Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Rokoko87
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Rokoko87 » 07 sep 2017, 19:08

emir79 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Otkad su fakti gluposti?
Fakti su kada je dobio otkaz, ili se razisli Evian bio na 12 mjestu lige od 20 klubova. Fakti su da ih je poslije preuzeo Susicev pomocnik i zavrsio kako je zavrsio. Klub se ugasio.

Znaci gluposti, kakvi fakti.
Trebao ih uvesti u prvu ligu, a on držao nenadyebivu 12. poziciju.
Frajer začetnik kraha Eviana. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 sep 2017, 19:14

Alanyaspor izbjegao ispadanje zahvalajuci Papetu :kafa:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 sep 2017, 19:19

Inace kakav je ovo izgovor, falio mi je Spahic, igrac koji se oprostio od repke prije godinu dana :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2017, 19:30

Mesa je tipicni luzer, naci ce 100 izgovora, ali do njega nije. Te sudije, te izostanak jednog ili dva igraca mu kriv. Standard.
Kaze nedostajao mu Djuric, kako pobogu? Nije mogao preci centra u 2. poluvremenu protiv Kipra, ali istina falio mu je, jer se on jedini uklapa u njegov sistem "nabij dugu loptu u napad".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 sep 2017, 19:36

I Pape i Mesa su ocajni. Jedan stavlja veznjake na lijevom beku, krila, of vezne na def vezne. Igra protiv Nigerije i kaze iznenadili ga brzinom i snagom. Za prijateljske za Irskom i Meksikom zove dva stopera, a onda na bitinim utakmicama gura Zuku i Sunjica po prvi put. Ima lik muda kazu, a nece da zove nove napadace da se Dzeko i Vedo ne ljute pa onda ide u Izrael bez napadaca. Isto ko i ovaj kreten sad nece da sidje sa stolice kapa 50km mjesecno. Jos je onaj trazio da mu isplate za preostale mjesece. Prije svjetskog izadju informacije od svakog selektora i tad je Susic primao godisnje 350000 dolara. Znaci prije SP imao oko 50000km mjesecnu platu.
Ovaj sad gura isto, napadaci igraju veznong. Ermin spor ko puz i stavlja ga na beka ili jos gore krilo. Umjesto da Ogi igra na beku a Ermin stopera kod njega obrnuto. I on jos ne konta gdje pogrijesio. Nije ni cudo sto nemogu dobiti ozbiljnu poziciju selektora

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 sep 2017, 20:14

Goalgetter je napisao/la:Mesa je tipicni luzer, naci ce 100 izgovora, ali do njega nije. Te sudije, te izostanak jednog ili dva igraca mu kriv. Standard.
Kaze nedostajao mu Djuric, kako pobogu? Nije mogao preci centra u 2. poluvremenu protiv Kipra, ali istina falio mu je, jer se on jedini uklapa u njegov sistem "nabij dugu loptu u napad".
Ozbiljno, kakav tip :rol:

Nikad ne komentarise taktiku, izmjene, samo pravi neke glupe izgovore. Ne prica nikad o utakmici nego napada navijace/igrace/novinare. Domet njegovog taktickog znanja je da dreci "drzi loptu" i "idi naprijed" kao neki trener iz 2 FBiH lige. Ne zna osnove taktike, ili tako izgleda. Kakav je ovo izgovor sad falili mu Djuric i Spahic :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 sep 2017, 22:44

Bazdarevic nastavlja gdje je Susic stao, svi su krivi osim njih.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 08 sep 2017, 00:20

Vucevich je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mesa je tipicni luzer, naci ce 100 izgovora, ali do njega nije. Te sudije, te izostanak jednog ili dva igraca mu kriv. Standard.

Nikad ne komentarise taktiku, izmjene, samo pravi neke glupe izgovore. Ne prica nikad o utakmici nego napada navijace/igrace/novinare. Domet njegovog taktickog znanja je da dreci "drzi loptu" i "idi naprijed" kao neki trener iz 2 FBiH lige. Ne zna osnove taktike, ili tako izgleda. Kakav je ovo izgovor sad falili mu Djuric i Spahic :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Upravo , glupe izjave do bola , po izjavama se da zaključit da lik nema mozga za selektora ... pa kad je on izjavio na FACE TV prije par mjeseci , kao formacija ništa ne znači , to je obična šifra ???? hahah mislim šta reći ... pa od formacije i postavke ti sve zavisi ...
Nikakvo čudo što mu igrači ne znaju ni šta igraju na terenu , sam Pjanić je se požalio na formaciju , tad se vidjelo da je rasulo , da lik ne zna postavit igru ...
Spominje neke izostanke , kao fali mu Spahić , kakav crni Spahić čovjek ima 100 godina , fali mu Đurić , a ima na raspolaganju 5 napadača
Kao svježine fali , pa fali trke , borbenosti , sve fali , ALI ništa nije do njega ... i tako iz utakmice u utakmicu , sve isto se ponavlja...
Otkaz obavezno uručit , pa taman kad bi izborio nekim nadnaravnim čudom SP...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2017, 00:25

ynwabhf je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

Upravo , glupe izjave do bola , po izjavama se da zaključit da lik nema mozga za selektora ... pa kad je on izjavio na FACE TV prije par mjeseci , kao formacija ništa ne znači , to je obična šifra ???? hahah mislim šta reći ... pa od formacije i postavke ti sve zavisi ...
..
Jel ozbiljno ovo? :rol: :rol: :rol: :opaopa:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 08 sep 2017, 00:28

Imao sam velike nade za igracepoput Jajala, Milicevica i Krunica ali oskecam se kao da mece da budu bas tu. Mora se Milosevic ili Gojak polako igrati na ulogu desetke jer dva spica nam ne ide.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 08 sep 2017, 00:46

@Vucevich
Vjerovao ili ne , ozbiljno je ...
evo gledaj od 10:00 minute

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2017, 00:56

Da, i kao dobicemo Belgiju sad sa ovom legendom :rol:

Samo da se zavrsi ovaj ciklus pa da dobije otkaz... Ovako nece biti nista od nas.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 sep 2017, 10:47

Nisu mu jos prirucili otkaz. U svakoj ozbiljnijoj repki bi do sad bio bivsi, jok kod nas neki "osjecaji" igraju ulogu. Idi sam Mesa ko bog ti. Idi spasi nas ako je moguce.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 sep 2017, 11:11

baš sam ga i ja ovih zadnjih dana čitao i slušao po presicama i lik apsolutno nijednog momenta ne dovodi u pitanje svoju stručnost niti pokušava snositi odgovornost i krivicu za poraz već onako sa uvijanjem sve svaljuje na igrače uz još par otrcanih izgovora, koji naravno ni dalje nemaju veze sa njegovom malenkošću :mrgreen:
ne mogu se sjetiti kakva je situacija bila poslije grčke, irske, belgije itd., ali mislim da se i tu oprao od svake krivice.

to još nigdje nisam vidio, svaki trener poslije svakog poraza izađe pred medije i prebaci krivicu isključivo na sebe, osim ovog našeg... :crazy:

da smo mi normalna država savez bi već dosad trebao smjeniti mešu, kad već on nema obraza prvi podnijeti ostavku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 sep 2017, 11:16

pa sta ocekujete od coeka koji je cupao i rukama i nogama da postane selektor. ko cuko je pred savezom sjedio danima, nudio se ko prostitutka, moljakao, plakao, kumio i obecavao. sad kad je zasjeo, ocekujete da ce se drugacije ponasati? jel on u prvom licu sve govori ja, ja, ja i ja...tesko cemo se mi njega kutarisati.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2017, 11:17

Znaci imas 5 spica to su dzeko, ibisevic, kodro,bajic, hodzic, a ti prizivas 6og djurica koji je najlosiji od svih navedenih, mozda sa hodzicem bi se borio za peto mjesto u spicu :facepalm: ovaj mag mora da je pod drogama ili nekim drugim sredstvima, ovo nemogu biti istine.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 08 sep 2017, 11:28

ynwabhf je napisao/la:@Vucevich
Vjerovao ili ne , ozbiljno je ...
evo gledaj od 10:00 minute

Frajer je eleokventnija verzija edisa mulalica. Pogini, srce, muda, hrabrost :roll:
UPRAVA NAPOLJE!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2017, 11:32

Ja sam govorio još od utakmica sa Walesom, Izraelom za EP da ne zna, ima potpuno pogrešnu taktiku, formaciju za nas. Nismo kompatibilni. Zamislite da sad Španija krene igrati kao i mi što sad igramo, nabij loptu u napad, pa bar 50% bi lošije izgledali na terenu, ni sjena ne bi bilo one repke koja su sad. Zato što to nije njihova igra kao i naša. Naravno mi nismo rang Španije niti bilo ko očekuje da budemo kao oni.

Meša apsolutno ne vidi svoju grešku, razmišlja da je bitno samo izabrati najjačih 11, po FIFA/PES overall ranting i to je to, kao da igra football manager igru. Ali zaboravio je jednu činjenicu, da ako napadača staviš na AMF njegov overall ranting bude dosta manji nego što je stvarni. Pošto očigledno Meša ovako bira početnih 11, nemam drugo objašnjenje. Svi normalni selektori, koji imaju obraz, bi dali ostavku nakon one blamaže nad Kiprom i ostavili mogućnost repki da se plasira na EP/SP prvenstvo a ne čekali da to totalno unište svojim neznanjem. Ali očigledno je da Meša nema obraz, karakter, dostojanstvo da da otkaz.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 sep 2017, 11:38

Unofficialpage je napisao/la:Ali očigledno je da Meša nema obraz, karakter, dostojanstvo da da otkaz.
Nema to veze sa tim navedenim. Ovdje je riječ o sljepilu, tačnije ne znanju. Znaš li ti koliko on mora znati da bi bio svjestan svog neznanja? U tome i jeste poenta, što on ne vidi, ne razumije, ne dopire do njega da je on kriv. Njegovi ulazni parametri samokritike su koncipirani tako da ne postoji modalitet koji opisuje krivnju izazvanu njegovim misljenje, stavovima i ponasanjem.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2017, 11:44

hz1987 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ali očigledno je da Meša nema obraz, karakter, dostojanstvo da da otkaz.
Nema to veze sa tim navedenim. Ovdje je riječ o sljepilu, tačnije ne znanju. Znaš li ti koliko on mora znati da bi bio svjestan svog neznanja? U tome i jeste poenta, što on ne vidi, ne razumije, ne dopire do njega da je on kriv. Njegovi ulazni parametri samokritike su koncipirani tako da ne postoji modalitet koji opisuje krivnju izazvanu njegovim misljenje, stavovima i ponasanjem.
Najgore je ne znati da ne znaš. :mrgreen: A to Meša ne zna. Ali ako već ne vidim svoju grešku dat ću iz moralnih razloga otkaz. Ako već on neće šta čeka savez.

Ali slažem se s tobom, da je istina ovo što kaže Meša da je najbitnije kako igrači pokažu na terenu, onda bi svako mogao biti selektor, trener.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.