Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Lillard
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 20:30

Priča kao da je Real Madrid jbeni Leganes :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 avg 2017, 20:32

Treba povecati broj trofeja na 20 u decembru iduce godine.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 20:33

Pjesnička sloboda.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 30 avg 2017, 21:38

Kavaj postidio anona95

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 31 avg 2017, 12:17

Blejzer10 je napisao/la:Kavaj postidio anona95
Hoćeš da ti gole slike pošaljem? Vidim samo me spominješ na svakoj temi.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 01 sep 2017, 14:22

A i ovo oko ugovora , mi nije jasno pa da se nije moglo skupa sa Monacom dogovoriti, da ga ovi ne pustaju u PSG (nisu htjeli) nego samo kod nas pa ponudi Mbappeu 10m po sezoni toliko je i Bale imao prvim ugovorom sigurno bi malac i njegov senior pristali na to nego da igra jos sezonu u Monacu za manje od 1m plus ugovor bi mu narastao sigurno nakon 2-3 sezone.
Pa **** Bale je produio prosle godine na 15-16m i sad ima ugovor do 2022 prima vise od 15m i to je kao fer prema ostalim starterima (jer svi su dali veci dobrinos od cimpanze) :lol: :lol: :lol: :lol:
Cak i da ga se Perez odluci prodati nakon jos jedne grozne sezone i (nadam se ) grijanja klupe, tko ce ga htjeti i tko ce m dati pa i pribliznu placu???
Ni u Unitedu vise nisu tako ludi...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 sep 2017, 21:53

andro234 je napisao/la:A i ovo oko ugovora , mi nije jasno pa da se nije moglo skupa sa Monacom dogovoriti, da ga ovi ne pustaju u PSG (nisu htjeli) nego samo kod nas pa ponudi Mbappeu 10m po sezoni toliko je i Bale imao prvim ugovorom sigurno bi malac i njegov senior pristali na to nego da igra jos sezonu u Monacu za manje od 1m plus ugovor bi mu narastao sigurno nakon 2-3 sezone.
Pa **** Bale je produio prosle godine na 15-16m i sad ima ugovor do 2022 prima vise od 15m i to je kao fer prema ostalim starterima (jer svi su dali veci dobrinos od cimpanze) :lol: :lol: :lol: :lol:
Cak i da ga se Perez odluci prodati nakon jos jedne grozne sezone i (nadam se ) grijanja klupe, tko ce ga htjeti i tko ce m dati pa i pribliznu placu???
Ni u Unitedu vise nisu tako ludi...
Ma nije tu ni plata koliko par desetaka miliona koje je tata Mbappe uknjizio kao "savjetnik" Katara ili nesto slicno...
A koje nikad ne bi dobio od Madrida.
Nebotno.
Ta prica je zavrsena.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 sep 2017, 22:09

Bilo je boljih igraca od Kyliana na trzistu. Sreca pa smo ga izbjegli.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 sep 2017, 22:16

Cuj dat Mbappeu 10 miliona
To vec granici sa zdravim razumom i onim Realom iz 2004-2005 :D
Mogao se uzet bolji igrac za manje para

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 sep 2017, 22:36

Mi smo izbjegli metak zvani Mbappe. Jedina je steta sto nas je okrznuo i uzeo Moratu.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 sep 2017, 01:19

Lose odradjen Transfer rok,jeste da smo pokupili talente,al prodaja Morate i da se nista ne dovede u napadau je samoubistvo,Morata nam je i osigurano titulu,ovako treba se zapitati ko ce postico tih njegovih 20 golova,Benzema ce biti losiji nego prosle,Bale jos mu mjesec dajem onda bolnics,Ronaldo moze dati 10 vise nego prosle al opet je pitanje ko ce to nadomjestiti,otisao i Hames koji je mogao zabiti,Asensio koliko god bio talentovan nema sanse da iznese sezonu,**** smo jeza ako se Rona povrijedi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 02 sep 2017, 01:29

emir18 je napisao/la:Lose odradjen Transfer rok,jeste da smo pokupili talente,al prodaja Morate i da se nista ne dovede u napadau je samoubistvo,Morata nam je i osigurano titulu,ovako treba se zapitati ko ce postico tih njegovih 20 golova,Benzema ce biti losiji nego prosle,Bale jos mu mjesec dajem onda bolnics,Ronaldo moze dati 10 vise nego prosle al opet je pitanje ko ce to nadomjestiti,otisao i Hames koji je mogao zabiti,Asensio koliko god bio talentovan nema sanse da iznese sezonu,**** smo jeza ako se Rona povrijedi
Ne moze Benzema biti losiji nego prosle da ga ****. Ove godine se makar vidi zelja, prosle je bio totalno letargican. Samo je problem sto ga nece gol, al uvaljat ce on makar 15 u Ligi.

