FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ordagic u slobodi ima 10 milja, nasi mu nisu mogli ponuditi ni tih 10, a da ne govorimo o tome danu daju bolji ugovor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kad su velike plate kukaju sto su velike krade se,kad su male kuknjava najgore je samo da vam kazem ovaj crnac ne igra za kikiriki,i jos neki igraci nije ni bitno uglavnom sigurno imaju vise nego sto u Slobodi primaju,kakva je to ba suplja do juce im onaj igrac sto je u Simin Han otiso reko da su mu 500 km nudili o cemu vi to konje lud ovdje? Ordagicu su produzili ugovor dali mu 10 milja jer su mislili da ce odma otici imao dogovoren transfer vani,pa od toga nista nije bilo pa sad kukaju valja 10 milja fukarama dati
Crnkica Husref nece i to je tacka na tu temu,trazio je da razgovara sa Husrefom,ovaj ne zeli da cuje za njega.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Da se hoće vratit vala, da osjeti kako je kad ti nekoliko hiljada duša spominje familiju u isto vrijeme, vjerujem da bi i on sam poslije toga odlučio otkupiti svoj ugovor i otići 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
mozda ima po ugovoru, drugo je pitanje da li mu ih isplaćuju ili ce pare traziti putem suda kao mnogi drugi prije njegaEvolution87 je napisao/la:Ordagic u slobodi ima 10 milja, nasi mu nisu mogli ponuditi ni tih 10, a da ne govorimo o tome danu daju bolji ugovor.
Ja sam brate reko a me podsjeca na Kramara al sam mislio na fizicki izgled, poziciju na terenu i realo sam da se nadam da nije jos jedan u nizu levata koje nam dovode ovi klosari, a s obzirom kako nam funkcionise klub u zadnje vrijeme sa strucnjacima u upravi, strucnjaci sa foruma su nam najmanji problemzagor1987 je napisao/la:Sva sreca nedodje ovaj makedonac vec su ga Kramarom proglasili forumski strucnjaci bili.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sto je i logicno. Mene samo zanima da li on prima platu?RichmanBiH je napisao/la:Koliko znam ne zele ga ni igraci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
To ne znam, ali poznavajuci nase sigurno primaSabinho je napisao/la:Sto je i logicno. Mene samo zanima da li on prima platu?RichmanBiH je napisao/la:Koliko znam ne zele ga ni igraci.

UPRAVA NAPOLJE!
Promijenjena je struktura plata koja se nudi, to je vec spominjano...SiouxLukavac je napisao/la:Ovaj Makedonac je jedan od milion dokaza da igračima nudimo kikiriki a u javnost plasiramo da su igrači i više nego dobro plaćeni i da su odbijali "bolje" ugovore.
Uprava napolje!!!
Sada je model sa bonusima i zele stati u kraj pausalnim platama ja trco ja lezo isto para....
Pojacanja/igraci koji su kod nas dosli i koji su konkurenciji dosli nisu u istoj kategoriji....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Spor.tske ba objavile da je Hus vratio miljenika navijača. Otvorim link, tamo Said. Kako kontradiktorno, Said miljenik navijača.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Said trenira dole, sad u kakvom je stanju...
Crnkic je obicna **** od covjeka, hebo ga menadzer. Neka sad ide u K'lautern, nije Svabo glup ko sto Hotic misli. Zakucati ga na tribinu i kazniti zestoko za ovo nejavljanje na vrijeme.
Crnkic je obicna **** od covjeka, hebo ga menadzer. Neka sad ide u K'lautern, nije Svabo glup ko sto Hotic misli. Zakucati ga na tribinu i kazniti zestoko za ovo nejavljanje na vrijeme.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Kazu da je Said motivisan pravo, da je zapeo. Hus ga planira korisiti. Neki sud cemo znati sutra koliko moze.
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
RichmanBiH je napisao/la:Kazu da je Said motivisan pravo, da je zapeo. Hus ga planira korisiti. Neki sud cemo znati sutra koliko moze.

Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
treba Saida isforsirat pa ili napokon da prekuca i popisa nas sviju koji mislimo da he zavrsio sa ozb karijerom ili da okaci kopacke o klin
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ljudi se još lože na Saketa mrtvog ahahah, a čudi me da se Hus loži.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi uvijek moramo cekati nekog igraca da "eksplodira"joker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li šta za Adukora, jel može igrat protiv Viteza ?
Zadnja izmjena: haris004, dana/u 04 sep 2017, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Antikloc, hurem, Lecler, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic i 63 gosta.