FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 29 avg 2010, 19:40

lottdogg je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:pa dajte iskreno... eto pogleadjte... malo njegove clipove i ibriceve.... e sad je fazon sto ibricic nema tehniku ko damir... ovaj leti po lijevoj strani ljude na trepavicu lomi... a senaid jos igra u bezveze ligi koja je milion puta slabija od nase... i uz to uzmi da ovaj ne igra 100% povreda...ovaj je ostavio trag u poljskoj a i ovdje ce ostaviti;)bas bi volio duel njih dvojice pa bi se sami uvjerili.... uopste nije masta nit pretjerivanje samo kazem ono sto sam vidio... bar moje misljenje
de bolan budi malo realan strasan je trag ostavio u poljskoj 12 nastupa 1 gol , smjesno je porediti ga sa ibricicem

http://www.extrafootie.co.uk/encycloped ... kojasevic/
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-10505.htm

Semir Štilić proglašen je najboljim stranim fudbalerom 2008. godine u Poljskoj. Priznanje mu je uručeno na gala svečanosti u Varšavi, a nagradu je zaslužio odličnim partijama u šampionu Poljske, Lechu.

Naš mladi fudbaler, iako je samo pet mjeseci u ovoj zemlji zalužio je nagradu, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

„Drago mi je što sam uspio osvojiti simpatije Poljaka za tako kratko vrijeme. Ne želim da se ističem, ali nekome treba i nekoliko godina da se dokaže, a ja sam to učinio za samo nekoliko mjeseci. Svečanost je bila na iznimnom nivou. Bila mi je čast sjediti tamo, a ne kamo li primiti nagradu“, istakao je Štilić za „Avaz“.

U protekloj polusezoni Štilić je odigrao 28 utakmica za Lech, u šampionatu i Kupu Poljske, te Kupu UEFA. Jedan je od četvorice prvotimaca Lecha koji je odigrao svih 17 utakmica u prvom dijelu prvenstva.

U srijedu ga očekuje posljednji meč u polusezoni, kada će sa Lechom u Ligi UEFA odigrati susret sa holandskim Feynordom, a potom u četvrtak stiže kući u Sarajevo na i više nego zasluženo odmor.

Redakcija SportSport.ba čestita Semiru Štiliću na vrijednom priznanju u Poljskoj, te uspješnoj promociji našeg fudbala i države u Evropi!

Pogledajte neke od majstorija našeg Štilića u proteklih pet mjeseci u Poljskoj:

pa nemogu obojica biti proglaseni najboljim stranim igracem poljske lige neko laze :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 29 avg 2010, 20:45

pile87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:pa dajte iskreno... eto pogleadjte... malo njegove clipove i ibriceve.... e sad je fazon sto ibricic nema tehniku ko damir... ovaj leti po lijevoj strani ljude na trepavicu lomi... a senaid jos igra u bezveze ligi koja je milion puta slabija od nase... i uz to uzmi da ovaj ne igra 100% povreda...ovaj je ostavio trag u poljskoj a i ovdje ce ostaviti;)bas bi volio duel njih dvojice pa bi se sami uvjerili.... uopste nije masta nit pretjerivanje samo kazem ono sto sam vidio... bar moje misljenje
de bolan budi malo realan strasan je trag ostavio u poljskoj 12 nastupa 1 gol , smjesno je porediti ga sa ibricicem

Semir Štilić proglašen je najboljim stranim fudbalerom 2008. godine u Poljskoj. Priznanje mu je uručeno na gala svečanosti u Varšavi, a nagradu je zaslužio odličnim partijama u šampionu Poljske, Lechu.

Naš mladi fudbaler, iako je samo pet mjeseci u ovoj zemlji zalužio je nagradu, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

„Drago mi je što sam uspio osvojiti simpatije Poljaka za tako kratko vrijeme. Ne želim da se ističem, ali nekome treba i nekoliko godina da se dokaže, a ja sam to učinio za samo nekoliko mjeseci. Svečanost je bila na iznimnom nivou. Bila mi je čast sjediti tamo, a ne kamo li primiti nagradu“, istakao je Štilić za „Avaz“.

