Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

WOOOOW prelijepo izgleda...rio_Ferdy88 je napisao/la:Wanda se šminka, završni detalji, još malo pudera i spremna za izlazak![]()
Molders je napisao/la:
Bože dragi kakav igrač. Pamtit ćemo ga zauvijek...
Od bitni igraca niko, jedi Vezo, al on ne bi ionako igrao...Molders je napisao/la:Pred utakmicu na Mestalli sutra treba biti posebo oprezan, prije svega jer Valencia ima poprilično kvalitetnu ekipu sa dobrim stručnjakom i čini mi se kako se polako vraćaju u vrh lige tako da bi bodovi sutra bili jako važni, ne treba se iznenaditi ako se odlično postave od početka. Augusto propušta utakmicu što je zaista šteta jer se radi o važnom igraču, a tek je bio oporavljen. U pitanju je zadnja loža pa bi vjerovatno trebao nastupati u narednom kolu. Filipe Luis je spreman što će dobro doći ekipi i to je to, a nisam siguran ima li izostanaka kod Valencie. Sve u svemu, mislim da će biti napeta utakmica.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Wanda se šminka, završni detalji, još malo pudera i spremna za izlazak![]()
Treba otići i na sveti Calderon i na novi Metropolitano. A i ovaj će stadion biti nebeski, nema sumnje.SiamoNoi je napisao/la:
Bože kakav stadion![]()
![]()
![]()
Žao mi je što nikad nisam imao prilike otić na Vicente Calderon koji mi je bio najdrazi stadion nakon Meazze,ali i ovaj će bit čisti seks.
Correa eksplodirao ove sezone, Gameiro se nece naigrat pored njega..svaka cast na pobjedi, mada je i Bilbao nekakav meljav ove sezone, bez Valverdea su pali i ne vjerujem da ce bit dobri kao prethodnih sezona.. molim vas da sad zgazite onu prokletu Sevillu koja se iz utakmice u utakmicu provlaci..Molders je napisao/la:Velika tri boda večeras kada se uzme u obzir kako Bilbao zna biti nezgodan na svom terenu. Akcija kod prvog gola je sjajno završila, a Correa je ponovo pokazao da je zaista jako vrijedan i dobar igrač, skoro uvijek iskoristi svoje minute u igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.