GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 29 avg 2010, 19:34

badblueboylivno je napisao/la:Cijena sitnica - 1,5M eura. :roll:

A bilo je puno dati 1M za, po meni, boljeg i kvalitetnijeg napadača.
Ko je taj nesretnik ? Ahmad Sharbini?! :)
...što je više lome to je volim jače...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 avg 2010, 19:47

jacky09 je napisao/la:
gollum je napisao/la:Kakvu bolan posudbu, lik jedan od najvecih slovackih talenata, redovno zabija za slovacku U21 reprezentaciju. U cetvrtak je zabio Stuttgaru u Evropskoj ligi. I, on da ide na posudbu, a Dodo ili Sivonjic da igraju? Mogao bi on lako biti i prvi napadac.
Govorim za Kramarića muto.
Rukavina je prvi napadač.. eventualno da dođe Rooney pa da preseli na klupu. :mrgreen:
:roll: Zbog gladi dobro ne vidim. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 avg 2010, 19:50

gollum je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
gollum je napisao/la:Kakvu bolan posudbu, lik jedan od najvecih slovackih talenata, redovno zabija za slovacku U21 reprezentaciju. U cetvrtak je zabio Stuttgaru u Evropskoj ligi. I, on da ide na posudbu, a Dodo ili Sivonjic da igraju? Mogao bi on lako biti i prvi napadac.
Govorim za Kramarića muto.
Rukavina je prvi napadač.. eventualno da dođe Rooney pa da preseli na klupu. :mrgreen:
:roll: Zbog gladi dobro ne vidim. :)
Oprošteno ti je. :oops:

Ajmo... dovedite još lijevo krilo i amen. Morales je u krizi totalnoj.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 avg 2010, 20:46

Koji je talent ovaj Vrsaljko, čudo... sa 18 godina starter u Dinamu, a trenutno uz Sammira i Rukavinu u najboljoj formi. S kakvom lakoćom i hrabrosti igra, a ima tek 18.. :) Evo danas je zabio gol, inače 2:0.
Drugi gol zabio Tomečak. 8-) Samo neka se vrati u formu nakon ozljede, MORA u prvi tim. 8-)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 avg 2010, 21:04

dobro je vaha sredio ovaj dinamo..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2010, 22:01

Hajduk kiksao, primakli smo se uoči velikog derbija na Poljudu na samo bod zaostatka. Na Poljudu ne izgubiti i u velikoj smo prednosti.

Vaha je preporodio ovaj Dinamo, imamo 5 pobjeda u nizu, dižemo se u igri. Sada slijedi pauza, tu se još malo uigrat i idemo u velike napore
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 avg 2010, 00:47

jacky09 je napisao/la:

Ne. Fatos Bećiraj. Koji je, pak, pred vratima Dinama. Za 650k eura dolazi iz Budućnosti.

A danas Vrsaljko dao prvi gol za Dinamo. :)
I Tomečak konačno pokazao da je najbolje rješenje za desnu stranu, i postigao prekrasan gol. :)

Sad smo Bilima na 1 bod zaostatka, i očekujem ostvarivanje prednosti u prvoj sljedećoj utakmici - na Poljudu. :D
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2010, 00:51

Beciraj odlican igrac,mozda i najbolji u Crnogorskoj ligi i vredi se izuti za njega svaki cent.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 01:02

Već imamo 6 napadača. :D Dođe li Bećiraj onda 7.

Sylvestr, Rukavina, Kramarić, Slepička, Dodo, Sivonjić i ako dode Bećiraj.

Pisalo je se da Dodo odlazi u Lokomotivu, neznam gdje je zapelo.. i zašto su ga ostavili jer je evidentno najgori od ovih 7 i ako će se nekoga rješavati to je Dodo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 01:05

Halilhodžić: Čestitke mojim igračima na uspješno završenom ciklusu

Nakon pobjede nad Cibalijom novinarima se obratio trener Dinama Vahid Halilhodžić te iznio svoj doživljaj utakmice.
- Prije svega čestitao bih svojim igračima. Ovo je bila peta utakmica u dva tjedna i to je izuzetan napor. Mnogi su već umorni. Postavili smo prvo poluvrijeme sa jednom svježinom, bila je dobra igra s puno paseva i mislim da je naša pobjeda zaslužena – rekao je Vahid Halilhodžić te istaknuo kako je bio svjestan da ima čvrstu ekipu.

- Tražio sam strpljenje od igrača i puno pokušaja kako bi probili zid – rekao je Vaha dodavši kako mu je važno da je ovaj ciklus završio s pobjedom.