U protekloj polusezoni Štilić je odigrao 28 utakmica za Lech, u šampionatu i Kupu Poljske, te Kupu UEFA. Jedan je od četvorice prvotimaca Lecha koji je odigrao svih 17 utakmica u prvom dijelu prvenstva.

U srijedu ga očekuje posljednji meč u polusezoni, kada će sa Lechom u Ligi UEFA odigrati susret sa holandskim Feynordom, a potom u četvrtak stiže kući u Sarajevo na i više nego zasluženo odmor.

Redakcija SportSport.ba čestita Semiru Štiliću na vrijednom priznanju u Poljskoj, te uspješnoj promociji našeg fudbala i države u Evropi!

pa nemogu obojica biti proglaseni najboljim stranim igracem poljske lige neko laze :D
admine msm da se ovo ne tice ove teme
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 avg 2010, 20:59

ama opet su poceli smrditi po nasoj temi ..... ja stvarno nevidim smisao toga sta zele dokazati????
1. F.K. Sarajevo 12

DOVIDJENJA,PRIJATNO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 29 avg 2010, 21:04

Mislim da je glupo prediti Ibricica i Kojasevica, Kojasevic jeste majstor, bolji je tehnicar sto ga ne cini boljim igracem... Ima on jos dosta da se dokazuje da bi se mogli njih dvojica i porediti. Prije svega Ibricic je godinama najbolji igrac Hajduka i jedan od najboljih igraca HNL-a , standardan je clan reprezentacije, na oku je velikim timovima a danas je Hajduk odbio 6.5 miliona EURA, hej a nase Sarajevo je oko 4 miliona KM u minusu, pa zamislite kako bi nama te pare dosle a oni hladno odbiju. Hvala Bogu Damir je mlad, u pravom je klubu i samo neka radi kao i do sada, ja se nadam da ce on biti veliki igrac.
Tako da nemojte molim vas pretjerivati, nemojte da ga ureknemo, pa kako smo krenuli jos malo pa ce nam biti bolji od npr Krkica :mrgreen:

PIKSI MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 avg 2010, 21:07

pile87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:

mislim da je jedan najbolji mladi stranac, a drugi najbolji stranac.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 avg 2010, 21:21

Svaka cast tom momku, cujem da je odlican, a vidi se i po ucinku, ali kad laze onda laze i to nevalja :D.

Porediti sa Ibricicem smjesno u najmanju ruku. A vi ga necete prodati nizasta momak ce odigrati dvije godine kod vas i otici besplatno, 90% :D

U ovoj nasoj ligi ako neko potpise na 3-4 godine e ond se mozemo nadati nekim parama a ovako ili sica ili nista. Prvo klubovi nisu ludi davati neke vece iznose za igraca koji ima ugovor jos godinu dana, a drugo ako i ponude 200k eventualno 300k to ovi nasi kreteni odmah pristaju jer su i oni svjesni da ako ga zadrze jos goinu da ce otici djaba tako da od vece love nema nista :D
Mes Que Un Club

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 avg 2010, 21:31

johnnyHZ je napisao/la:ama opet su poceli smrditi po nasoj temi ..... ja stvarno nevidim smisao toga sta zele dokazati????
1. F.K. Sarajevo 12

DOVIDJENJA,PRIJATNO!
Nisam od onih sto provocira i komentarise ruzno cak naprotiv pozdravljam sve pozitivno i postujem tudje rezultate,ali smanji dozivljaj i euforiju sa trenutnim mjestom na tabeli.
Nije bitan izgled tabele nakon 5,10 ili 20 kola,bitno je kako ce ona izgledati u Maju/2011,nek najbolji bude sampion koce to biti jos je rano prognozirati,a do tada jedino sto je aktuelno da je FK ZELJEZNICAR zvanicni sampion BiH i dok se to ne promjeni zelim ti sve najbolje i budi pozdravljen.Neka titulu uzme ko zaista bude najbolji i ko je zasluzi a ja cu im je iskreno cestitati ko god to bio.pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 avg 2010, 21:36

ZA RAZLIKU OD PROSLE SEZONE :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 avg 2010, 21:38

Hoce li vam potpisati Kucukovic? s njim bi bili glavni favoriti za titulu i ligu prvaka... Sarajevo me iznenadilo igrom u zadnje vrijeme i sretno u nastavku takmicenja!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 29 avg 2010, 21:40

amertiger je napisao/la:Svaka cast tom momku, cujem da je odlican, a vidi se i po ucinku, ali kad laze onda laze i to nevalja :D.

