Bolje nego da nam dijasporci u Austriji zvizdecalcio je napisao/la:Ovo cemo stvarno igrati na Grbavici? OMG
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Treba ljekarski prociEnigma je napisao/la:Dok je mafija u savezu ne podnosim kandidaturu .... ali ako me Tan zovne ... svakako kod vas moze sjest na klupu ko zeliElCartel11 je napisao/la:Enigma je napisao/la:Problem je sto mi nemamo sa cim iznenaditi Belgiju vec sada Martinez zna postavu sa kojom ce Mesa poceti Zatvori nam Pjanica uduplat nam Dzeku i to je to mi donji .... Da sam mjesto Curana ja bi poceo sa 451 Beg na golu Ogi Bicakcic Jozo Zukan dva DM bi stavio Seu i Besica Milicevic Pjanic Lulic i napred Dzeko makar ga iznenaditi sa Pjanom na Am i Seom na Dm![]()
Imas sve predispozicije da zamijenis Mesu. Samo takav profil trenera pase nasem savezu.

Ja bih isto pokusao iznenadit Belgiju. Ali sa 3-5-2 u kojem bi Kolasinac igrao lijevo, Lulic desno, Pjanic, Cimirot, Besic u sredini, stopere nek neko drugi izabere, i naprijed Dzeko Ibisevic
Hoćemo li ikad skontati da nama ne godi ni 3-5-2 (gdje nas je Belgija uništila ako se ne varam) a ni 4-4-2...Ništa sa 2 u napadu ne godi uopšteno. 4-5-1 je nama pravi i jedini lijek
Moja neka lična želja da zaigramo ovako

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zukanovic na bocnoj strani je ravno samoubistvu, a protiv repke kakva je Belgija to bi bilo isto kao kad bi bacio maleno jagnje medju lavove. Zamisli samo sta bi mu radili De Bruyne i Hazard po toj straniwobly92 je napisao/la:Hoćemo li ikad skontati da nama ne godi ni 3-5-2 (gdje nas je Belgija uništila ako se ne varam) a ni 4-4-2...Ništa sa 2 u napadu ne godi uopšteno. 4-5-1 je nama pravi i jedini lijek

Ja bi stavio odbranu: Kolasinac-Vranjes-Simunovic-Lulic
Vezni red: Besic-Pjanic-Krunic/Milosevic
Napad: Hajrovic-Milicevic-Dzeko
Ovako bi iznenadili malo Belgijance, imali bi konacno pokretan vezni red i dobro tehnicki potkovan, neumorne trkace na bocnim pozicijama i prava prodorna krila koja se nelibe opaliti koji sut sa distance. Ali uzalud sve kad ce Mesa nastaviti sa svojim sablonskim idejama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jedan off topic brzinski, neznam gleda li ko njemacka vs norveska. A ja sta Njemci uradise sa omladincima Norveskoj u pola sata, hvala Bogu pa nismo sa Njemcima u grupi. Koja je to moc, kakva ekipa, mi bi otisli sa 7-8 komada u nasoj mrezi kuci.
Kod Njemaca rezultat neigra nikakvu ulogu, vec je krenula borba za mjesto u timu na sp.
Eh moglo bi nas to zakaciti protiv Belgije, dokazivanje.
Kod Njemaca rezultat neigra nikakvu ulogu, vec je krenula borba za mjesto u timu na sp.
4-3-3. Treba nam dodatni trkac, kako bi makar malo parirali Belgijancima u vezi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
To bi mogao biti samo Besic ako unidje samo malo u formu do tad. Drugog igraca takvog profila mi nemamo.Mokes je napisao/la:4-3-3. Treba nam dodatni trkac, kako bi makar malo parirali Belgijancima u vezi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Bazinga12345
- Kontakt:
LulićElCartel11 je napisao/la:To bi mogao biti samo Besic ako unidje samo malo u formu do tad. Drugog igraca takvog profila mi nemamo.Mokes je napisao/la:4-3-3. Treba nam dodatni trkac, kako bi makar malo parirali Belgijancima u vezi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pobjedom Danske BiH pala na 9 mjesto drugoplasiranih. Moze kalkulacija, izgledno da budu drugi, a deveti? Hebena sreca.

Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Kakvim omladincima? Skoro cijeli prvi sastav igradinoze je napisao/la:Jedan off topic brzinski, neznam gleda li ko njemacka vs norveska. A ja sta Njemci uradise sa omladincima Norveskoj u pola sata, hvala Bogu pa nismo sa Njemcima u grupi. Koja je to moc, kakva ekipa, mi bi otisli sa 7-8 komada u nasoj mrezi kuci.

Ne treba se tim zamarat..svakako moramo dobiti obje utakmice, a ako to uspijemo minimalne su sanse da budemo najlosija druga.crozla je napisao/la:Pobjedom Danske BiH pala na 9 mjesto drugoplasiranih. Moze kalkulacija, izgledno da budu drugi, a deveti? Hebena sreca.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Razumijem šta hoćeš da kažeš, i meni je to gledajući ovu formaciju rak rana, ali bolje nemamo. Vjeruj da sam i sam gledao šta se tu još može izvest, pa kad promisliš bolje je na beku da njemu Kolašinac pomaže, a da se Bešić/Cimirot vraćaju na stopera u takvim situacijama, nego da je Seo na beku dok ovog siluju na DC. A Bičakčić/Šunjić il neko treći po meni nisu sigurniji ništa od Zukanovića. On barem koliko toliko nije sklon kiksevima kojim su ovi podložni.ElCartel11 je napisao/la:Zukanovic na bocnoj strani je ravno samoubistvu, a protiv repke kakva je Belgija to bi bilo isto kao kad bi bacio maleno jagnje medju lavove. Zamisli samo sta bi mu radili De Bruyne i Hazard po toj straniwobly92 je napisao/la:Hoćemo li ikad skontati da nama ne godi ni 3-5-2 (gdje nas je Belgija uništila ako se ne varam) a ni 4-4-2...Ništa sa 2 u napadu ne godi uopšteno. 4-5-1 je nama pravi i jedini lijek
Ja bi stavio odbranu: Kolasinac-Vranjes-Simunovic-Lulic
Vezni red: Besic-Pjanic-Krunic/Milosevic
Napad: Hajrovic-Milicevic-Dzeko
Ovako bi iznenadili malo Belgijance, imali bi konacno pokretan vezni red i dobro tehnicki potkovan, neumorne trkace na bocnim pozicijama i prava prodorna krila koja se nelibe opaliti koji sut sa distance. Ali uzalud sve kad ce Mesa nastaviti sa svojim sablonskim idejama.
Mogao bi i Lula na beka, al šta ćeš onda na krilo...Kontam mogao bi i Kodro pokušat igrat to lažno krilo što je s druge strane Vedo nekad radio, al čini mi se veći rizik nego ova prvobitna postava koju sam naveo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma pustite tu tabelu... Mi dobijemo dvije i idemo u baraz.
Jedini način da dobijemo Belgiju je taj da naguramo što više veznjaka u sredinu terena, te im tako agresivnom igrom onemogućimo posjed, i što je još važnije da im onemogućimo da nam trče kontre kao na treningu zbog propuha na sredini terena.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
s obzirom da ćemo ga mi ionako popušiti, najslađe bi bilo da grci završe kao najgori drugoplasirani 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A Grci ce 100% zavrsiti kao najlosiji drugoplasirani
AKO budu drugi. A nece
AKO budu drugi. A nece

Pada Belgija na Grbavici, šta vam je

Sa 11 nikakve, sa 12 minimalne, a sa 14 bez brige, u baražu smo.
Golemo će nama biti i 11.
Golemo će nama biti i 11.

Grbavica ce da GORI!

Uzeti dvije karte i džaba na utakmicu.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14 i 19 gostiju.