mislim da ce grupa slovenia,slovacka ,skotska biti najlosija drugo plasirana . naravno ako mi dobijemo belgiju i estonce . holandija ako dobije svede ostaju obje na 13 bodova .dinoo je napisao/la:Trenutno to izgleda strašno![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA ... aced_teams
Ali ima more opcija u kojima mi sa 6 bodova ( a to je jedina naša opcija!) nećemo biti 9.ti second placed team.
Iako, nismo ni blizu 100% sigurni ni sa 6 bodova....
al hajmo prvo belgiju dobit, po mogućnsti sa što većom gol razlikom![]()
jer ulazi i to u računicu
![]()
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
holandija teško da će ikoga dobiti 
ali fakat se ne moramo sekirati, mi realnih šansi nemamo, samo teorija, i možda malo grbavica. elem nek se grci i švedi sekiraju i neka računaju, isto ko i ti slovaci/slovenci ko li već

ali fakat se ne moramo sekirati, mi realnih šansi nemamo, samo teorija, i možda malo grbavica. elem nek se grci i švedi sekiraju i neka računaju, isto ko i ti slovaci/slovenci ko li već
-
- Kontakt:
Posto se vec igra na grbavici..jug bi trebalo prepustiti manijacima ,nek naprave atmosferu..jer ce opet biti pozoriste..i rastimani orkestar na celu sa BHFom i njihovim nerazumljivim pjesmicama,,,i kao slag na tortu:NE DAJ SE BOSNO ,,pa dodje covjeku da se rokne odmah.
Pa kaze Bosno behar probeharao i onda Bosma je smapion oooooo.
Imamo stila za navijanje **** Irce.
Imamo stila za navijanje **** Irce.
Bujrum, pa bolje ako znaš.
Samo da ovi navijačići prestanu pjevati svoje uspavanke, a ovo ostalo kada se cijeli stadion digne na noge je odlično.
Poslušaj Bosna je šampion kada se Zapad probudi ili sa Sjevera na Jug kada se to prelomi.
Samo da ovi navijačići prestanu pjevati svoje uspavanke, a ovo ostalo kada se cijeli stadion digne na noge je odlično.
Poslušaj Bosna je šampion kada se Zapad probudi ili sa Sjevera na Jug kada se to prelomi.
Danska je (prije one famozne utakmice) bila u top 10.FliX je napisao/la:Mi po tradiciji NIKAD nismo (u takmicarskim utakmicama) pobijedili reprezentaciju koja se pred utakmicu s nama nalazi u TOP10 Fifine liste. Sad ocekujete da mozemo pobijediti i prekinuti tradiciju?
P.S Zna li se posto su karte za utakmicu na Grbavici?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
.................begovic................
visca...vranjes/bic....sime.....seo
........besic...pjanic....lulic........
...vuitton/milic.........kodro/milic..
.................dzeko................
Visca je povremeno igrao beka u Istanbulu i stvarno se pitam da li bi mogao odgovoriti toj poziciji u reprezentaciji.DrFilgud je napisao/la:...........begovic.............
Ma moze sigurno. Brz ko metak, odgovoran, igrao je to u Istanbulu, moze i doprinijeti u ofanzivi. Po meni odavno najbolje rjesenje na beku, s obzirom da u napadu ne pije vode.dubrovnik je napisao/la:Visca je povremeno igrao beka u Istanbulu i stvarno se pitam da li bi mogao odgovoriti toj poziciji u reprezentaciji.DrFilgud je napisao/la:...........begovic.............
Kuha se u ovoj grupi sa Srbima, ne znaš je li bolje Irska ili Vels.
Ajmo Kipar poćeraj.
Ajmo Kipar poćeraj.

Moliti Boga da se na 15 dana blaze povrijede Lukaku prije svega, a potom i Mertens i Hazard...taman da propuste kvalifikacione duele, potom nek budu spremni za klupske obaveze.

Neko je pisao da se odbijaju bodovi protiv posljednjeplasiranog, je li to istina? Sve grupe imaju po sedam ekipa, sto bi odbijali?
Da, istina je, i nije 7 vec 6 i zato sto se pravila pisala prije pocetka kvalifikacija (kasnije su stavili Kosovo i Gibraltar).DrFilgud je napisao/la:Neko je pisao da se odbijaju bodovi protiv posljednjeplasiranog, je li to istina? Sve grupe imaju po sedam ekipa, sto bi odbijali?
Idealno haman ovo za sada. 

Bodovi, golovi ... Sve se brise protiv posljednjeplasiranogDrFilgud je napisao/la:Neko je pisao da se odbijaju bodovi protiv posljednjeplasiranog, je li to istina? Sve grupe imaju po sedam ekipa, sto bi odbijali?

- Goalgetter
- Kontakt:
Racunica je dakle odsad jasna: 2 pobjede protiv Belgije i Estonije i baraz je 100% osiguran.
Irska ima 10 bodova na kontu / mi 8. Irska igra jos protiv Moldavije, gdje joj se nece racunati bodovi, dakle sa te strane put je cist.
Irska ima 10 bodova na kontu / mi 8. Irska igra jos protiv Moldavije, gdje joj se nece racunati bodovi, dakle sa te strane put je cist.
Imamo isto bodova i bolju gol razliku od Velsa +1. Oni imaju Gruziju u gostima i Irsku kuci.
Protiv Belgije epska sa Estonijom za anale.
Boze pomozi jer mi ne znamo sami.

Boze pomozi jer mi ne znamo sami.
- Zeljeznicar -
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema nama pomoci
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 17 gostiju.