FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti fala Bogu pratiš sve lige od Amerike do Australijepile87 je napisao/la:Koji uspjeh? Bilo bi lijepo da procitas sta sam napisao a ne da umisljas sebi neke nebuloze.Momak je dobar igrac ali i dobar lazov to da je bio najbolji strani igrac poljske lige moze ispricati tebi i ti mu mozes vjerovati ako si ovca, neki ljudi imaju internet i prate malo i izvan avlije.sjever je napisao/la:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa koliko paznje zlobnici prate uspjeh naseg kluba, fantasticnog izdanja Hz,zdrave
okoline i pozitivne atmosfere.Mole Boga da nam se nova pojacanja izjalove ali jos vise mole da nas Kojasevic i ekipa u sto kracem roku napuste.E za takve i njima slicnim kazem:NECE MOCI,jer Big Blekson je jedan od nas.On vam ide u kost i u kontru.Zato u inat svima:TITULA NA KOSEVU!!!Pa placite zlobnici,malo vas je.

Isti kao što kod nas ima izbor za najboljeg igrača u izboru sportin, sportsport, avaz itd. tako je i kod njih, da niste o tome razmišljali ???

P.S. Kakav samo izvještaj sa BHT-a, bez prikazanog poništenog gola(koji je čist kao suza) i nedosuđenog penala

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jah samo sto kod njih to rade svi zajdno i ima samo jedno proglasenje a ne ovako kako se kome cefne i vidis razmisljali smo i o tome.dzenan01 je napisao/la:Ti fala Bogu pratiš sve lige od Amerike do Australije![]()
Isti kao što kod nas ima izbor za najboljeg igrača u izboru sportin, sportsport, avaz itd. tako je i kod njih, da niste o tome razmišljali ???![]()
P.S. Kakav samo izvještaj sa BHT-a, bez prikazanog poništenog gola(koji je čist kao suza) i nedosuđenog penala
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sjever prima 5.500 to to dodje ko pola grbavice ili ko neki tadion u bihDakaZdici je napisao/la:Ajde protiv Borca ima da napunite Sjever.
Sarajevo je ove godine najjace u ligi sto jest jest. I nadam se da ce bit prvi, pa da pred 40000 u predkolo lige prvaka.
.

Hala Madrid!
Jarane sjever prima oko 7000Snickers5 je napisao/la:sjever prima 5.500 to to dodje ko pola grbavice ili ko neki tadion u bihDakaZdici je napisao/la:Ajde protiv Borca ima da napunite Sjever.

A pile 87 fakat si dosadan s tim potenciranjem stilica i et sto nas je slagao kojasevic pa da nas je slagao da je najbolji igrac na svijetu boli me neka stvar ako on igra u mom klubu kao sto igra i kao sto ce igrat,meni je sasvim dovoljno i pravi pokazatelj njegova znanja i umijeca,mislio sam da si malo stariji i relaniji lik na forumu al ocigledno da si kao i vecina pa mogu razumit

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
I ja prosto ne mogu da vjeruje šta ti pričaš.Pa ljudi na ovom forumu prate sve timove.Je li ti pratiš samo svoj tim i dešavanje u tvom timu i nemaš postove na drugim temama? Nemoj bolan biti smiješan. Evo ja prvi hoću da budem upoznat šta se dešava u Sarajevu,u Želji ,u Slobodi.... I ovo mi je prava prilika da ostvarim clj i pratim gotovo sve klubove u našoj ligi.sjever je napisao/la:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa koliko paznje zlobnici prate uspjeh naseg kluba, fantasticnog izdanja Hz,zdrave
okoline i pozitivne atmosfere.Mole Boga da nam se nova pojacanja izjalove ali jos vise mole da nas Kojasevic i ekipa u sto kracem roku napuste.E za takve i njima slicnim kazem:NECE MOCI,jer Big Blekson je jedan od nas.On vam ide u kost i u kontru.Zato u inat svima:TITULA NA KOSEVU!!!Pa placite zlobnici,malo vas je.
- Casual_Dobrila
- Kontakt:
jel imaš negdje 100% tačne informacije koliko pojedinačno svaka tribina na AFH prima gledalaca (ima sjedećih mjesta), ovo pitanje se odnosi na sve koji mogu da nadju tu informaciju...adnanhz je napisao/la:Jarane sjever prima oko 7000Snickers5 je napisao/la:sjever prima 5.500 to to dodje ko pola grbavice ili ko neki tadion u bihDakaZdici je napisao/la:Ajde protiv Borca ima da napunite Sjever.![]()

Baš sam tražio da vidim, ali nigdje nema...

Protiv Borca ima da bude 15 000, a od toga 4500 HORDAŠA NA SJEVERU!!!

Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
Sjever 5.5
Zapad 17
Istok 10
Jug 5
Zapad 17
Istok 10
Jug 5
Pa otprilike 5, 5.5, 10 i 17.5 = 38000 sjedećih mjesta. Naravno, može stati i preko 4 banke kad se stoji po stepenicama, ulazima, halama i sl. Kako to izgleda možeš vidjeti ovdje:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
I od ove utakmice prodze 13 bajrama,a mali željo ne vidje evropečamac je napisao/la:Pa otprilike 5, 5.5, 10 i 17.5 = 38000 sjedećih mjesta. Naravno, može stati i preko 4 banke kad se stoji po stepenicama, ulazima, halama i sl. Kako to izgleda možeš vidjeti ovdje:

Sad lagano na pripreme u Međugorje, dodatno uigrati i osvježiti ekipu, protiv Borca nam se vraća Lede, Avdić, upada Juninho i nadam se dolasku Mustafe 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Molim , vas da ne stvarate ponovo temu za svadzu . bas ova utakmica je bila tema za raspravu i to su gluposti .KARL HAJNC je napisao/la:I od ove utakmice prodze 13 bajrama,a mali željo ne vidje evropečamac je napisao/la:Pa otprilike 5, 5.5, 10 i 17.5 = 38000 sjedećih mjesta. Naravno, može stati i preko 4 banke kad se stoji po stepenicama, ulazima, halama i sl. Kako to izgleda možeš vidjeti ovdje:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
I haris handzic je potpisao ali najbolje za njeg da bude na klupi
Uz , sve to treba momku dati šansu . moza Explodirabenajon je napisao/la:I haris handzic je potpisao ali najbolje za njeg da bude na klupi

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Larry David
- Kontakt:
Gledam klubove u kojima je igrao Kucukovic i primjecujem da je njegova karijera isla pravo unazad, sve s goreg na gore, samo mi nije jasno zbog cega jer posjeduje talenat
Iako bih volio da dodje u Sarajevo jer fakat zna igrati, pomalo me strah da on nije od onih fudbalera koji imaju poganu narav, jer ne bih volio da nam dodje neko ( ma koliko dobar igrac bio ) i da nam glumi zvijezdu i rusi atmosferu u timu.

Iako bih volio da dodje u Sarajevo jer fakat zna igrati, pomalo me strah da on nije od onih fudbalera koji imaju poganu narav, jer ne bih volio da nam dodje neko ( ma koliko dobar igrac bio ) i da nam glumi zvijezdu i rusi atmosferu u timu.
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Daj da napunimo sjever protiv borca, recimo da bude pun kao protiv CLUJA, mada je to tesko ostvarljivo, kad dosta raje ode na istok - zapad, ne znam sta fali da dodju neki na sjever koji nikad nisu bili !
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
Sto , ce na sjeveru ako nece navijat .
- Larry David
- Kontakt:
Vjerujem da ce protiv Borca sjever biti pun, jer znam dosta raje sa zapada i istoka koji prelaze na sjever, a danas kakvo je ludilo na sjeveru tesko da neko moze otici na tu tribinu i ne navijati. Jedva cekam utakmicu.
Kao i svaki Hordaš oduševljen sam sa svakim segmentom u i oko našeg kluba..mislim da se nikad nije desilo da jedna uprava ima oako slijepo povjerenje..u toj sprezi između svih struktura,igrača i navijača vidim našu snagu..hvala gospodinu Blekiću i upravi što su doveli fantastična pojačanja a ne islužene igrače..naš klub u svakom segmentu samo raste,i vjerujte da mi je to bitnije nego titula,pa raspad kluba.Ako ovako nastavimo stvorit ćemo uslove da haramo ovu ligu,jer vidim da većina ostalih klubova osim lištice radi stihijski i od sezone do sezone
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood i 54 gosta.