SK hoce da zezne pink kanale
Na kraju cu prije rede uzeti Total TV jer bez SK ispade da si bez sporta.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Svi mi koji smo dobili poruku na reciverubraco je napisao/la:EON od danas zamjenjuje D3GO
Ne mogu da ga nadjem na trgovini?!Raonffa je napisao/la:Svi mi koji smo dobili poruku na reciverubraco je napisao/la:EON od danas zamjenjuje D3GO
https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=hrMig_Mig je napisao/la:Ne mogu da ga nadjem na trgovini?!Raonffa je napisao/la:Svi mi koji smo dobili poruku na reciverubraco je napisao/la:EON od danas zamjenjuje D3GO
Jel ovo mogu i ovi sa TotalaRaonffa je napisao/la:Svi mi koji smo dobili poruku na reciverubraco je napisao/la:EON od danas zamjenjuje D3GO
Valjda može.anell je napisao/la:Jel ovo mogu i ovi sa TotalaRaonffa je napisao/la:Svi mi koji smo dobili poruku na reciverubraco je napisao/la:EON od danas zamjenjuje D3GO
http://www.dnevnik.ba/vijesti/sport-klu ... e-hrvatskabadblueboylivno je napisao/la:Kako je moguće da mi Home TV zatamni sliku s HTV-a i EuroBasketa (i to tek danas, na utakmici koju čekam pola godine) zbog SportKluba kojeg nam taj isti Home TV ne isporučuje?
O yebem te, tragična državo!![]()
Nje zbog SK..badblueboylivno je napisao/la:Kako je moguće da mi Home TV zatamni sliku s HTV-a i EuroBasketa (i to tek danas, na utakmici koju čekam pola godine) zbog SportKluba kojeg nam taj isti Home TV ne isporučuje?
O yebem te, tragična državo!![]()
Upravo to. Odvratno. Pošalji, Bože, meteor, ne zaslužujemo ništa više od toga.madridist je napisao/la:Nisi jedini![]()
Ovo je moguce samo u ovako uredjenim drustvima gdje vazda neko pokusava zayebati nekog drugog a preko ledja ljudi koji su ni krivi ni duzni.
Da mi je vidjeti ovako ponasanje TM u npr. Austriji.
Gdje bi imali infrastrukturu razvijenu u pola Austrije i tamo i davali usluge a u drugoj polovici u kojoj nemaju infrastrukturu da uskrate gledanje npr. sporta jer oni imaju pravo za cijelu teritoriju Austrije![]()
qrchinu bi mogli to raditi...
Koliko znam, u svim pograničnim područjima se signal iz druge države može uloviti. A ja sam u pograničnom području.filip13 je napisao/la:samo u ovakvoj državi,pokušaju od države je moguće da u sred te države se može običnom sobnom antenom hvatati signal državne tv susjedne države
badblueboylivno je napisao/la:Upravo to. Odvratno. Pošalji, Bože, meteor, ne zaslužujemo ništa više od toga.madridist je napisao/la:Nisi jedini![]()
Ovo je moguce samo u ovako uredjenim drustvima gdje vazda neko pokusava zayebati nekog drugog a preko ledja ljudi koji su ni krivi ni duzni.
Da mi je vidjeti ovako ponasanje TM u npr. Austriji.
Gdje bi imali infrastrukturu razvijenu u pola Austrije i tamo i davali usluge a u drugoj polovici u kojoj nemaju infrastrukturu da uskrate gledanje npr. sporta jer oni imaju pravo za cijelu teritoriju Austrije![]()
qrchinu bi mogli to raditi...
Koliko znam, u svim pograničnim područjima se signal iz druge države može uloviti. A ja sam u pograničnom području.filip13 je napisao/la:samo u ovakvoj državi,pokušaju od države je moguće da u sred te države se može običnom sobnom antenom hvatati signal državne tv susjedne države
Ozbiljno?filip13 je napisao/la:nisam ni napisao u pogranicnim podrucjima nego u sred drzave,znaci u centralnim dijelovima drzave je moguce obicnom sobnom antenom gledati drzavnu tv susjedne drzave
Imajubadblueboylivno je napisao/la:Ozbiljno?filip13 je napisao/la:nisam ni napisao u pogranicnim podrucjima nego u sred drzave,znaci u centralnim dijelovima drzave je moguce obicnom sobnom antenom gledati drzavnu tv susjedne drzaveNeki iz srednje Bosne su mi govorili da nemaju hrvatskih programa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.