FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A zezno glavni lobotomac, otkrio ga nea 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Procitao sam analizu i jos jednom se ispostavilo da nije bolest sve sto boli. Zar je moguce da ljudi imaju toliko slobodnog vremena da pisu onakve gluposti.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
braco je napisao/la:ZENZO IBOGAMI TI JE OVAJ SLOVENAČKI MLADEN MARIĆ SVOIM ANALIZNIM POSTOM TAKOREĆI BIJO UDARIO NA INTEGRITET ALI ETO NE BIH JA DA ZAKUVAHAM

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: FK Željezničar
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]braco je napisao/la:ZENZO IBOGAMI TI JE OVAJ SLOVENAČKI MLADEN MARIĆ SVOIM ANALIZNIM POSTOM TAKOREĆI BIJO UDARIO NA INTEGRITET ALI ETO NE BIH JA DA ZAKUVAHAM
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da mi je neko rek'o da ću dočekat' da čitam stručne analize psihičkog stanja pojedinih forumaša na forumima, a da se radi o državi BiH, gdje se obično ubistvo ne može razriješiti za 15 godina, ne bi mu vjerov'o. Helem, energija i vrijeme se očito troši tamo gdje je produkt korištenja iste beskoristan i preporučio bih da ukoliko već raspolažemo takvim stručnjacima da malo prouče one bijednike iz ekipe, da nam otkriju tajne kako je moguće usrat ono što usrasmo pred kraj prošle sezone... Pa kad je bal, nek' se i princeza yebe.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fakat bezveze, ostavili nam Zenzu a ukinuli IdemoPlavi i Monci_ja. Realno, za Zenzu su intelektualci.
Da se vrati @IdemoPlavi "quote".
Da se vrati @Monci "komentar".
Da se vrati @IdemoPlavi "quote".
Da se vrati @Monci "komentar".
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za KOG navijamo ,za Zelju ili Stadion,ja se isbura nemoze vise da je zlatna.Hocu igru golove titule a fino vidjet i istok pa jug pa ima i hala da se ko covjek ispisam.Kako god OD dva dobra sta izabrat.Hocu da gledam fudbal.
- Huligansaistoka
- Kontakt:
Upali utorkom/srijedom tv pa gledaj. Možeš i vikendom.
Ovde ćeš gledati isto što i gledaš zadnjih 20 godina...potpuno isto.
S tim što sad imaš i odakle to gledati...i da, ne moraš se stalno okretati i gledati da neće iz "tribine" zmija izmigoljiti
Ovde ćeš gledati isto što i gledaš zadnjih 20 godina...potpuno isto.
S tim što sad imaš i odakle to gledati...i da, ne moraš se stalno okretati i gledati da neće iz "tribine" zmija izmigoljiti
-
- Kontakt:
Ja se nadam da sve ovo iz zayebancije pises.Alipasino je napisao/la:Za KOG navijamo ,za Zelju ili Stadion,ja se isbura nemoze vise da je zlatna.Hocu igru golove titule a fino vidjet i istok pa jug pa ima i hala da se ko covjek ispisam.Kako god OD dva dobra sta izabrat.Hocu da gledam fudbal.
Životni saputnik! 1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi smo fudbalski tim i trebao bi nam prioritet biti fudbal. Uz fudbal i obnova stadiona i niko sretniji od mene, ali mi sad imamo samo najavljene radove na Jugu bez fudbala. Nije dobro, ali bude bolje valjda nekada.Alipasino je napisao/la:Za KOG navijamo ,za Zelju ili Stadion,ja se isbura nemoze vise da je zlatna.Hocu igru golove titule a fino vidjet i istok pa jug pa ima i hala da se ko covjek ispisam.Kako god OD dva dobra sta izabrat.Hocu da gledam fudbal.
- Huligansaistoka
- Kontakt:
za razliku od nekad, kad smo gledali atomski fudbal
i europski stadion...koševo naravno mislim

i europski stadion...koševo naravno mislim
Opet Zeba 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jedino neko da mu nogu slomi pa nece igrat.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
I tad bi ga Adzem stavio u prvih 11.
Prijateljske Vitez tamo neki Borac,jeli vama jasno na sta smo spali,jeli vam jasno da se ugled kluba srozo totalno,da nam igraju igraci tipa Zec Zaimovic da ti isti nebi mogli pric nekad Grbavici,da nam igrace dovodi pitarcina koja veze blage nema,da nam je pola igraca za penzioni fond,hocete jos,ove godine nema titule,nista novo.Koja je vrjednost igraca Zelje nikad niza,dakle ukupno kad sve saberes ne vrjedimo ni 3 miliona,da li ste svjesni da mi nismo vise nekadasnji Zeljo jer nema vise onog fudbala po kojem je Zeljo bio prepoznatljiv,jel vi znate da mi za iduce 2-3 godine mozemo samo golmana prodat,zamislite kakve cemo onda moc igrace dovest i koja CE nam igra bit.Ovo je istina brutalna i nema druge istine.
- Doktor1921
- Kontakt:
Nemoj stavljati Zajmovica u isti kos sa nekim igracima, on je za pojedine doktor nauka... al smo mi smijesna reprezentacija to je strasno, dobro je neko na fb napisao nema nacije da vise prati sport od nas a da smo toliko losi da je to nevidjeno.
Vidim vec drugu utakmicu za redom Eldar Sehic dobija minutazu. Cini mi se da je on 2000 godiste. Igra na poziciji lijevog beka.

Ne znam zasto se pljuje Zajmovic koji je nase dijete. Neki ili ne znaju ili nece da znaju ali kako god nasu djecu moramo respektovat jer vecina njih su zaljubljenici plave boje bas kao i mi ovdje!
Protivnik OK , prijateljska , blizu , premijerligas koji je po kvaliteti bar kao pola lige. Polako , neka vrijeme govori za nas. Suzbimo safove!
Protivnik OK , prijateljska , blizu , premijerligas koji je po kvaliteti bar kao pola lige. Polako , neka vrijeme govori za nas. Suzbimo safove!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: b00t, benko21, Lokomotifa, N3R3D, tiagofaria25 i 62 gosta.