FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da mi je kakva ovlast da samo unistim karijeru ovom Kadusicu ebo mu Demir Hotic mater po sred picke.
Znajući Husa biće prizemljen.Lakoste je napisao/la:Da mi je kakva ovlast da samo unistim karijeru ovom Kadusicu ebo mu Demir Hotic mater po sred picke.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
Ima li tvoj klub stadion?
Jel tvoj klub izbacuju albanci, crnogorci i moldavci?
Jel u ovoj ligi imas problema da izboris ligu za prvaka?
itd
O cemu pricas? Gledaj svoje dvoriste puno smeca, rijesi se toga, ostvari nesto pa pricaj drugima a da ne pricam o tome da se nikom ne mozes smijati.
Ako tog lika ismijavas jos vise ismijavas Husrefa i Sarajevo jer smo ispod svega toga kako god okrenes.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci nista novo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1000BordoBolesnik je napisao/la:Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
itd
O cemu pricas? Gledaj svoje dvoriste puno smeca, rijesi se toga, ostvari nesto pa pricaj drugima a da ne pricam o tome da se nikom ne mozes smijati.
Ako tog lika ismijavas jos vise ismijavas Husrefa i Sarajevo jer smo ispod svega toga kako god okrenes.
Mi trenutno ne bismo smjeli imat obraza da se smijemo bilo kome, a kamoli nekom njemačkom klubu pa makar on bio i u petoj ligi. Vjerovatno smo tu negdje po igračkom kvalitetu, a po organizaciji i svemu ostalom nas jedu za doručak.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta ce ti ovlasti, znas li voziti bicikloLakoste je napisao/la:Da mi je kakva ovlast da samo unistim karijeru ovom Kadusicu ebo mu Demir Hotic mater po sred picke.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Evolution87
- Kontakt:
Zasto se ne oglase iz kluba i demenatuju ovo ako je placen clanak? Nedostatak muda i strah ili nesto drugo?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- dynamodresden1
lezbača po primorju drka ****
dynamodresden1 je napisao/la:lezbača po primorju drka ****
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
RichmanBiH
- Kontakt:
BordoBolesnik je napisao/la:Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
itd
Za vas pacenike mozda smo ispod jer je to iz nemacku. Bosnjacki bolesni podanicki mentalitet. Frajer je kurcina od trenera, hvala Bogu pa nrdodje.
UPRAVA NAPOLJE!
- Orangina85
- Kontakt:
Nije hotic menadzer ovoj dvojici, imao samo saglasnost da im nadje klub u njemackoj.
Pavlovic,Hodzic,Novakovic,Ivetic,Bekic,Saric,Heric,Hebib,Lelic,Krste,Ahmetovic
Prvih 11 vs GOSK
Prvih 11 vs GOSK
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Evo Lelića u prvoj protiv GOŠKA, zanimljivo, Ivetić je u prvoj, na stoperu. Hoćel city tv prenosit?
- kenanbrajic
- Kontakt:
Meščini da neće...ima li gdje tekstualni?SiouxLukavac je napisao/la:Evo Lelića u prvoj protiv GOŠKA, zanimljivo, Ivetić je u prvoj, na stoperu. Hoćel city tv prenosit?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
koji dio da demantuju?Evolution87 je napisao/la:Zasto se ne oglase iz kluba i demenatuju ovo ako je placen clanak? Nedostatak muda i strah ili nesto drugo?
da je neko za igrača kojem za 2-3 mjeseca ističe ugovor ponudio "nekih" 200.000 nečega?
ili da je neko od uposlenika koristio godišnji?
to zaista zahtjeva demant
I Jarni i Kodro i bolji igrači, treneri i jači karakter......ovaj je prevara i vidi se...RichmanBiH je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
itd
Za vas pacenike mozda smo ispod jer je to iz nemacku. Bosnjacki bolesni podanicki mentalitet. Frajer je kurcina od trenera, hvala Bogu pa nrdodje.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 sep 2017, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kenanbrajic
- Kontakt:
'ebe ovaj GOŠK, i ne vadi....

Zato i govorim, imao sam jarana zajedno trenirali nekad i on ode u Njemacku tako igra po nekim slabijim klubovima, voza audija ima fino para a ja se hebem hocu li dat uslov.ThrillerHz je napisao/la:Vjeruj u Njemackoj kantonalnoj ligi ces imat primanja kao u nasoj ligi, a kamol u 3 ligimensur55 je napisao/la: Al kad skontas da je bolje igrat fudbal i u nasoj ligi ili u trecoj Njemackoj nego ic na fax 6 godina i da se tek onda trebas razgulit radeci da nesto napravis, odma izgubim volju za sve i to pred ispit. I onda vidis kako se ove nase manekenke setaju po terenu dode mi da se ranim.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Unisti nas Musa ,koliko sam citao da je jedini kao koji ima pozitivan skor protiv nas
Adukor na cekanju i dalje,nema papira jos uvijek zato i nije u prvih 11.
Adukor na cekanju i dalje,nema papira jos uvijek zato i nije u prvih 11.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da sam pacenik? Jesam, inace ne bih bio ovdje.RichmanBiH je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
itd
Podanicki mentalitet? Prije bih rekao da je to tvoj problem jer ti ne vidis dalje od svog dvorista a ocito je da ti licno ili neko tvoj ima koristi u ovom klubu tako da se taj "podanicki" ili "SDA" mentalitet moze tebi pripisati. Naravno da tebi ne odg da dodje neko neovisan i nevezan za ovaj prostor jer bi mogao prstom pokazati na mnogo njih luzera u klubu i akademiji, pa gdje bi svi oni uhljebi od trenera i kojekakvih "strucanjaka" radili jer to samo mogu ovdje.
A ti i tvoji samo nastavite podrzavati ovu politiku kluba, daleko smo dogurali, AFERIM!
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 05 sep 2017, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.