i koliko je golova dao?Adinjo je napisao/la:Suknu ga veliki Laudrup bivsem klubu.
nego, razmisljao sam da idem na odmor u Bari, kakva je tamo atmosfera?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
i koliko je golova dao?Adinjo je napisao/la:Suknu ga veliki Laudrup bivsem klubu.
Mallorca je i prošle sezone pokazala da se zna odlično braniti ali mislim da nema opravdanja za slabu igru danas uopšte. Možda je opravdanje uklapanje igrača i Mou-a u novi stil igre mada je i to tanko.Nail for Real je napisao/la:gotovo 0-0
nije svako rodjen za fudbal, vjeruj miLBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaodoše živci u pm,ali dobro prva tekma pa mi je malo i jasno,a ni Mallorca nije levatska ekipa tipa Wigan
A Benza koji levat ne mogu da vjerujem odbi mu se lopta prazan go umjesto da šutne u go on nabi u pm,a mogao je komotno i smirit
Ajd ne pametujOTNYS_YNWA je napisao/la:Mallorca je i prošle sezone pokazala da se zna odlično braniti ali mislim da nema opravdanja za slabu igru danas uopšte. Možda je opravdanje uklapanje igrača i Mou-a u novi stil igre mada je i to tanko.Nail for Real je napisao/la:gotovo 0-0
Još jedan dokaz da nije samo važno kupiti zvijezde već treba ih treba znati uvezati u kolektiv. Dokaz za to je i City danas. Ali treba vjerovati velikom treneru kakvog ima Real, sve će to na bolje.
Nije ni jedan, ali ovo je za njega i ovakvu Mallorcu ravno pobjedi, sto je i sam rekaoNail for Real je napisao/la:i koliko je golova dao?Adinjo je napisao/la:Suknu ga veliki Laudrup bivsem klubu.
nego, razmisljao sam da idem na odmor u Bari, kakva je tamo atmosfera?
e kad ce taj 5000 postWolverine je napisao/la:cestitam na zasluzeno osvojenom bodu.
potpis, to i ja mislimStrauss je napisao/la:Ovo drugo poluvrijeme što sam pregledao je solidno. Dobro igramo, kratke pasove sve za deste, samo nas realizacija yebe. I to će polahko doći, a i igra će se još poboljšati, jer mnogo je novih igrača dok se to uigra.
Khedira obavezno u prvu postavu, a Marcelu sam se uobičajeno ponovo dotakao najmilih. Gori, odvratniji i mrži igrača se nije rodio otkako se igra fudbal.
EDIT
Ja se ovim igračima divim. Pod kakvim samo oni pritiskom igraju. Na svakom koraku, pogledu u bilo kojeg igrača se to osjeti. Ja da tamo igram bih poludi za pet dana majke mi![]()
Ima nade za ovaj tim sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.