Porediti sa Ibricicem smjesno u najmanju ruku. A vi ga necete prodati nizasta momak ce odigrati dvije godine kod vas i otici besplatno, 90% :D

U ovoj nasoj ligi ako neko potpise na 3-4 godine e ond se mozemo nadati nekim parama a ovako ili sica ili nista. Prvo klubovi nisu ludi davati neke vece iznose za igraca koji ima ugovor jos godinu dana, a drugo ako i ponude 200k eventualno 300k to ovi nasi kreteni odmah pristaju jer su i oni svjesni da ako ga zadrze jos goinu da ce otici djaba tako da od vece love nema nista :D

E ovaj put to nece biti taj slucaj,jer ova uprava zna sta radi i ovaj decko (Kojosevic) ce otici iz Sarajeva ,samo za velike pare zna Predjednik Blekic sta radi. ;)

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 21:47

ako bog da doci ce, momak je pitar u dusi pa mozda srce poslusa ko zna, inace ne vjerujem da ga mozemo finansijski poklopiti

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 21:49

januar je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Svaka cast tom momku, cujem da je odlican, a vidi se i po ucinku, ali kad laze onda laze i to nevalja :D.

E ovaj put to nece biti taj slucaj,jer ova uprava zna sta radi i ovaj decko (Kojosevic) ce otici iz Sarajeva ,samo za velike pare zna Predjednik Blekic sta radi. ;)
U Suljicu su pare, u kojasevicu vise manje ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 avg 2010, 21:58

johnnyHZ je napisao/la:ZA RAZLIKU OD PROSLE SEZONE :)
Sto jesmo li to titulu uzeli neposteno,imali ste tri boda vise na kraju jeseni a zavrsili sa dvanaest manje,nemoj zbog licnog neuspjeha nikada omalozavati tudji uspjeh,vjerujmi onako ljudski ti kazem da je to najveci licni poraz koji covjek moze doziviti.Ja licno postujem svaciji uspjeh pa tako i vas i onda kada mi igramo lose ne trazim krivca i opravdanje u u drugim nego pokuzam da ocistim svoj prag.Jarane iskreno sve najbolje u zivotu,onoga trenutka kada realno budemo gledali na sve i zivot ce nam biti laksi i ljepsi bez ruznih komentara i glupih prepucavanja,ipak smo mi raja jednog najljepseg grada na svijetu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 29 avg 2010, 22:00

Ja mislim da bi vi za pocetak mogli svoja posla gledati, a ne se zamarati time sta ce biti za godinu dvije u FK Sarajevu, hocemo li prodati igraca za milion, hoce li otici djabe ili za neku "sicu"
Mi Horde Zla vjerujemo sadasnjoj upravi koju cine prije svega navijaci naseg kluba a tek onda Biznismeni, vjerujem da zele dobro nasem klubu.
Koa sto rekoh, svoja posla gledajte, otisli su vam vazni igraci i ne vidim da ste ikoga kvalitetnog doveli sem onog Colica, otisao vam je Brkovic, navijaca vam je sve manje...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 avg 2010, 22:11

pa naravno da ce sarajevo zaraditi u svakom pogledu...nisu ovo ljudi radi svog intresa... nego im je ponos voditi veliki klub kao sto je F.K.SARAJEVO. jos vise ponosni ce biti ako napreave iskorak na medzunarodnoj sceni... gdje ce dolaziti veliki glubovi da vide evropsko F.K.SARAJEVI I HORDE ZLA... samim ovim igrackim kadrom jos uz 2 3 4 pojacanja na polusezoni i na kraju sezone.. aBd vratice se sve i rezultati ce biti vidljivi... vec smo dokazali samim unapredjenjem svega sto se desava u klubu i oko stadiona realno je za ocekivat ubuduce od 9 10 milja raje po utakmici...zarada sve to.... a sami su se smijali nasim crnogorcima ;) a sta ce ti crnogorci da pocine ovoj ligi... pogotovo selji malenom na sugavici...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 29 avg 2010, 22:25

dino lj je napisao/la:Sto jesmo li to titulu uzeli neposteno,imali ste tri boda vise na kraju jeseni a zavrsili sa dvanaest manje,nemoj zbog licnog neuspjeha nikada omalozavati tudji uspjeh,vjerujmi onako ljudski ti kazem da je to najveci licni poraz koji covjek moze doziviti.Ja licno postujem svaciji uspjeh pa tako i vas i onda kada mi igramo lose ne trazim krivca i opravdanje u u drugim nego pokuzam da ocistim svoj prag.Jarane iskreno sve najbolje u zivotu,onoga trenutka kada realno budemo gledali na sve i zivot ce nam biti laksi i ljepsi bez ruznih komentara i glupih prepucavanja,ipak smo mi raja jednog najljepseg grada na svijetu.
Svaka tebi čast na realnosti i na dosadašnjim postovima na ovoj temi, pišeš bez imalo provokacija i da se primijetiti da si stariji navijač. Međutim, o tome kako je Željezničar osvojio titulu ne želim da pričam niti da ulazim u to. Ne treba biti previše pametan pa skontati neke stvari, ali otom potom. Uglavnom, slažem se sa većinom što si napisao, ali to da si ti jedan od rijetkih koji tako razmišlja dovoljno govori na čemu smo. Da je više tako realnih navijača, sve bi bilo bolje. Ali, tako je kako je. Sve u svemu, imaš respect od mene i veliki pozdrav ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 29 avg 2010, 22:26

Zanima me koji ono novinar pisao izvještaj sa utakmice u Banovićima koji je objavljen u današnjem broju dnevnog avaza.Ti pje napisao kako su navijači Sarajeva bili dobri i navijali svih 90 minuta,a onda je napisao kako Nisi pravili nikakve nerede ČAK I U TRENUTKU KAD JE NJIHOV TIM GUBIO. Pa znači imaš pravo da sereš po stadionu ako tvoj tim gubi.koje su to gluposti.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 avg 2010, 23:47

admin je napisao/la:mislim da je jedan najbolji mladi stranac, a drugi najbolji stranac.
Damir Kojasevic rodjen 03.06.1987
Semir Stilic rodjen 08.10.1987
Isto su godiste tako da to mladi stranac opet nekako cudno zvuci, kao da je momak umislio nesto, daleko od toga da je momak los cak sta vise ja sam prijatno iznenadjen i daj boze ovoj ligi sto vise ovakvih igraca al ga je usro sa ovim najbolji stani igrac dibidus, kad bar petlja nek je okruglo nek se kotrlja.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 30 avg 2010, 00:02

Ja prosto ne mogu da vjerujem sa koliko paznje zlobnici prate uspjeh naseg kluba, fantasticnog izdanja Hz,zdrave
okoline i pozitivne atmosfere.Mole Boga da nam se nova pojacanja izjalove ali jos vise mole da nas Kojasevic i ekipa u sto kracem roku napuste.E za takve i njima slicnim kazem:NECE MOCI,jer Big Blekson je jedan od nas.On vam ide u kost i u kontru.Zato u inat svima:TITULA NA KOSEVU!!!Pa placite zlobnici,malo vas je.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 avg 2010, 00:06

sjever je napisao/la:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa koliko paznje zlobnici prate uspjeh naseg kluba, fantasticnog izdanja Hz,zdrave
okoline i pozitivne atmosfere.Mole Boga da nam se nova pojacanja izjalove ali jos vise mole da nas Kojasevic i ekipa u sto kracem roku napuste.E za takve i njima slicnim kazem:NECE MOCI,jer Big Blekson je jedan od nas.On vam ide u kost i u kontru.Zato u inat svima:TITULA NA KOSEVU!!!Pa placite zlobnici,malo vas je.
Koji uspjeh? Bilo bi lijepo da procitas sta sam napisao a ne da umisljas sebi neke nebuloze.Momak je dobar igrac ali i dobar lazov to da je bio najbolji strani igrac poljske lige moze ispricati tebi i ti mu mozes vjerovati ako si ovca, neki ljudi imaju internet i prate malo i izvan avlije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 26 gostiju.