Raspitivali su se novinari i za Sammira koji je krajem utakmice ozlijeđen izašao s terena.
- Sammir je primio jak udarac u gležanj koji je natekao, no neke preciznije dijagnoze ne mogu dati. Nadam se da nije strašno – rekao je Vaha kojega nekoliko dana neće biti uz igrače jer ga čekaju obveze u Francuskoj.

- Brzo ću se vratiti, a u međuvremenu ću i dalje kontaktirati sa suradnicima i s ekipom. Neka se malo odmore i od mene, kad puno pričaš dojadiš i sam sebi – našalio se Vaha na kraju.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2010, 01:14

jacky09 je napisao/la:Već imamo 6 napadača. :D Dođe li Bećiraj onda 7.

Pisalo je se da Dodo odlazi u Lokomotivu, neznam gdje je zapelo.. i zašto su ga ostavili jer je evidentno najgori od ovih 7 i ako će se nekoga rješavati to je Dodo.
Je, samo što ta zadnja tri zazuzimaju bezveze stolice na klupi. Šteta para.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 01:16

VanBasten je napisao/la:

Slepička je dobar. On nije klasični centarfor i nemože igrati sam u špici. Ali čovjek ima smisla za asistenciju neviđeno.. čovjek mantinela. Meni je postao drag tako da ga se nebi rješavao. Za ovu dvojicu se slažem, ali teško da će se obojice rješiti jer treba širine duga je sezona, a u utakmicama u kupu ili protiv slabijih ekipa mogu igrati gdje se štede najbolji. Dodo ima najslabiju plaću u Dinamu (40 000 € po sezoni, ni Sivonjić nema puno veću tako da nisu u pitanju velike pare).

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 30 avg 2010, 01:17

badblueboylivno je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Ne. Fatos Bećiraj. Koji je, pak, pred vratima Dinama. Za 650k eura dolazi iz Budućnosti.

A danas Vrsaljko dao prvi gol za Dinamo. :)
I Tomečak konačno pokazao da je najbolje rješenje za desnu stranu, i postigao prekrasan gol. :)

Sad smo Bilima na 1 bod zaostatka, i očekujem ostvarivanje prednosti u prvoj sljedećoj utakmici - na Poljudu. :D
Gledao sam Budućnost dosta puta na tv-u, i mogu ti reći da se radi o jako kvalitetnom igraču. Traži loptu, nudi se, dobar dribler.. Kao što devil reče, sigurno ponajbolji igrač crnogorske lige ;)
LUHG!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2010, 01:25

jacky09 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Slepička je dobar. On nije klasični centarfor i nemože igrati sam u špici. Ali čovjek ima smisla za asistenciju neviđeno.. čovjek mantinela. Meni je postao drag tako da ga se nebi rješavao. Za ovu dvojicu se slažem, ali teško da će se obojice rješiti jer treba širine duga je sezona, a u utakmicama u kupu ili protiv slabijih ekipa mogu igrati gdje se štede najbolji. Dodo ima najslabiju plaću u Dinamu (40 000 € po sezoni, ni Sivonjić nema puno veću tako da nisu u pitanju velike pare).

Ne znam druže, ja sam ga gledao u možda 10 tekmi. I u svakoj haman je opravdo svoje prezime. Mada si u pravu o širini klupe, al opet radije bi tu nekog mladog domaćeg igrača. U Hr ligi sigurno ima igrača sličnih kvaliteta, a koje koštaju mnogo manje, hem su domaći. I Dodo, zar nije bolje da sjedi neki Hr igrač nego Brazilac, šta je već.
Prrotiv sam dovođenja škarta sa strane koji zauzimaju mjesto domaćim igračima.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 01:36

VanBasten je napisao/la: Ne znam druže, ja sam ga gledao u možda 10 tekmi. I u svakoj haman je opravdo svoje prezime. Mada si u pravu o širini klupe, al opet radije bi tu nekog mladog domaćeg igrača. U Hr ligi sigurno ima igrača sličnih kvaliteta, a koje koštaju mnogo manje, hem su domaći. I Dodo, zar nije bolje da sjedi neki Hr igrač nego Brazilac, šta je već.
Ne. Domaći klinci moraju igrati.. niko neće uspijeti ako će biti 7. napadač u Dinamu i igrati svaka 4 mjeseca po 15 minuta. :) Dinamo ima pravu legiju talenata, ali oni igraju u mlađim selekcijama ili Lokomotivi.
Pogledaj ovog Vrsaljka. Momak je dobio priliku jer je se dokazao u Lokomotivi i sada je u prvih 11 a 92. je godište. :) Etto mu može čistiti kopačke.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2010, 01:39

jacky09 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Ne znam druže, ja sam ga gledao u možda 10 tekmi. I u svakoj haman je opravdo svoje prezime. Mada si u pravu o širini klupe, al opet radije bi tu nekog mladog domaćeg igrača. U Hr ligi sigurno ima igrača sličnih kvaliteta, a koje koštaju mnogo manje, hem su domaći. I Dodo, zar nije bolje da sjedi neki Hr igrač nego Brazilac, šta je već.
Ne. Domaći klinci moraju igrati.. niko neće uspijeti ako će biti 7. napadač u Dinamu i igrati svaka 4 mjeseca po 15 minuta. :) Dinamo ima pravu legiju talenata, ali oni igraju u mlađim selekcijama ili Lokomotivi.
Pogledaj ovog Vrsaljka. Momak je dobio priliku jer je se dokazao u Lokomotivi i sada je u prvih 11 a 92. je godište. :) Etto mu može čistiti kopačke.
Hmm, u pravu si!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 01:48

slika

Najjača slika. :) Imate još 10-tak slika koga zanima na služnenoj stranici.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 04:03

gollum je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Badelj 10
Samir vise od 10 :mrgreen: tise zezas, jel tako :lol:
Koliko vrijedi Morales :lol: Dodo?
Kad sam napisao "Sammirova cijena takodjer puno veca", htio sam reci da je puno veca od one koju procjenjuje transfermarkt (2 miliona). A, Badelj naravno vrijedi 10, ne znam zasto se cudis. Pa, Mamic je Dejana Lovrena prodao za 10 miliona eura! Ko to jos na svijetu moze stopera iz hrvatske lige prodati za 10 mil.? Niko!
Da prodao je Lovrena zah.rep nastupima kod Bilica, a Europa je vidjela sta je Mamic prodao igrac je slika

Badelj 10 mill bas me intresuje ko bi bacio 10 mill slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 11:04

Los*Blancos je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Badelj 10
Samir vise od 10 :mrgreen: tise zezas, jel tako :lol:
Koliko vrijedi Morales :lol: Dodo?
Kad sam napisao "Sammirova cijena takodjer puno veca", htio sam reci da je puno veca od one koju procjenjuje transfermarkt (2 miliona). A, Badelj naravno vrijedi 10, ne znam zasto se cudis. Pa, Mamic je Dejana Lovrena prodao za 10 miliona eura! Ko to jos na svijetu moze stopera iz hrvatske lige prodati za 10 mil.? Niko!
Da prodao je Lovrena zah.rep nastupima kod Bilica, a Europa je vidjela sta je Mamic prodao igrac je slika

Badelj 10 mill bas me intresuje ko bi bacio 10 mill slika
:D
Badelj je trenutno u lošoj formi, da malo više pratiš Dinamo a malo manje seruckaš znao bi kakav je Badelj igrač. Nadam se da će se vratiti u staru formu.
Ali bojim se da će Mamić prodati Vrsaljka, što bi bila greška stoljeća. Tek mu je 18, neka ga u Dinamu još najmanje 3 godine da sazrije kao igrač... Već sada je ponajbolji igrač Dinama. Ovakav igrač se ne rađa često.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2010, 11:11

Dinamo platio Budućnosti za Bećiraja 650.000 eura, Mate Bilić ne dolazi u Maksimir!

S Dinamom je jučer petogodišnji ugovor potpisao Jakub Sylvestr (21), a danas će isto će isto učiniti i Fatos Bećiraj (22)! S Bećirajem je sve dogovoreno, no on je jučer navečer igrao utakmicu za Budućnost pa će prijelaz tehnički biti zaključen danas. Sylvestrov dosadašnji klub Slovan Bratislava i Bećirajeva Budućnost na ime odšteta za svoje igrače zaradit će po 650.000 eura svaki. Bećiraj će moći igrati u Europskoj ligi, budući da Budućnost nije stigla do play-off runde tog natjecanja, dok Sylvestr zbog tog razloga neće ove jeseni konkurirati za 'europski Dinamo’. S time je završen ovoljetni uzbudljiv prijelazni rok u kojem su još stigli trener Vahid Halilhodžić, Ante Rukavina, Arijan Ademi i Portugalac Tonel.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.