisao/la:Jedan od boljih meceva iza Wimbledona sto sam gledao, ovaj ludjak puca ko Delpo 2009. forhend, Damir se brani ko Murray u najbolje doba. Strasan intenzitet vidjet cemo ko ce duze izdrzat al' mislim da mali ne moze vise.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
bodi123 je napisao/la:je li iko skontao na šta se žali, očigledno nešto ga Rublev nervira, nekim reakcijama
Rublev uz net dobio poen, a ovom našem kenjcu krivo što je Rublev proslavio break, po njegovom mišljenju trebao se izvinuti za net i ne proslavljati, ahahahahahaha.
Inače takav je on, za izgubljene poene mu je kriva loša sreća, nikad on nije kriv.
Treći set što se same igre tiče extra profesionalno, ono čime posebno iznenadio odličan return, dosta duboko, i malo neforsiranih grešaka.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 02 sep 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Hhahahaha bio je 5 minutaFederer17 je napisao/la:Sad bi ja @mirzatele trebao psovati sve redomVidim napisao da ES2 prenosi mec, ugasim laptop, upalim TV - ZENE. Vratim se, nece wireless da si hljeb, problemi koje nikada ne izbacuje. Pravio sam to dobrih 10-15 min i dosao na 15:30 za Damira u ovom 12 gemu...
evo ga opet
Samo nek ga izivcira i dobit ce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.