Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jeste li vidjeli u Songa zurke...
ko YAY-Z samo da je kraca...
inace fabregas dodao 5 lopti i to sve u noge protivnickim igracima...i on haman ni na slamcicu nece... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Song isti Sisqo. Slaba odbrana Arsenala, ovaj Koscienly je kriv za gol, u napadu ništa osim Walcotta. Arshavin dok se namjesti, prođe pola sata, a Cesc je imao 2 prilike za šut, on proigrava Diaby-ja. Puno problema imate sa Dioufima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pusti ti zurku, ja znam da ja necu dobiti ovih 119 maraka na kladionici, al ebemu mater nemojte da odmah promasim prvu utakmicu.. treba i da zabijete jos dva gola, il oni vama XD
Imal naznaka
Imal naznaka
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne brini se tiBrnjoo je napisao/la:Pusti ti zurku, ja znam da ja necu dobiti ovih 119 maraka na kladionici, al ebemu mater nemojte da odmah promasim prvu utakmicu.. treba i da zabijete jos dva gola, il oni vama XD
Imal naznaka
Rođen s tobom da budem
evo arshavin 1:2 
Jos jedan bog vam dao... jos jedan
Igrao sam i ja "dvicu" na Topnike. Evo Aršavin zabi u početku drugog. Nadam se da će ovaj rezultat ostati do kraja utakmice. Ne bih se požalio da gosti još koji zabiju. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Evo izlazi sreca Cesc ja msm da nema ni 50%tacnih pasova najsalbija karka ubjedljivo danas nekoliko kontri je upropastio..
stvarno neznam sta se desava sa njim ulazi Rosa stari lisac,,,,

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Gotovo je dobili smo hvala Bogu jedva nekako imali smo sad nekoliko sjajnih prilika iz kontri ali nazalost nismo ni jednu uspjeli realizovati...Sve u svemu zadovoljan sam sa nova 3 boda te ocekujem da naredna 3 kola upisemo 3 pobjede i da sa velikim samopouzdanjem i sa oporavljenim nasrijem krenemo na megdan chelsea-u...Naredna 3 kola su Bolton,Sunderland i WBA...prva se igra 11 sept,na Emiratima protiv Boltona zatim gostujemo na Stadium od Light.cini mi se da se tako zove a onda docekujemo WBA...
PO meni veoma lagan raspored pred veliki gradski derbi...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
ti si dobar ja sam zg2 3+ al promasi.. evo izgleda da cu i schalke h1 XDMinistaR je napisao/la:Igrao sam i ja "dvicu" na Topnike. Evo Aršavin zabi u početku drugog. Nadam se da će ovaj rezultat ostati do kraja utakmice. Ne bih se požalio da gosti još koji zabiju.
nistel mogli jos jedan dabogda izgubili sve do kraja prvenstva
Hvala Brnjoo na lijepim željama.
Arsenal ko Arsenal. Mora primit gol da ga jeebeš. Nema se šta ni komentirat. Walcott, Sagna i Rosicky dobivaju prolaznu ocjenu, ono ostalo solidno, kapiten zvani Mamina maza kriminalno loš jučer. RvP ce bit odsutan sljedećih 10 dana i da kažem da sam zadovoljan bodovima, ali ne i igrom.
Arsenal ko Arsenal. Mora primit gol da ga jeebeš. Nema se šta ni komentirat. Walcott, Sagna i Rosicky dobivaju prolaznu ocjenu, ono ostalo solidno, kapiten zvani Mamina maza kriminalno loš jučer. RvP ce bit odsutan sljedećih 10 dana i da kažem da sam zadovoljan bodovima, ali ne i igrom.
Kazu da Koscenly nije klasa za Arsenal,jucer kazu katastrofa 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Mislim da je bio solidan juce, sve ce to bolje izgledati dok se jos malo uigra sa ekipom. A ko zna mozda i Squillacy bude prvi izbor.
Pa nakon dvije utakmice teško je reći je li klasa ili nije. Uglavnom predsezonu je odigrao fantastično, protiv Liverpoola je također bio sjajan uprkos crvendaću, a jučer je bio ispod svog prosjeka. Uglavnom ima tu sad pozadi malo više opcija, ali mislim da će Koscielny bit standardan uz Vermaelena iako bi ja najviše volio kad bi se pružila prilika i Squilacciju pa ko bude bolji nek igra.
Ja se nadam u iduće tri utakmice da ćemo uzeti 9 bodova.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Iduće tri utakmice stvarno trebaju dobit ako žele se borit za titulu...
Bolton ( kući ) 11. Septembar
Sunderland ( gosti ) 18. Septembar
W.B.A. ( kući ) 25. Septembar
s time da između Boltona i Sunderlanda igraju protiv Brage ( kući ) a onda poslije Sunderlanda igraju Crling Cup i poslije W.B.A. protiv Partizana ( gosti )
Bolton ( kući ) 11. Septembar
Sunderland ( gosti ) 18. Septembar
W.B.A. ( kući ) 25. Septembar
s time da između Boltona i Sunderlanda igraju protiv Brage ( kući ) a onda poslije Sunderlanda igraju Crling Cup i poslije W.B.A. protiv Partizana ( gosti )
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prije obrnuto.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa onda Chelzi spustit na zemlju
tesko da cete dobit Chelsea na SB realnoBosco je napisao/la:Prije obrnuto.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa onda Chelzi spustit na zemlju
FC Manchester United
Ako budu u formi i pobjede sve do Chelsea onda se nikad ne zna. Ništa nisu jači od Arsenala, al utakicu po utakmicu. Idući je Bolton... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.