Ko je taj nesretnik ? Ahmad Sharbini?!badblueboylivno je napisao/la:Cijena sitnica - 1,5M eura.![]()
A bilo je puno dati 1M za, po meni, boljeg i kvalitetnijeg napadača.

Ko je taj nesretnik ? Ahmad Sharbini?!badblueboylivno je napisao/la:Cijena sitnica - 1,5M eura.![]()
jacky09 je napisao/la:Govorim za Kramarića muto.gollum je napisao/la:Kakvu bolan posudbu, lik jedan od najvecih slovackih talenata, redovno zabija za slovacku U21 reprezentaciju. U cetvrtak je zabio Stuttgaru u Evropskoj ligi. I, on da ide na posudbu, a Dodo ili Sivonjic da igraju? Mogao bi on lako biti i prvi napadac.
Rukavina je prvi napadač.. eventualno da dođe Rooney pa da preseli na klupu.
Oprošteno ti je.gollum je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Govorim za Kramarića muto.gollum je napisao/la:Kakvu bolan posudbu, lik jedan od najvecih slovackih talenata, redovno zabija za slovacku U21 reprezentaciju. U cetvrtak je zabio Stuttgaru u Evropskoj ligi. I, on da ide na posudbu, a Dodo ili Sivonjic da igraju? Mogao bi on lako biti i prvi napadac.
Rukavina je prvi napadač.. eventualno da dođe Rooney pa da preseli na klupu.Zbog gladi dobro ne vidim.
Ne. Fatos Bećiraj. Koji je, pak, pred vratima Dinama. Za 650k eura dolazi iz Budućnosti.jacky09 je napisao/la:Ko je taj nesretnik ? Ahmad Sharbini?!badblueboylivno je napisao/la:Cijena sitnica - 1,5M eura.![]()
Je, samo što ta zadnja tri zazuzimaju bezveze stolice na klupi. Šteta para.jacky09 je napisao/la:Već imamo 6 napadača.Dođe li Bećiraj onda 7.
Sylvestr, Rukavina, Kramarić, Slepička, Dodo, Sivonjić i ako dode Bećiraj.
Pisalo je se da Dodo odlazi u Lokomotivu, neznam gdje je zapelo.. i zašto su ga ostavili jer je evidentno najgori od ovih 7 i ako će se nekoga rješavati to je Dodo.
Slepička je dobar. On nije klasični centarfor i nemože igrati sam u špici. Ali čovjek ima smisla za asistenciju neviđeno.. čovjek mantinela. Meni je postao drag tako da ga se nebi rješavao. Za ovu dvojicu se slažem, ali teško da će se obojice rješiti jer treba širine duga je sezona, a u utakmicama u kupu ili protiv slabijih ekipa mogu igrati gdje se štede najbolji. Dodo ima najslabiju plaću u Dinamu (40 000 € po sezoni, ni Sivonjić nema puno veću tako da nisu u pitanju velike pare).VanBasten je napisao/la:Je, samo što ta zadnja tri zazuzimaju bezveze stolice na klupi. Šteta para.jacky09 je napisao/la:Već imamo 6 napadača.Dođe li Bećiraj onda 7.
Pisalo je se da Dodo odlazi u Lokomotivu, neznam gdje je zapelo.. i zašto su ga ostavili jer je evidentno najgori od ovih 7 i ako će se nekoga rješavati to je Dodo.
Gledao sam Budućnost dosta puta na tv-u, i mogu ti reći da se radi o jako kvalitetnom igraču. Traži loptu, nudi se, dobar dribler.. Kao što devil reče, sigurno ponajbolji igrač crnogorske ligebadblueboylivno je napisao/la:Ne. Fatos Bećiraj. Koji je, pak, pred vratima Dinama. Za 650k eura dolazi iz Budućnosti.jacky09 je napisao/la:Ko je taj nesretnik ? Ahmad Sharbini?!badblueboylivno je napisao/la:Cijena sitnica - 1,5M eura.![]()
A danas Vrsaljko dao prvi gol za Dinamo.![]()
I Tomečak konačno pokazao da je najbolje rješenje za desnu stranu, i postigao prekrasan gol.![]()
Sad smo Bilima na 1 bod zaostatka, i očekujem ostvarivanje prednosti u prvoj sljedećoj utakmici - na Poljudu.
