FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 07 sep 2017, 00:12

imal ista gore od ove suplje i stvaranja negativne atmosfere

nema plata, bojkot, fuzija, ne placa se reprogram, grad vise ne daje pare Slobodi bla, bla, smijesno i jadno u picku materinu, imal igdje sorte kakva su "navijaci" Slobode

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 07 sep 2017, 00:29

Chinaglia je napisao/la:imal ista gore od ove suplje i stvaranja negativne atmosfere

nema plata, bojkot, fuzija, ne placa se reprogram, grad vise ne daje pare Slobodi bla, bla, smijesno i jadno u picku materinu, imal igdje sorte kakva su "navijaci" Slobode
problem mene i tebe sto ti ne vidiš realnost, što ti vjeruješ lažima ovih ubleha itd, razlika mene i tebe šti ti osim portala i piskaranja ne znas ništa i nikog u klubu i oko kluba, ovo što je napisamo ustvari što sam ja napisao pričaju igrači i članovi skupštine kao i ljudi koji su u klubu. Jedina svijetla tačka oko kluba je UG koji svojim novcima sređuju prostorije u JU Stadion tušanj koji dobije 300 000 km godisnje naših novaca a nemogu okrečit jednu prostoriju. Nikad nisi prokomentarisao što od našeg novca neko iskopa rupu 80 x 20 metara i izbusi 120 rupa i napuni betonom i prikaze da je u to utroseno 1,4 mil. Nikad nis prokomentarisao sto ti je u klub dosao sekretar sto ti je u klub doso direktor, sto ti je klub napustio jedan od članova UO koji je naj vše novaca dao. Ajde neznalice jedna primitivna idi u misiju rušpu sa svojim nebulozama.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 sep 2017, 01:21

Chini sta je ovo ba slabo ti to šaketaš.

Kako ono nabodi seksora :D

Eto nek je dobro piticama sa amidzom iz Malezije, a mi ćemo onako koliko nas je istinski uz našu Slobodu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 sep 2017, 01:37

sviunapad1010 je napisao/la:Chini sta je ovo ba slabo ti to šaketaš.

Eto nek je dobro piticama sa amidzom iz Malezije, a mi ćemo onako koliko nas je istinski uz našu Slobodu.
Sta nas boli ba kur.ac za piticama strumfovima,i bilo kim drugim,ne uzimaj ljude u usta,ljudi bili sampioni i kada za kifle nisu imali,i trenirali na virslama....mi Orasje ni Olimpik od sramote nesmijemo spomenuti............I ko su ti koji su istinski uz Slobodu,a ko su ti sto nisu,i ko su ti koji ih razvrstavaju,i odlucuju o tome ko jeste,ko nije.....Isprani mozgu,evo ja sam istinski,tako na tvoj fazon,uz Slobodu vec pa sace 20 godina,u pm....i muka mi od toga....ono,preljeva.........od nepotizma,dugova,bestrofejnosti,ponizenja,...nasu ljubav ne kupuju titule.........u usta ga yebem ko je smislio to...u po usta........evo posle 20 godina NICEGA,molim boga da me kupe MAKAR JEDNOM....
Cuj mi koji smo istinski uz Slobodu........ MI JE MRZIMO JE LI::::::::sta treba da se bude istinski uz slobodu........klima glavom........suti......
Ako tebi,i bilo kome ovdje,nije jasno nesto........pa javi se slobodno..........ponovicu ovo i u facu bilo kome,pa glave da kosta,neka kosta........puu yebem vam sunce bozije ovdje je klub,bas zbog takvih....ko ti........nista vam nije sveto.....Pa nista nikada pametno nisi napisao,osim sto prozivas ljude ovdje,usta te yebem
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 sep 2017, 01:48

sviunapad1010 je napisao/la:
Chini sta je ovo ba slabo ti to šaketaš.

ma nemam volje sada da tipkam, sutra cu mu odgovorit

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 07 sep 2017, 03:00

solinas je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Chini sta je ovo ba slabo ti to šaketaš.

Sta nas boli ba kur.ac za piticama strumfovima,i bilo kim drugim,ne uzimaj ljude u usta,ljudi bili sampioni i kada za kifle nisu imali,i trenirali na virslama....mi Orasje ni Olimpik od sramote nesmijemo spomenuti............I ko su ti koji su istinski uz Slobodu,a ko su ti sto nisu,i ko su ti koji ih razvrstavaju,i odlucuju o tome ko jeste,ko nije.....Isprani mozgu,evo ja sam istinski,tako na tvoj fazon,uz Slobodu vec pa sace 20 godina,u pm....i muka mi od toga....ono,preljeva.........od nepotizma,dugova,bestrofejnosti,ponizenja,...nasu ljubav ne kupuju titule.........u usta ga yebem ko je smislio to...u po usta........evo posle 20 godina NICEGA,molim boga da me kupe MAKAR JEDNOM....
Cuj mi koji smo istinski uz Slobodu........ MI JE MRZIMO JE LI::::::::sta treba da se bude istinski uz slobodu........klima glavom........suti......
Ako tebi,i bilo kome ovdje,nije jasno nesto........pa javi se slobodno..........ponovicu ovo i u facu bilo kome,pa glave da kosta,neka kosta........puu yebem vam sunce bozije ovdje je klub,bas zbog takvih....ko ti........nista vam nije sveto.....Pa nista nikada pametno nisi napisao,osim sto prozivas ljude ovdje,usta te yebem
Ma jarane nemoj se nervirat, on misli da je zaljubljenik u Slobodu samo sto napiše Sloboda do groba itd. Lizali su g.... AH i on i onaj sto mu je mrsko tipkat, i oni sto su mu organizovali 5do 12 pa kroz par mjeseci izbacili na sajt da je naj veći neprijatelj Slobode, najveći pljuvači AH sada su mu naj veći bili dupe ulizice, ovakvi sto pisu bolje ovako nego prije naj bolje pokazuju koliko vole klub i koliko im je stalo do kluba, nepismeni pljuju pitice a pitice osvojise titulu. Ja nikad nisam nista loše rekao protiv Slobode kao kluba kojeg volim, al neću nikad dopustit da od ovih sto su sada a dobro su poznati Gradu i navijačim na njihov uzvik "HOP" ja kazem "LA"a to govore ovaki ko chini koji nista neznaju o klubu i kako klub treba da funkcionise. Cim neko napise nesto o ovim kako vode ovi danas klub, istinu o nekim stvarima koje treba uprava iznjet a ne neki ljudi po kafićima iz kluba oni se nesto uplae i postanu veliki branioci kluba. Eto vidite kroz posjete utakmicama sa manjim cjenama karta koliko istinski navijaci kluba podrzavaju ovu upravu i ljude oko uprave. A ti chini i tvoje ahbabi mozete odgovorit Mujkanoviću Kariću i inim drugim grobarima kako njima gori odgovor. A sad na spavanje pa do skorog viđenja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 sep 2017, 11:59

Chinaglia je napisao/la:imal ista gore od ove suplje i stvaranja negativne atmosfere

slika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 sep 2017, 17:08

sexore, tacno je da nemam "insajderskih" info, tj nisam u kontaktu sa bilo kime iz kluba, bilo da se radi o igracima, strucnom stabu, UO, skupstini itd, medjutim, postoji nesto sto se zove common sense (zdrav razum) i shodno tome, dodje se do zakljucka da sve od onoga sto ste sinoc napisali, a sto cu navesti u tezama, ne moze biti istina, nesto mozda jeste, al sve sigurno nije i tu dolazimo do toga da se baca suplja i stvara negativna atmosfera, blati UO itd

dakle, sinoc ste sloboda72 i ti, napisali sljedece stvari:

- gotovo svi igraci okrecu ledja Vladi Jagodicu, navodno je to info iz svlacionice
- Amir Spahic bi mogao biti njegov nasljednik
- prica se o mogucoj fuziji sa Mramorom ili nekim drugim nizeligasem
- igracima kasne plate (do jucer redovne bile)
- nakon prve rate reprograma, navodno se vise ne uplacuje redovno i grad vise ne daje novac Slobodi

dakle, ne mogu sa sigurnscu reci da nista od ovoga nije istina, ali isto tako, common sense kaze da sve ovo ne moze biti istina, nesto mozda i jeste, ali ono sto se moze reci sa sigurnoscu, jeste da sve ovo utice na stvaranja negativne atmosfere u i oko kluba, s namjerom da se "napada" UO ili ne, neka svako procijeni za sebe

dalje, ne znam zasto bih ja komentarisao gradjenje istocne tribine stadiona Tusanj, mene se to iskljucivo tice kao navijaca FK Sloboda Tuzla, vidim i ja da to nije u redu, ali tribinu ne gradi UO niti skupstina, vec grad, a to je domena politike i samim time nije moja domena, za to vec postoji par forumasa koji o tome vole razglabati

ne vjerujem u ono sto UO kaze, vec u ono sto UO napravi, a do sada su dovoljno napravili da ih ne smatram za grobare ili za nekoga ko je los izbor za FK Sloboda Tuzla, jer su oni apsolutno pobili sve vase teorije o raspadu kluba, kako u igrackom, tako i u organizacionom smislu, a to sto vama ne pasu jer ne mogu ostvarit neke najvece ciljeve kao npr izlazak u evropu ili osvajanje titule, ili pak jer su "seljacine", to je vec neka druga stvar

nikada nisam komentarisao Zdenu Jurica, niti Denisa Karica, niti sam podrzao njihovo imenovanje na te f-je, niti sam bio protivnik toga, jednostavno nikada ih nisam komentarisao, niti imam bilo kakvo misljenje o tome! smatram da oni u svakom slucaju nisu bitni i od nekog vitalnog znacaja za klub

sto se tice odlaska Mensura Alica iz UO, ko zna zbog cega je otisao, sigurno to nije dobra stvar, ako je on bio neko ko je ulozio odredjeni novac u funkcionisanje kluba, ako je razlog tome necasno i neozbiljno vodjenje kluba od strane UO, onda ok, dajte da to znamo sa sigurnoscu, pa da shodno tome i komentarisemo

sloboda72 je dokazani prevrtaner i politicar, ti si dokazani lazljivac i veliki pristasa Azmira Husica, pa se stoga izvinjavam sto ne vjerujem vama dvojici, mozda cu donekle povjerovat ako to napise neki drugi forumas...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 sep 2017, 17:53

