UrbyEmanuelson je napisao/la:Danas bi Sosa trebao kompletirati odlazak iz Milana.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne znam da li ste svjesni da smo se zvanično riješili svih smećara u ekipi 
niang, sosa, poli, govedo, honda, šiljo i ostala klapa koja je bila na posudbama
ok ostade još paleta i moožda zapata, ali mi oni ni izbliza ne spadaju u tu kritičnu grupu jer su solidni igrači koji mogu poslužiti, ne smetaju mi.
niang, sosa, poli, govedo, honda, šiljo i ostala klapa koja je bila na posudbama
ok ostade još paleta i moožda zapata, ali mi oni ni izbliza ne spadaju u tu kritičnu grupu jer su solidni igrači koji mogu poslužiti, ne smetaju mi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ostao je još Mauri od ovih koji su stvarno beskorisni, i koji nikad nije opravdao ono što se od njega očekivalo prije 2-3 godine.Doduše ima tek 21 godinu i nije isključeno da će se konačno sabrati i početi igrati onako kako su od njega očekivali još u Parmi. Ali mislim da to neće dočekati u Milanu, i da će već na zimu biti bivši kao i Paletta. Jer tokom Januara očekujem minimalno dvije korekcije u ekipi.rope11 je napisao/la:ne znam da li ste svjesni da smo se zvanično riješili svih smećara u ekipi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kad vidim platu Borinija budem ljut na sebe sto nisam postigao vise u zivotu 

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Mauri ima 40% vecu platu od Susa
Uprava mora sto prije Susu ponuditi novi ugovor sa značajnim povećanjem plate!
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Kako ide raja jel sve uredno. Ocemol zgazit fasiste u nedelju hehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:

Zgazit, nego sta
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pozdrav za pravu raju.
Nadam se pobjedi i da pokažemo da smo ozbiljni ove sezone, prvi teži protivnik pa bi bilo fino da igra iz prošlog kola ne ponavlja više...
Nadam se pobjedi i da pokažemo da smo ozbiljni ove sezone, prvi teži protivnik pa bi bilo fino da igra iz prošlog kola ne ponavlja više...
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Opet si ovakvim veznim redom ofanzivno inferioran, krenu li nebesko plavi s 4 ilj 5 veznjaka bice zeznuto....a vi pricajte sta hocete..muha milanez je napisao/la:
Zgazit, nego sta
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hakana umjesto Montoliva i to je to
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lazio je odličan tim. U najmanju ruku imaju prvih 11 za prva 4 mjesta. Samo je širina klupe problem. Neće vam biti lahko.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio nekako zatvara taj krug najboljih 5-6 ekipa u ligi, ali mislim da ove sezone nemaju kvalitet da budu u top 4. Ali u ovom trenutku su blagi favoriti u meču protiv Milana, jer su jednostavno uigranija ekipa.I od toga se ne može pobjeći.
Ali eto, tradicija zadnjih godina je na strani Milana, i dobijali smo ih i kad smo u najvećoj krizi bili.
Recimo u zadnjih 45 međusobnih susreta u svim takmičenjima Milan je dobio 22 a Lazio samo 5 puta.Od toga 4 pobjeda u zadnjih 5-6 sezona, u periodu ove velike krize Milana.A prije toga su bili bez pobjede čak 14 godina, tačnije čekali su na pobjedu od oktobra 1998-e do januara 2012-e.
Ali eto, tradicija zadnjih godina je na strani Milana, i dobijali smo ih i kad smo u najvećoj krizi bili.
Recimo u zadnjih 45 međusobnih susreta u svim takmičenjima Milan je dobio 22 a Lazio samo 5 puta.Od toga 4 pobjeda u zadnjih 5-6 sezona, u periodu ove velike krize Milana.A prije toga su bili bez pobjede čak 14 godina, tačnije čekali su na pobjedu od oktobra 1998-e do januara 2012-e.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Na osnovu cega se zakljuci da je Mauri "stvarno beskoristan"? Daj mu utakmica kao i svima drugima i sigurno ce biti bolji. Odigrao par prijateljskih i to je to...Romagnoli13 je napisao/la:Ostao je još Mauri od ovih koji su stvarno beskorisni, i koji nikad nije opravdao ono što se od njega očekivalo prije 2-3 godine.Doduše ima tek 21 godinu i nije isključeno da će se konačno sabrati i početi igrati onako kako su od njega očekivali još u Parmi. Ali mislim da to neće dočekati u Milanu, i da će već na zimu biti bivši kao i Paletta. Jer tokom Januara očekujem minimalno dvije korekcije u ekipi.rope11 je napisao/la:ne znam da li ste svjesni da smo se zvanično riješili svih smećara u ekipi
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ma realno lik je bezveze igrač, kad se prošle godine ni u mrtvom empoliju nije izborio za prvu postavu onda znaš koliko je sati.
ali eto nije da mi smeta, možda bude mogao nekad poslužiti dok se ne proda, ali generalno nema on šta više tražiti u milanu.
predstavljen je kao neko senzacionalno pojačanje iz parme onomad kad su se lafo svi otimali za to čudo od djeteta, ali roup je odmah poslije jedne utakmice rekao da nema ništa od njega, iako mi naravno po običaju nisu vjerovali
ali eto nije da mi smeta, možda bude mogao nekad poslužiti dok se ne proda, ali generalno nema on šta više tražiti u milanu.
predstavljen je kao neko senzacionalno pojačanje iz parme onomad kad su se lafo svi otimali za to čudo od djeteta, ali roup je odmah poslije jedne utakmice rekao da nema ništa od njega, iako mi naravno po običaju nisu vjerovali
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel' definitivno ništa nema od Contija protiv Lazija?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Nece definitivno igrati, ali sreca povreda nije teze prirode pa ce bit u ekipi vec u cetvrtak u prvom kolu EL.
Drag mi je Cutrone ali protiv Lazia bi volio Silvu vidjeti od prve minute, nadam se da ce zaigrati.
Drag mi je Cutrone ali protiv Lazia bi volio Silvu vidjeti od prve minute, nadam se da ce zaigrati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Valja nam gledati Žutog, možda je čovjek naučio centrirati, nikad nije kasno 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema taj kapacitet da uci,nema cim 
Kad toliko godina nije skonto' nece nikada.
Kad toliko godina nije skonto' nece nikada.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trabzonspor announced that Jose Sosa has passed his medical with the Turkish club

Dobro nas je počastio ovaj Trabzon, hvala im na tome 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.