Velska ojebina je veci problem. :thumbup:

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 sep 2017, 01:40

Ako će se forsirati 4-4-2, ako će se dati više prilike Asensiju, onda je ovo fenomenalan transfer rok.
U plusu 100 miliona eura. :clap:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 02 sep 2017, 01:55

anonymousHD je napisao/la:Ako će se forsirati 4-4-2, ako će se dati više prilike Asensiju, onda je ovo fenomenalan transfer rok.
U plusu 100 miliona eura. :clap:
Od 2013. naovamo sto se tice transfera u minusu nekih deset miliona ako se uzme u obzir da ce Bayern otkupiti Jamesa skroz naskroz.

Ajmo tripleta ove godine i da se zaokruzi petogodisnja dominacija u Evropi.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 02 sep 2017, 14:00

Ako prvu utakmicu kad svi budu zdravi Bale bude starter a Isco i Asensio na klupi onda smo najebali..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 sep 2017, 22:47

slika

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 sep 2017, 03:01

U principu je Real na istom kao prosle godine sto se tice prelaznog roka kad je u pitanju trenutna kvaliteta.Potencijalnu kvalitetu u buducnosti su popravili uveliko sa mladim talentima.

-Bekovi su manje više isti.Otisao je Danilo, a dosao Theo.Tu su oni negdje po kvalitetu s tim sto Theo moze puno napredovati.U svakom slucaju Nacho ce morati krpiti jednog beka kao i prosle sezone.Mozda blaga prednost jer imaju Hakimija za makar 6-7 utakmica u sezoni za odmorit Danija.
-Štoperi također manje više isto.Pepe iako kvalitetniji od Valleja se nije naigrao prosle godine.Mislim da to mogu pokriti i ovako, osim ako se ne potrefi baksuzluk da su ti 2 stopera povrijeđena, a treći suspendovan.Mislim da su male šanse za slican scenariji jos jednom u sezoni.
-Sredinu su sigurno ojacali sa Lorenteom i Cebalosom.Zasto ne reci da je i Kovacic godinu stariji i bolji igrac.Valjda ce Zizu naci minute za sviju i zadrzati ih tu bar jos 2 sezone, kad se Luka oprosti oslobodice se mjesto.
-Napad i krila.Eh tu je kljuc.Real treba sto vise da forsira 4-4-2 gdje ce u napadu igrati CR uz smjene Asensia,Balea i Benzeme.U toj formaciji oni itekako mogu nadoknaditi Moratine golove.A nema šanse da Bale i Benz odigraju losiju sezonu.Benz je vec sad 3x zivlji nego prosle godine, iako se nafulao protiv Valencije.
U slucaju da trebaju krilni igraci uvijek imas Ronalda,Asensia,Balea i Vasqeza koji to mogu odigrati vrhunski.

U principu Real ovu sezonu treba da odrađuje na bolju igru citave ekipe.Ne na pojedinanci kvalitet i čupanja iz mrtvih u posljednim minutama.Vidjeli smo kolko se to puta prosle sezone desilo jer se Zizu trazio sa formacijom i prvih 11.Cim je uvidio to krajem sezone i igra je bila 80% bolja.Eh tako Real treba da igra citavu sezonu i nadoknadi neke bolesne golove od Morate,Ramosa isl, od igraca koji realno ne mogu ponoviti proslu sezonu sa tim ucinkom.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 sep 2017, 07:46

Prodajom Morate , Danila pa dijelom i Jamesa R. Dobilo se fino love , mogao jr Perez dovesti nekog spica neka se ima. Po meni dobre opcije su bili Lucas iz Arsenala, pa zasto ne na godinu i Ibra.kao igraci iz drugog plana a koji nebi bili skupi. Ovo ludilo na trzistu nije normalno. Za neku djecu davat 150 000 000. glupost.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 03 sep 2017, 10:20

Meni bi san bio dovesti Harry Kanea, za njega ne bi nimalo zalio 150 miliona. Ali znajuci Levya on ga ne bi pustio ni za te pare.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 sep 2017, 19:36

Roberto Carlos walked up to me the first day and said, “Here’s my phone number. You need anything — anything — you call me.”
And then later on, in the back? If we got a problem, we’ll fix it. We’ll figure it out. But first, we attack.
Ahhhh, Casimiro. He saved my life. I might play until I’m 45 with this guy by my side
I najjači dio. Znao sam ovo od ranije, al je super uvijek pročitati.
Still, you learn very quickly at Real just how high the standard is. At the end of my first season, the director called me into his office. I was still young and crazy. I walked in with my baseball cap on, expecting that we were going to have a little chat.
He told me the club wanted me to go out on loan.
I understood what they were trying to do. They wanted me to have experience. But I thought, This is Real. If I leave now, they might never have me back.
He wanted me to sign this piece of paper.
The only thing I asked him was, “If I don’t sign this, then I don’t have to leave, right?”
He said, “Well, yeah. If you don’t sign, then you stick around. If the coach wants to keep you, then it is what it is. But I think you need to get some experience.”
I thought, They’re gonna have to bring goons in to beat me up to make me sign this.
I said, “I’ll get experience. Leave that to me.”
I thanked him and left the room.
https://www.theplayerstribune.com/marce ... we-attack/

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []