AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Cutrone 3
Suso 2
Rodriguez 1
Suso 2
Rodriguez 1
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Tak sad imadoh malo vremena za citanje sinocnjih komentara, pa ljudi moji vama haman niko ne valja. Kad igra Niang ne valja nikako, kad igra Borini umjesto njega-daj Nianga. Ne valja Montolivo, slabo Kessie, Hakan katastrofa. E onda ne valja ni Montela. Poslije sljedece utakmice ce FM biti najveci krivci jer su nam kupili kompletan novi tim.
Zaboravili godine patnje, apetiti porasli, pa sad nista ne valja. De budite samo malo realniji.
Ekipa je skupa tek mjesec-dva, ne moze se uigrati preko noci.
Zaboravili godine patnje, apetiti porasli, pa sad nista ne valja. De budite samo malo realniji.
Ekipa je skupa tek mjesec-dva, ne moze se uigrati preko noci.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Mene nervira strasno uigravanje se spominje igras s Calariem boktee pa nije Napoli, ljudi ti uzeli loptu nisi je mogao dodirnuti...druga stvar, jedna je stvar trenirati Fiorentinu koja je prosjecan klub, gdje mozes imati period adaptacije 2 mjeseca, a drugo je Milan 4 lose tekme i glava ti u zraku visi...cak je i Sacci spominjao da Montella nije trener za Milana...prosle godine 2 pobjede protiv Juventusa i tu skidam kapu ,ali masa poraza od trecerazrenih ekipa, pa sjetite se blamova na kraju sezone...jednostavno Montela nije trener za velik klub, po meni spada u kategoriju trenera: Mazzaria, Mihajlovica i slicnih.
- nextterrain
- Kontakt:
Garantujem da ce Montella za par sezona biti u rangu sa najboljim svjetskim trenerima, gdje god da bio. Steta sto nema lijepo trenersko ime, pa da mu se ne traze zamjerke poslije 5 uzastopnih pobjeda i gol razlike 15-1
Mislim da je Montella prosječan trener i ako dodje vrijeme da Milan bude "pucao" na trofeje trebat ce neko sposobniji.
Isto tako mislim da je zasluzio priliku da vodi ovaj tim u novoj sezoni i smatram da ga treba podrzati a ako nakon odredjenog vremena ne bude ispunio ocekivanja necu zaliti kad dobije otkaz.
Najlakse je trenera zamijeniti. Milan je to radio vise nego dovoljno puta od odlaska Ancelottia. Leonardo, Alegri, Seedorf, Inzaghi, jbni Brocchi, Mihajlovic i sad Montella
Isto tako mislim da je zasluzio priliku da vodi ovaj tim u novoj sezoni i smatram da ga treba podrzati a ako nakon odredjenog vremena ne bude ispunio ocekivanja necu zaliti kad dobije otkaz.
Najlakse je trenera zamijeniti. Milan je to radio vise nego dovoljno puta od odlaska Ancelottia. Leonardo, Alegri, Seedorf, Inzaghi, jbni Brocchi, Mihajlovic i sad Montella
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
+1nextterrain je napisao/la:Garantujem da ce Montella za par sezona biti u rangu sa najboljim svjetskim trenerima, gdje god da bio. Steta sto nema lijepo trenersko ime, pa da mu se ne traze zamjerke poslije 5 uzastopnih pobjeda i gol razlike 15-1
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
- Kontakt:
Za sada Montella radi dobar posao i neka ga tu ali moguće i jedina zamjerka mu je povlačenja nakon vodstva. I to ne nakon velikog vodstva nego malog kao što je bilo protiv Cagliaria. Ako mislimo ići na neko visoko mjesto i napredovati što dalje to se treba promijeniti. Jer se vidjelo nakon izjednačenja kako bolje igramo i naravno dajemo golove kad napadamo. To se treba promijeniti da se ne dovodimo u situaciju da ponovo ganjamo vodstvo kada smo ga već dobili. To možda i nije njegova odluka ali kad vidi da mu se igrači povlače bez nekog velikog razloga onda on kao trener treba da reaguje.
- nextterrain
- Kontakt:
Imao sam nekih privatnih obveza tako da nisam stigao nešto pretjerano na forumu pisati, ali i svakako je bila ova dosadna pauza.
Ovo je poredak igrača što smo glasali za igrača utakmice tokom 8. mjeseca:
Broj bodova je do igrača
Suso 69
Cutrone 68
Kessie 26
Bonucci 17
Storari 11
Conti, Locatelli, Dollarumma 6
Hakan 4
Rodriguez 2
Musacchio 1
Ovo je poredak igrača što smo glasali za igrača utakmice tokom 8. mjeseca:
Broj bodova je do igrača
Suso 69

Cutrone 68
Kessie 26
Bonucci 17
Storari 11
Conti, Locatelli, Dollarumma 6
Hakan 4
Rodriguez 2
Musacchio 1
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:

Ni Hakana ni Jacka, nisam baš oduševljen

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne sviđa mi se postava, MORAO je postaviti formaciju sa trojicom stopera za ovu utakmicu
calabria je defanzivna rupa i već vidim da će biti sranja po toj strani, cutrone isto možda nije sazrio za ovakvu utakmicu i mislim da je kalinić prvi trebao dobiti priliku (ali ok, nije mi to neki problem), monto i borini... bez komentara.
skroz nerazumljivo je ovo forsiranje 433, bez da imaš igrače za nju.

calabria je defanzivna rupa i već vidim da će biti sranja po toj strani, cutrone isto možda nije sazrio za ovakvu utakmicu i mislim da je kalinić prvi trebao dobiti priliku (ali ok, nije mi to neki problem), monto i borini... bez komentara.
skroz nerazumljivo je ovo forsiranje 433, bez da imaš igrače za nju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sreća Abate je defanzivna mašina 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma nije ni on neki igrač, ali mi je u defanzivi daleko bolji od calabrije.
da je igrao 352 sa calabriom onda bi mu to više odgovaralo, ovako će biti haosa sa njegove strane
da je igrao 352 sa calabriom onda bi mu to više odgovaralo, ovako će biti haosa sa njegove strane

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odavno jaču klupu nismo imali. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva je letva ovaj Borini to je strasnooooooo zar nema nikakav junior da igra na toj poziciji
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
ulazi u dribling i ostade lopta iza njega

ali eto opet ga čovjek ne može mrziti dokle god je ovakva napast koja samo trči
inače, ne stojimo loše.

ali eto opet ga čovjek ne može mrziti dokle god je ovakva napast koja samo trči

inače, ne stojimo loše.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
U ovih uvodnih 15ak minuta igraju ovi naši puno sigurnije i bolje nego prije dvije sedmice protiv Kaljarija.I ovi koju su sumnjali mogu da vide koliko sredina izgleda bolje kad je Biglia tu.A covjek nije jos u punoj formi.
Ali vidjet cemo kako ce reagovati kad Lazio preuzme inicijativu jer tesko da ce svih 90 minuta biti ovako nemocni.
Ali vidjet cemo kako ce reagovati kad Lazio preuzme inicijativu jer tesko da ce svih 90 minuta biti ovako nemocni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fali opet igrac u sredini mjesto Montoliva, jer Lazio je preuzeo sredinu terena.
Ovako smo nesto i ocekivali sa ovim sastavom. Kreativnost ispod svakog nivoa a ni trkacki sa Montolivom i Bigliom nismo u prednosti.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije