Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Elektrika
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 20:01

nikad_izvini je napisao/la:Možda liječite svoje komplekse. Nama ih ne nabijate. Djela vam govore drugačije. Mlati vas ko stigne, od Ultrasa do Manijaka. Govore vam po stranim forumima da smarate i da ste net grupa . Na ulici vas nigdje nema ili šarate grafite sa 4 utoke. Niste u stanju da odbranite grafit, gubite sprejeve i tako.
Gebels propaganda ne traje vječno. Manijaci traju :mrgreen:

ps smiju vam se i po ovom forumu navijači drugih timova :mrgreen: Samo kompleksaši mogu govoriti "mi smo divovi" :lol: Tma i tmuša neprebolna :lol:
Obavezan repertoar navijačke grupe TM

slika

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 avg 2010, 20:06

pile87 je napisao/la:Zemljaci se vole :D

slika

Uploaded with ImageShack.us
Jel ovo Zijad Blekic - Gospoda :oops:
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 avg 2010, 20:09

bekrija1990 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Zemljaci se vole :D

slika

Uploaded with ImageShack.us
Jel ovo Zijad Blekic - Gospoda :oops:
Gdje su se ovo slikali bekrija sta mislis :? :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 avg 2010, 20:09

Sreća pa su HZ fina raja :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 avg 2010, 20:09

Nisam odavno vidio vece mazanje oociu sem Sarajeva neznam ko vise laze blekan ili Tihic.Kae ima para i to sve napravio LCD doveo igrace vi se upalili a kad skonaju ti vasi piksi da nema para pokupice se ko ptice na jesen ;)
svoj ti pos'o !

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 20:12

Legendo on nije jedini, pitaj bilo koga iz njegove generacije isto ce ti reci...komunisti su nkz kasnije ''pokomunistili'' i dali mu legitimitet jer ne bi drugacije mogao ni egzistirati. Ja da sam na tvom mjestu Slaviju ne bih ni spominjao, u svoje vrijeme je imala rezultate kakve vi niste nikad a na vama se izivljavala konstantno ( taj dio ste izbrisali iz svoje ''istorije'' kao i sve prije navedeno), sve sto imate ili ste imali je izmajmunisano, ukradeni, izmisljeno i sl. klasicni parazitski klub koji se prislanjao tamo gdje mu je kako odgovaralo, da bi sad jug bio sveta strana po islamu odabrana :roll:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 avg 2010, 20:15

junuz23 je napisao/la:Legendo on nije jedini, pitaj bilo koga iz njegove generacije isto ce ti reci...komunisti su nkz kasnije ''pokomunistili'' i dali mu legitimitet jer ne bi drugacije mogao ni egzistirati. Ja da sam na tvom mjestu Slaviju ne bih ni spominjao, u svoje vrijeme je imala rezultate kakve vi niste nikad a na vama se izivljavala konstantno ( taj dio ste izbrisali iz svoje ''istorije'' kao i sve prije navedeno), sve sto imate ili ste imali je izmajmunisano, ukradeni, izmisljeno i sl. klasicni parazitski klub koji se prislanjao tamo gdje mu je kako odgovaralo, da bi sad jug bio sveta strana po islamu odabrana :roll:
Misliš, zbog nas se proširivala liga, dekretom su nas osnivali, igrači se na silu dovodili :lol:

Lijepo si opisao Torpedo. Ni sam ne bih mogao bolje. Zahvalan :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 20:15

:roll:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 20:17

nikad_izvini je napisao/la:Sreća pa su HZ fina raja :lol:
fina GRADSKA raja, molit ću lijepo 8-)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 avg 2010, 20:19

Elektrika je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Sreća pa su HZ fina raja :lol:
fina GRADSKA raja, molit ću lijepo 8-)
koja ne šara grafit na AP-u sa četiri utoke :lol: :lol:

Pozdrav Gebelsi, nemojte previše propagande za mubarek dane. Đe će vam duša :lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 20:20

nikad_izvini je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Legendo on nije jedini, pitaj bilo koga iz njegove generacije isto ce ti reci...komunisti su nkz kasnije ''pokomunistili'' i dali mu legitimitet jer ne bi drugacije mogao ni egzistirati. Ja da sam na tvom mjestu Slaviju ne bih ni spominjao, u svoje vrijeme je imala rezultate kakve vi niste nikad a na vama se izivljavala konstantno ( taj dio ste izbrisali iz svoje ''istorije'' kao i sve prije navedeno), sve sto imate ili ste imali je izmajmunisano, ukradeni, izmisljeno i sl. klasicni parazitski klub koji se prislanjao tamo gdje mu je kako odgovaralo, da bi sad jug bio sveta strana po islamu odabrana :roll:
Misliš, zbog nas se proširivala liga, dekretom su nas osnivali, igrači se na silu dovodili :lol:

pa vi se chuntare milkili tim i takvim , zasto to niste tad pricali nego ste bili najveci komunisti...pogledaj samo utakmicu pritiv videotona pa ko da je stafeta mladosti u pitanju a ne vasa utakmica...inace znas li ti uopste sta je dekret...ja sam rodjen 100 metara od mjesta gdje moj klub igra svoje utakmice i zove se po imenu mog grada, sta je problem?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 avg 2010, 20:23

junuz23 je napisao/la:

pa vi se chuntare milkili tim i takvim , zasto to niste tad pricali nego ste bili najveci komunisti...pogledaj samo utakmicu pritiv videotona pa ko da je stafeta mladosti u pitanju a ne vasa utakmica...inace znas li ti uopste sta je dekret...ja sam rodjen 100 metara od mjesta gdje moj klub igra svoje utakmice i zove se po imenu mog grada, sta je problem?
Pusti idote ba! Kaze onaj deb*l gore kako ne mozemo odbranit grafite, neke utoke se spominju. Pa kad ste vi radili grafit na dobrinji preko onog naseg dvojica su vas sa utokama cuvala. ZIVA ISTINA.Sad i ja mogu otic na sred sugavice u pola 3 ujutro i presarat vam grafit i doc ovdje na forum i govorit kako vi ne mozete cuvat grafit.
Mi smo vama pokazali ko je gazda na tribinama! Sto se tice ulice isl u to necu da ulazim.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 avg 2010, 20:30

junuz23 je napisao/la:

Problem je što ti je klub parazitski. Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Da niste paraziti, ispali bi iz lige a ne bi se proširivala. Al nije to do vas. Tako su vas naučili oni koji su se grebali za pitu 47.
Uzdravlje ;)

@samotorpedo,

vi nemate šta da tražite ispod Marin Dvora. Ako grafite pravite, treba da ih "odbranite". Vi nemate šta da tražite po Dobrinji, Grbavici, Hrasnom. Isto tako ni vaši grafiti nemaju tu šta da traže. Pravite ih gdje vas ima više. Logično, zar ne ;)
Što se tiče utoka, raspitaj se malo kako ste "prešarali" grafit na AP-u. Mangupski nema šta. Priča navijača Torpeda jeste da Manijaci koriste bla, bla dok ste vi djeca cvijeća što je notorna glupost.
Također, čobane nismo zajedno ovce čuvali da mi se tako obračaš ;) Malo kulture fgr :mrgreen:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 20:34

nikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajeva ;)

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 29 avg 2010, 20:38

Ti nisi dobar ocm hahahahaahah elektrika :lol:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 29 avg 2010, 20:39

Problem je što ti je klub parazitski. Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Da niste paraziti, ispali bi iz lige a ne bi se proširivala. Al nije to do vas. Tako su vas naučili oni koji su se grebali za pitu 47.
Uzdravlje ;)

@samotorpedo,

vi nemate šta da tražite ispod Marin Dvora. Ako grafite pravite, treba da ih "odbranite". Vi nemate šta da tražite po Dobrinji, Grbavici, Hrasnom. Isto tako ni vaši grafiti nemaju tu šta da traže. Pravite ih gdje vas ima više. Logično, zar ne ;)
Što se tiče utoka, raspitaj se malo kako ste "prešarali" grafit na AP-u. Mangupski nema šta. Priča navijača Torpeda jeste da Manijaci koriste bla, bla dok ste vi djeca cvijeća što je notorna glupost.
Također, čobane nismo zajedno ovce čuvali da mi se tako obračaš ;) Malo kulture fgr :mrgreen:[/quote]

Seljačka adaptacija??To je smijesno komentarisati jer postoji hiljade "doslja" koji navijaju i za Sarajevo i za Selju.A ti si ovdje sigurno sa korijenima iz II svjetskog rata?Starci ti na volu obilazili Bosnu pa si ispao negdje kod Raštelice i qurcis se ovdje ti sarajlija,ti za Želju navijas...pih.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 avg 2010, 20:40

Elektrika je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajeva ;)

ma , , nebitno sada ko navija svi znamo da stara mjesta navijajaju za FKS ! ali , care

šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:

Nije , to što se tim zove kao GRAD , oni navijaju jer su samo za FKS culi a za drugog nisu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 29 avg 2010, 20:43

CoDe je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:

ma , , nebitno sada ko navija svi znamo da stara mjesta navijajaju za FKS ! ali , care

šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:

Nije , to što se tim zove kao GRAD , oni navijaju jer su samo za FKS culi a za drugog nisu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mozda bi navijali al mu ne znaju izgovoriti ime,čuj Željezničar... :D
Od kud sad ta priča,sami ste rekli da širm BiH imate više navijača,samim tim bi sa sela pravo u šimarak skriveni ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 29 avg 2010, 20:43

Uuu, nisam ni znao koliko ih boliiiiiiii!!!!

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!

Samo Sarajevo!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 29 avg 2010, 20:49

Elektrika je napisao/la:
jao ti glupe price majko draga.znas kakve su ovo rasprave,tako banalne i tako su na nivou djeteta od 10 godina.sva prica ti je tako relativna da veze sa mozgom nema.to sto ti pricas moze da prica bilo ko.moze svako reci ja znam tonu ljudi sa vratnka,bistrika,kovaca da navija za zelju itd.ti i djipalo sto imate glupu pricu malo ko je ima.
junuz vise vjeruje senilnom dedi nego pisanim dokumentima.njemu dedo gori od del bojevog ujaka.samo bombe baca.
ti bolan sta god da napises treba uzeti sa rezervom,predstavljas se finom gradskom rrajom.a podsjecas me na klasicnog papka kome su prvo prodali ciglu,pa se poslije toga i on malo poceo furati.fina gradska raja se neponasaju kao ti.licemjer si samo takav.pricas o nekim normalnim odnosima izmedju navijaca,a sa druge strane svaki post ti je provokatorski i omalovazavajuci za protivnu stranu.znas kako se to moj dragi fini gradski momce,zove kod nas papanluk.kaze ti neko ko se rodio na jednom od tih tvojih navedenih naselja.do kojih mozda ni doci ne znas.zato tu svoju seljacku politiku ostavi za sebe
VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.