jacky09 je napisao/la:Slepička je dobar. On nije klasični centarfor i nemože igrati sam u špici. Ali čovjek ima smisla za asistenciju neviđeno.. čovjek mantinela. Meni je postao drag tako da ga se nebi rješavao. Za ovu dvojicu se slažem, ali teško da će se obojice rješiti jer treba širine duga je sezona, a u utakmicama u kupu ili protiv slabijih ekipa mogu igrati gdje se štede najbolji. Dodo ima najslabiju plaću u Dinamu (40 000 € po sezoni, ni Sivonjić nema puno veću tako da nisu u pitanju velike pare).VanBasten je napisao/la:Je, samo što ta zadnja tri zazuzimaju bezveze stolice na klupi. Šteta para.jacky09 je napisao/la:Već imamo 6 napadača.Dođe li Bećiraj onda 7.
Ne. Domaći klinci moraju igrati.. niko neće uspijeti ako će biti 7. napadač u Dinamu i igrati svaka 4 mjeseca po 15 minuta.VanBasten je napisao/la: Ne znam druže, ja sam ga gledao u možda 10 tekmi. I u svakoj haman je opravdo svoje prezime. Mada si u pravu o širini klupe, al opet radije bi tu nekog mladog domaćeg igrača. U Hr ligi sigurno ima igrača sličnih kvaliteta, a koje koštaju mnogo manje, hem su domaći. I Dodo, zar nije bolje da sjedi neki Hr igrač nego Brazilac, šta je već.
Prrotiv sam dovođenja škarta sa strane koji zauzimaju mjesto domaćim igračima.
Hmm, u pravu si!jacky09 je napisao/la:Ne. Domaći klinci moraju igrati.. niko neće uspijeti ako će biti 7. napadač u Dinamu i igrati svaka 4 mjeseca po 15 minuta.VanBasten je napisao/la: Ne znam druže, ja sam ga gledao u možda 10 tekmi. I u svakoj haman je opravdo svoje prezime. Mada si u pravu o širini klupe, al opet radije bi tu nekog mladog domaćeg igrača. U Hr ligi sigurno ima igrača sličnih kvaliteta, a koje koštaju mnogo manje, hem su domaći. I Dodo, zar nije bolje da sjedi neki Hr igrač nego Brazilac, šta je već.
Prrotiv sam dovođenja škarta sa strane koji zauzimaju mjesto domaćim igračima.Dinamo ima pravu legiju talenata, ali oni igraju u mlađim selekcijama ili Lokomotivi.
Pogledaj ovog Vrsaljka. Momak je dobio priliku jer je se dokazao u Lokomotivi i sada je u prvih 11 a 92. je godište.Etto mu može čistiti kopačke.
Da prodao je Lovrena zah.rep nastupima kod Bilica, a Europa je vidjela sta je Mamic prodao igrac jegollum je napisao/la:Kad sam napisao "Sammirova cijena takodjer puno veca", htio sam reci da je puno veca od one koju procjenjuje transfermarkt (2 miliona). A, Badelj naravno vrijedi 10, ne znam zasto se cudis. Pa, Mamic je Dejana Lovrena prodao za 10 miliona eura! Ko to jos na svijetu moze stopera iz hrvatske lige prodati za 10 mil.? Niko!Los*Blancos je napisao/la:Badelj 10
Samir vise od 10tise zezas, jel tako
Koliko vrijedi MoralesDodo?
Los*Blancos je napisao/la:Da prodao je Lovrena zah.rep nastupima kod Bilica, a Europa je vidjela sta je Mamic prodao igrac jegollum je napisao/la:Kad sam napisao "Sammirova cijena takodjer puno veca", htio sam reci da je puno veca od one koju procjenjuje transfermarkt (2 miliona). A, Badelj naravno vrijedi 10, ne znam zasto se cudis. Pa, Mamic je Dejana Lovrena prodao za 10 miliona eura! Ko to jos na svijetu moze stopera iz hrvatske lige prodati za 10 mil.? Niko!Los*Blancos je napisao/la:Badelj 10
Samir vise od 10tise zezas, jel tako
Koliko vrijedi MoralesDodo?
![]()
Badelj 10 mill bas me intresuje ko bi bacio 10 mill
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.