17 utakmica i 13 golova za Rođene

Mix Pipa Inzagija i Gerda Milera sa 20 godina. Volim te brato

Hvala brato. Sretno i Celiku i da se malo trznete. Pozdravi mi Zlajsona starog zenickog babojebcatareizo je napisao/la:bravo za rodzene svaka cast akb sljedece godine u visi rang gdje i pripadate
sretno vam
whiteknight je napisao/la:DieRoten je napisao/la:Dobra tekma danas, sa previše propuštenih prilika, ali dobra. Velež praktično nije dao Travniku do 87. minute da napravi ozbiljnu akciju i zaprijeti golu.
Ćosić je jako borben i inteligentan igrač. Nekome će biti smiješno, ali me podsjeća na Phillipa Lahma, jer tako sigurno iznosi loptu preko krila, i tako glatko razigrava ostale. Ima taj specifičan Lahmov tackle.
Ma ne znam što bi bilo smješno,meni je Ćosić čak i bolji od Lahma![]()
![]()
![]()
![]()
Slab kvalitet bio a posto nije bilo krova sunce i ostale vremenske nepogode ih sjebale do stadija raspadanja. Sada idu u paketu sa krovom puno kvalitetnijecastro je napisao/la:pastrmko, velika tribina je nekad imala stolice, gdje su te stolice sada, i zasto su ih skinuli ?
http://fkvelez.ba/crvena-noc-u-zurich-u/High je napisao/la:Može li ko, ukratko, šarnuti nešto o Programu Crvene noći?
Hlađenje zbog ne poštivanja klubske discipline. Velež je uređen klub sa profi ugovorima i svako iskakanje iz okvira dozvoljenog snosi sankcije. Momak talenat zesci ali jbga nije ko Tuce Kulje ili Baka. Treba on jos znoja prolit da se moze kurcit. Evo jedna priča istinita i to je taj naš mostarski Velež sa mostarskim šmekomDieRoten je napisao/la:Šta je sa Tatarom? Nema ga odavno ni na klupi, nema ga ni na oficijelnoj stranici FK Velež u prvom timu?
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hlađenje zbog ne poštivanja klubske discipline. Velež je uređen klub sa profi ugovorima i svako iskakanje iz okvira dozvoljenog snosi sankcije. Momak talenat zesci ali jbga nije ko Tuce Kulje ili Baka. Treba on jos znoja prolit da se moze kurcit. Evo jedna priča istinita i to je taj naš mostarski Velež sa mostarskim šmekomDieRoten je napisao/la:Šta je sa Tatarom? Nema ga odavno ni na klupi, nema ga ni na oficijelnoj stranici FK Velež u prvom timu?![]()
Kulje bio mahmuran i ostavio ga Sula na klupi jer nije znao dres obući kako treba,Velež igrao skroz loše tu tekmu....u jednom trenutku zadera se Duško Suli....ubaci ga pijana je.bo ga otac.I ubaci Sula Kulju iz očaja,Kulje uđe dva centrašuta Duško glavom oba puta i lopta je bila u mreži.Sula nakon 20 min izbacuje Kulju iz igre i prijeti mu idi lezi kući sutra ćemo pričati..
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.