kakav kompleksas .....ovo je za bana ...Rokoko87 je napisao/la:Nadam se da će administracija reagovati.BelminM23 je napisao/la:**** ti željezničar majku
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ti kazem..dubrovnik je napisao/la:Mozemo i 10:0 dobiti ali je postava dno dna.MortemHz je napisao/la:Sad cemo im sloziti 5 komada bez obzira ko je na terenu ali ce biti prica kako je ovo dobra postava, kako nikad nismo bolje odigrali itd. a ovo ubjedljivo ali ubjedljivo najslabija repka Europe
Pa moja mater bi mogla ovako voditi reprezentaciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Meša je samo marioneta i jedan mali pokvareni dio ove razyebane repke. Ovo mi sve liči na cirkus i na neku prčiju jer ne mogu da vjerujem da je tip tako glup i loš što se tiče sastava.
Jasno je npr. zašto jedan Vaha neće da bude trener i neće da bude dio cirkusa, ne samo Vaha nego i drugi ozbiljni treneri.
Jasno je npr. zašto jedan Vaha neće da bude trener i neće da bude dio cirkusa, ne samo Vaha nego i drugi ozbiljni treneri.
Kakav je ovo bolid, majko mila. Mislio sam da je nemoguce nadmasiti Susica, ali ovaj je postao neprikosnoven. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da ovo radi. Kako on misli da ovo dobijemo? Dobit će nas i Giblartar. Vezni red nam čine DMF i DMF.
Živa patnja. Kad nemaš Pjanića ubaci još jednog veznjaka (3 standardna i još jedan) a ne izbaciti još jednog. Ko će napad kreirati?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel Glavas gost?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta si ti sve pisao onda bi tebi mjesto u logoru bilo a ne za bana, opustenodelinjo je napisao/la:kakav kompleksas .....ovo je za bana ...Rokoko87 je napisao/la:Nadam se da će administracija reagovati.BelminM23 je napisao/la:**** ti željezničar majku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
pa ja mislim da je bolje bilo da su kiprani dobili ovako ce pustiti bratiji utakmicu ,al eto valjda grijesim
veceras poraz grka i valjda nasa pobjeda
veceras poraz grka i valjda nasa pobjeda
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Imaju li sad Estonci računicu za baraž? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta covjek radi od reprezentacije 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Najbolje Barbarez objasnio bolje jedan sto zeli nego dva što neće ko je shvatio shvatio
MUSVDG
Uplakanoj majci govorio da utakmica nije važna Odmah poslije utakmice Mehmeda Baždarevića zvali su roditelji, koji su plakali zbog poraza od Kipra. - Tješio sam majku da je ono bila jedna nevažna utakmica, da nam nisu trebali bodovi. Srećom, povjerovali su. Samo ja znam kako mi je i kroz šta sve prolazim. Ja ovo živim – rekao je Meša..
Pročitajte više na: http://sport.****/nogomet/297488/otv ... em-u-baraz
jos da utesis nas i nase majke. neznalice i licemeru.
- JavierBosnia
- Kontakt:
ZAŠTO GA NITI JEDAN NOVINAR NE SMIJE NA PRESICI DIREKTNO PITATI:
Zasto Meša Jajalo i Hadžić ispred Miloševića. Zašto Cocalić i Zukanović ispred Šimunovića. Trenutno nam igraju 2 najgora stopera.
Pa probaj bolan nove igrače, jel dosta ovih što su igrali 100 utakmica a i dalje nista nisu pokazali
Zasto Meša Jajalo i Hadžić ispred Miloševića. Zašto Cocalić i Zukanović ispred Šimunovića. Trenutno nam igraju 2 najgora stopera.
Pa probaj bolan nove igrače, jel dosta ovih što su igrali 100 utakmica a i dalje nista nisu pokazali
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Izveo sam djecu na bazen da se razonode a ja da gledam tekmu na Ipadu. Doslo mi je na glavu da skocim u djeciji plicak nakon ovog sastava 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovaj mag je obrnut .ako igra protiv bolje repke on "postavi" ofanzivniju "igru" akonigra protiv amatera on "postavi" defanzivniju igru. Ovaj je sve trenere zajebo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo je dno dna.cole-ch je napisao/la:Uplakanoj majci govorio da utakmica nije važna Odmah poslije utakmice Mehmeda Baždarevića zvali su roditelji, koji su plakali zbog poraza od Kipra. - Tješio sam majku da je ono bila jedna nevažna utakmica, da nam nisu trebali bodovi. Srećom, povjerovali su. Samo ja znam kako mi je i kroz šta sve prolazim. Ja ovo živim – rekao je Meša..

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nadam se da će administracija reagovati.[/quote]
kakav kompleksas .....ovo je za bana ...[/quote]
Sta si ti sve pisao onda bi tebi mjesto u logoru bilo a ne za bana, opusteno[/quote]
a ne mozes brate porediti prepucavanja i ovo.....razumijem ga i meni je Mesa debilcina ....ali ovo zeljeznicar ovdje cemu to ???
mozda ga je ponijelo ali eto koliko je kod nas omiljen,samo nek je sto dalje od Grbavice haha
kakav kompleksas .....ovo je za bana ...[/quote]
Sta si ti sve pisao onda bi tebi mjesto u logoru bilo a ne za bana, opusteno[/quote]
a ne mozes brate porediti prepucavanja i ovo.....razumijem ga i meni je Mesa debilcina ....ali ovo zeljeznicar ovdje cemu to ???
mozda ga je ponijelo ali eto koliko je kod nas omiljen,samo nek je sto dalje od Grbavice haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je l vas strah?