Mante se politike, medjusobnih prepucavanja i corava posla.
Ide li se na goska?
:mrgreen: :thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 sep 2017, 17:53

Pa ko će ti čitati to toliko...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 07 sep 2017, 18:18

Chinaglia je napisao/la:.
Too long, didn't read.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 07 sep 2017, 18:34

Ja sam samo pristasa AH iz razloga sto je uzeo klub iz provalije , uveo u ligu, idveo u Evropu. I bit ću uvijek iz tih razloga pristasa. Ja kad sam nakom moje objave da sam kupio Vip ulaznicu i kad se Mario jajavio da je danas prodana prva Vip sezonska i da nije istina da sam je ja kupio a to sam napisao sjedeći ujutru sa nekim iz UG koji je rekao da ni jedna nije prodana, samo mi se poklopilo to sto je Mario objavio. Toliko ste se nalozili oko toga da nikad niste ni uspjeli razmislit koliko su clanovi UO, skupstine itd. Kupili navedena sranja. E sad malo. Nebitan ti je stadion gdje gledas utajmice,nebitan ti je sportski direktor koji je u svakom kolektivu jedna od vaznih karika, nebitan ti je sekretar koji je takođe nakon predsjednika UO i direktora treći covjek po hijerarhiji u klubu, nebitna ti je skupstina koja treba da aminuje i kontrolise rad UO. Mozda ko i meni ti je bitno ti je ime FK Sloboda, samo sto je meni pored imena bitni ljudi koji rade za dobrobit kluba, bitni su mi rezultati i ljubomira klubova koji nam se sad smiju. Za svaku legalnu odluku saveza pljujete taj isti savez a ne one koji su krivci za te drakonske kazne. I na kraju neću da ovdje iznosim imena ljudi koji su u klubu i koji su iznjeli sve gore moje napisane stvari oko plata, reprograma , transe grada i dr.zbog njih samim i represije. I na kraju sta bi sa dugom AH prema hotelu sto je onaj maho papirima i objavio na stranici kluba. I ako malo poznajete ljude u klubu, raspitajte se sto je Alić napustio UO, koji je nakon Binga koji je preko drugih firmi ubacivao dosta novca u klub bio najveći finansijer i sto imas na utakmicama sa manjom cijenom ulaznica u prosjeku 1500-2000 gledalaca. Ja ne lazem već ti ne mozes podnjet istinu i činjenice o stanja u klubu.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 07 sep 2017, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2017, 18:36

Vlado MARS IZ SVETINJE! Joj tabele majo draga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 sep 2017, 21:17

Sariel je napisao/la:Mante se politike, medjusobnih prepucavanja i corava posla.
Ide li se na goska?
:mrgreen: :thumbup:
Odmor 10 godina. :guz:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 sep 2017, 21:41

Kako se ljudi ne umorite prepucavanja više? Azmira nema,Macan je jedini koji je htjeo i uzeo mjesto predsjednika.Koliko god voljeli mi Slobodu ,nema tog reda bogatih ljudi ispred prostorija kluba,koji se otimaju da budu predsjednik.Ovi što su,je trenutno najbolje što ima i hoće..Ako ko ima broj one budaletine Al Kelafija,da ga nazovemo da nam bude predsjednik.Ja plaćam telefonski račun.Pardon,ne moze on u TZ,on je Arapin i šamijaš,ode nam čaršija.Hoću reći bolje nemamo,al i ovo je dobro,mislio sam da će nas pokopati nakon sezone. Daleko je ovo od dobrog,al bolje nemamo niti zaslužujemo kakvi smo ljudi i navijači
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 sep 2017, 23:07

Vama je duša politiku bistriti. Igra li se u subotu utakmica ? Kakav je taj protivnik kakvi smo mi, jel sve ok, neko ima žute neko bolestan povrijedjen
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 sep 2017, 08:09

Danas svi na Tusanj. Tako kazu veterani.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 sep 2017, 08:59

Probisvjet je napisao/la:Danas svi na Tusanj. Tako kazu veterani.
:urnebes: :urnebes:....al ne, ozbiljno....sta je sa nasih dobrih,finih veterana....ne oglasise se vise od onomad kad su nas od Azemice spasili :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 sep 2017, 09:36

Veterani su to. Stariji ljudi nije im zamjeriti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 08 sep 2017, 10:34

staragarda je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Danas svi na Tusanj. Tako kazu veterani.
:urnebes: :urnebes:....al ne, ozbiljno....sta je sa nasih dobrih,finih veterana....ne oglasise se vise od onomad kad su nas od Azemice spasili :kafa:

čekaju faraonovu sekretaricu da im sastavi priopćenje,sami nemaju dovoljan IQ da ga sastave :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.