Lik il je balavac neki il je retardiran, lijepo od ss.ba sto zaposljavaju ljude sa posebnim potrebama ali trebalo bi mu malo ograničiti broj tekstova...ackeey je napisao/la:Je.bo me svak ako ovaj Causevic nije onaj Leorey ili Parangal, Romario nije garant, on je pristojan momak.YNWA je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/couti ... onu/250691
Iza kojeg se nika ovaj Causevic krije na forumu, da nije onaj koji ceka da legne lova od poreza [emoji23]
Je.bo te zivot pa on zna sve sta Coutinho misli, radi, sjedi s njegovim agentom...
Covjek je jak ko zemlja, definitivno.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Nasmija me ti @fera. Ali neka, to mi danas bas treba, na poslu gori, valja se nasmijati.
Cuj s posebnim potrebama

Cuj s posebnim potrebama

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ispred Manea ma nema sanse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta ocekujete u subotu? 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
3+ i oba dajuStevieG8 je napisao/la:Sta ocekujete u subotu?

Noćas zadnja utakmica pa se ekipa vraća kući. Nisam upratio, je li Firmino sa Brazilom ili je u Melwoodu?
Naumoada mi Sottonprišle sezone i 0-0, kaada su Cou, Firmino i Mane prešli 8000 km da bi došli na utakmicu.
Naumoada mi Sottonprišle sezone i 0-0, kaada su Cou, Firmino i Mane prešli 8000 km da bi došli na utakmicu.
Kocka je bačena
Kvota 1,40Tshabalala je napisao/la:3+ i oba dajuStevieG8 je napisao/la:Sta ocekujete u subotu?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Firmino je sa repkom takodjer.Hendo je napisao/la:Noćas zadnja utakmica pa se ekipa vraća kući. Nisam upratio, je li Firmino sa Brazilom ili je u Melwoodu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Salah prenio dobru formu i na Egipat.
Mane starter za Senegal.
Gomez kapiten u-21 Engleza, a startali i TAA i Ojo.
Solanke na klupi.
Firmino počinje včrs, Coutinho na klupi.

Mane starter za Senegal.
Gomez kapiten u-21 Engleza, a startali i TAA i Ojo.
Solanke na klupi.
Firmino počinje včrs, Coutinho na klupi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Oh Ben Woodburn, he asisst when he wants
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
King izvještava da je problem oko Canovog ugovora taj što on traži da u ugovor bude ubačena klauzula na koju naši ne žele da pristanu.
Nadam se da će ovo ubrzo biti riješeno inače će otići u Juventus onako hinjski kako samo oni znaju.
Nadam se da će ovo ubrzo biti riješeno inače će otići u Juventus onako hinjski kako samo oni znaju.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
sta fali klauzuli, stave 60 m i vozi pasha.On toliko nece vrijediti da se opet rodi i zaigra fudbal
- BeyKopites
- Kontakt:
Problem je što niko neće toliko platiti, igrači kao što je Can nisu u deficitu. Ja mislim da bi i Can, LFC a i zainteresovani klubovi bili zadovoljni sa klauzulom od 40-45m funti. Toliko na današnjem tržištu većina velikana može platiti a i za Liverpool je bolje da dobije nešto nego ništa, kao Arsenal za Oxa. Can očito nema namjeru provesti mnogo godina u Liverpoolu zato i insistira da se ubaci klauzula, da mu se ne desi situacija kao Cou.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa on sigurno trazi neku znatno manju klauzulu da moze lakse da ode ako nesto krene naopako.Torres_9 je napisao/la:sta fali klauzuli, stave 60 m i vozi pasha.On toliko nece vrijediti da se opet rodi i zaigra fudbal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja bih stavio klauzulu od 40 miliona funti, no pod uvjetom da postane aktivna tek od transfer roka pred sezonu 19/20. Ne, naredne ljeto, nego tek ono tamo.
Taman kad osvojimo sve trofeje u dvije sezone, nece htjeti ici.
Taman kad osvojimo sve trofeje u dvije sezone, nece htjeti ici.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidi se da uči od Manea i Coutinho. Biće nešto od njega

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Woodburn ima ugovor samo do 2019, ako nastavi tako napredovati bez da kod nas dobija šansu mislim da ćemo ga izgubiti.
Jon Moss sudi meč kontra Manchestera.
Na svakoj slici OX kod dolaska Jordan Henderson. Kapitrna ga upoznaje sa svima ( čak i sa Markovićem
).Pravi smo timski tim.
U narednih 7 utakmica, 2 igramo kući a 5 u gostima.
Na svakoj slici OX kod dolaska Jordan Henderson. Kapitrna ga upoznaje sa svima ( čak i sa Markovićem

Kocka je bačena
Jest im jaka kantinaHendo je napisao/la:Jon Moss sudi meč kontra Manchestera.
Na svakoj slici OX kod dolaska Jordan Henderson. Kapitrna ga upoznaje sa svima ( čak i sa Markovićem).Pravi smo timski tim.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.