Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozz svima, Hairlija vidim da si mi poslo PP i nešto si me pito na Arsenalovoj temi, ali ja ti nisam mogo odgovorit jer sam bio banovan. huja me je neka bila ufatila, reko sam da nikad više neću zavirit na ovaj forum, ali eto opet ništa ne bih postigao ni s tim. Tak da Hairlija bogati halali mi.
No sikirliBosco je napisao/la:Pozz svima, Hairlija vidim da si mi poslo PP i nešto si me pito na Arsenalovoj temi, ali ja ti nisam mogo odgovorit jer sam bio banovan. huja me je neka bila ufatila, reko sam da nikad više neću zavirit na ovaj forum, ali eto opet ništa ne bih postigao ni s tim. Tak da Hairlija bogati halali mi.
Sto tebe banovase?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Lafo zbog otvaranja spam teme, koju sam prethodno bio najavio da ću otvoriti na temi Chat upravo zbog straha od bana ili da mi se ne bi pametovalo. Ali džaba, poslaše me na sedmodnevni odmor u Banoviće.
Daje svagdje kao u Banovicima,ljudi gostoljubivi vrate te kuci sa 3 bodaBosco je napisao/la:Lafo zbog otvaranja spam teme, koju sam prethodno bio najavio da ću otvoriti na temi Chat upravo zbog straha od bana ili da mi se ne bi pametovalo. Ali džaba, poslaše me na sedmodnevni odmor u Banoviće.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Devil setkas se po autopijaci hhh Nego kakve si salove uzeo i kolko su ? Ja bas htio da odem da vidim ima li kakvih igrica ali ruzno vrijeme nije mi se dalo 
Pa, ti vise u Sa nego u Bg.Devil je napisao/la:Joj jesam dobrih salova i dresova nasao kod vas dole na onoj pijaci,strasno.Odmah uzeo tri sala i dres.
Kakvih dresova ima?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma moram malo jos da prosetam jos tri dana sam ovde.Uzeo bezveze jedan Manchesterov crno crveni,Romin crno zuti i od Valencie neki narandzasti.Po 10 Km su salovi.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devil setkas se po autopijaci hhh Nego kakve si salove uzeo i kolko su ? Ja bas htio da odem da vidim ima li kakvih igrica ali ruzno vrijeme nije mi se dalo
@Gollum,ma evo jos malo sam ovde u sredu ujutru idem kuci.
Ima svakakvih dresova najvise Dzekinih u Wolfsburgu,cak sam video ima i Ibricicev u Hajduku taj dres nisam vidjao do sada da se ima kupiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ako ima neko ko dosta zna o fm-u nek mi se javi na pm imam jedno pitanjce
Pa idi na fm-bosniaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko ko dosta zna o fm-u nek mi se javi na pm imam jedno pitanjce
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
hahaha ni na kraj pameti hvala care 
Al' glavno je da se dere fmSamo F.K.S !! je napisao/la:hahaha ni na kraj pameti hvala care
Ja sa Sarajevom prošao u 3. sezoni grupe EL
Ja prve dvije sezone nistadzenan01 je napisao/la:Al' glavno je da se dere fmSamo F.K.S !! je napisao/la:hahaha ni na kraj pameti hvala care![]()
Ja sa Sarajevom prošao u 3. sezoni grupe EL
3 i 4 Liga prvaka
sad 5 pocinje vidjet cemo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kad smo vec kod auto pijace , ima li neko da se bavi motorima , tj skuterima . I koja je marka i model najbolji . 
- majestic24
- Kontakt:
Skuteri su sranje. Ne isplati se bgm. Znas koliko ce ti trajati skuter?? Onoliko koliko ti traje garancijabavarian_bk je napisao/la:Kad smo vec kod auto pijace , ima li neko da se bavi motorima , tj skuterima . I koja je marka i model najbolji .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da se mene pita, vratio bih kočije u "pogon".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ajde nek mi neko od onih smajli eksperata okaci ovdje onaj neznam smajli, gdje sleze ramenima, al da je lijep.
Zavisi šta kupuješ.. oni iz supermarketa od 800 km nece ni toliko.majestic24 je napisao/la:Skuteri su sranje. Ne isplati se bgm. Znas koliko ce ti trajati skuter?? Onoliko koliko ti traje garancijabavarian_bk je napisao/la:Kad smo vec kod auto pijace , ima li neko da se bavi motorima , tj skuterima . I koja je marka i model najbolji .
...što je više lome to je volim jače...
Gilera i Peugeot Speedfight su ti najboljibavarian_bk je napisao/la:Kad smo vec kod auto pijace , ima li neko da se bavi motorima , tj skuterima . I koja je marka i model najbolji .
A to skuteri traju samo dok je garancija i sl. okačite mačku o rep
- nidjo_barca
- Kontakt:
Valjal ti ovajWolverine je napisao/la:ajde nek mi neko od onih smajli eksperata okaci ovdje onaj neznam smajli, gdje sleze ramenima, al da je lijep.

Samo nije bas lijep
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.