Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

blazz
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la blazz » 29 avg 2010, 23:07

baraž se igra u augustu slijedeće godine znači pred prvenstvo i samo jedna ekipa će ostvariti učešće na prvenstvu
uglavnom šanse su nam minimalne al eto opet nije loše otići odigrati najmanje dvije jake utakmice pogotovo ako bi se dobro spremili i imali jači roster

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 29 avg 2010, 23:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Dakle u baraž idu Italija, Ukrajina, BiH, Gruzija, Bugarska, Poljska ili
Italija, Latvija Ukrajina BIH, Gruzija, Bugarska ????
To je u slučaju da ide 6 repki, ako budu išle 10 onda idu sve repke !
U oba slučaja sa ovakvom ekipom trenerom, savezom i svime nemamo velike šanse :(
Idemo li mi u baraz, ako ide 6 ekipa. Gledam ove tabele i sigurno otpadaju Finska, Mađarska i Portugal. Sigurni su u barazu Italija, Ukrajina jedna drugoplasirana, Bugarska i Poljska, dok mi i Latvija imamo isto bodova. Tako da nisam bas siguran da smo u barazu ukoliko bude sest repki.
Latvija je najgora četvoroplasirana po osnovu koš razlike i ona otpada ako bude samo šest ekipa
za nas bi najbolje bilo da ide deset ekipa to bi nam došlo ko mini prvenstvo svakako mi to nećemo proći :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 avg 2010, 23:15

blazz je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Dakle u baraž idu Italija, Ukrajina, BiH, Gruzija, Bugarska, Poljska ili
Italija, Latvija Ukrajina BIH, Gruzija, Bugarska ????
To je u slučaju da ide 6 repki, ako budu išle 10 onda idu sve repke !
U oba slučaja sa ovakvom ekipom trenerom, savezom i svime nemamo velike šanse :(
Idemo li mi u baraz, ako ide 6 ekipa. Gledam ove tabele i sigurno otpadaju Finska, Mađarska i Portugal. Sigurni su u barazu Italija, Ukrajina jedna drugoplasirana, Bugarska i Poljska, dok mi i Latvija imamo isto bodova. Tako da nisam bas siguran da smo u barazu ukoliko bude sest repki.
Latvija je najgora četvoroplasirana po osnovu koš razlike i ona otpada ako bude samo šest ekipa
za nas bi najbolje bilo da ide deset ekipa to bi nam došlo ko mini prvenstvo svakako mi to nećemo proći :D
Mi idemo sigurno kakav god da je format, a vjerovatno će se igrati dvije grupe po 3 ekipe i pobjednici igraju dvije tekme i bolji ide na EP ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 29 avg 2010, 23:32

Izgleda da idu svi:http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket ... lification
The ten remaining best teams will play an Additional Qualifying Round, which will be held from 3 to 24 August 2011, shortly before the start of the Final Round. These ten teams will be divided in three groups of three or four teams each. After that, the winners of the groups, will play each other for the last place in EuroBasket 2011.
Prevod: 10 ostalih reprezentacija će igrati dodatne kvalifikacije, koje će se održati od 3-24 avgusta 2011, malo prije početka Eurobasketa. Ovih 10 reprezentacija će biti podijeljeni u 3 grupe po 3 ili 4(2 grupe 3 reprezentacije, 1 grupa 4 reprezentacije). Nakon toga će pobjednici grupa razigravati za 1 preostalo mjesto koje vodi na Eurobasket 2011.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 avg 2010, 00:21

Standardna partija naseg tima,s tim da smo u kljucnim momentima uspjeli pogoditi 4-5 suteva za tri poena.BTW,svaka cast momcima na vecerasnjoj partiji.
BosnaE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2010, 00:23

Pirova pobjeda, ali opet smo pokazali da mozemo, samo kad hocemo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 avg 2010, 00:27

newton_heath_lyr je napisao/la:Standardna partija naseg tima,s tim da smo u kljucnim momentima uspjeli pogoditi 4-5 suteva za tri poena.BTW,svaka cast momcima na vecerasnjoj partiji.
ali ja se ne mogu oteti utisku da bi bili ubjedljivo prvi u grupi da smo imali najjači sastav :cry:

kad/ako budemo u baražu, treba sve uraditi da se okupi ono najbolje što imamo, a i eventualni protivnici su prosječne ekipe, osim italije koju svi guraju :evil: ...ali džabe im i guranje ako ih razvalimo 10-15 razlike pa nam ni sudije ništa ne mogu
FORZA MARŠAL !!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 avg 2010, 00:31

hodža je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Standardna partija naseg tima,s tim da smo u kljucnim momentima uspjeli pogoditi 4-5 suteva za tri poena.BTW,svaka cast momcima na vecerasnjoj partiji.
ali ja se ne mogu oteti utisku da bi bili ubjedljivo prvi u grupi da smo imali najjači sastav :cry:

kad/ako budemo u baražu, treba sve uraditi da se okupi ono najbolje što imamo, a i eventualni protivnici su prosječne ekipe, osim italije koju svi guraju :evil: ...ali džabe im i guranje ako ih razvalimo 10-15 razlike pa nam ni sudije ništa ne mogu
Ma i ekipe koje su bile u kvalifikacijama su "samo" osrednje ekipe.Ali smo nazalost i mi jedna od njih.
BosnaE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2010, 00:50

Jest ako nam jadnika Teletovica,opet ''ne safata isijas''Ili Hukica ''hronicno mrsko''i tako dalje i tako blize.
Sa ovim nasim drugim koji ko biva hoce da igraju.imam osjecaj kad bi sami bili u grupi,opet se nebi kvalifikovali.
Garant bi i tada,nesto uprskali :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 avg 2010, 01:19

Robert81 je napisao/la:Posebni cestitke za Neno.
Hvala Bratkoooo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 avg 2010, 01:31

Italije ako samo poslozi se moze bit opasna Bargnani je dobar visok preko 210 a suta trice ko lud jos ako dode Galinari tu je i Belineli i ostali ako oni odigraju kako mogu onda mi njih ne mozemo dobit ni u najboljem sastavu.
Crna gora je predobra mislim da ce na evropskom bit najvece iznenadenje jako su i borbeni disu ko jedan bice jos i bolji.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 avg 2010, 01:51

Sablasno prazna Skenderija kao i obicno. Ocekivano je to bilo, nista novo, ali eto sta onda ocekivati da se ode na Euro ili nesto slicno. Ramazan je (protiv Britanije smo iftarili u dvorani), sve je uredu, ali eto makar se trebalo skupiti 1500 - 2000 ljudi ako nista...

Makedonija totalno nemotivisana i nezainteresirana danas, jedino Bo McCaleb igrao kao i obicno, Antic standardno dobar, da je Gec bio tu opet bi bilo itekako guravo...

Kod nas Varda na pocetku, Nihad, Bavcic, Domercant i Keno se prikljucili na kraju....

Baraz jednostavno Italija mora da prodje u to nema dileme, previse su dugo van EP...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 avg 2010, 02:06

To da sad nesto citam sta je s ovim Radmanovicem iz Trebinja on je igrao za Srbiju mislim da li postoje prepreke da on sad igra za nas nesto ko Varda koji ruku na srce po meni on je bio najbolji igrac dugo nam je falio onakav centar.

I onda ekipa s Gordicem na playu Djedovicem na suteru unutra Mirzom ,Vardom .eventualno Radmanovicem plus klupa to bi bila jaka ekipa Henry ,Bavcic,Kikanovic.To bi bilo solidno.

E sad malo da zamislimo da zivimo u normalnoj drzavi pa da su tu jos Bogdanovic,Preldzic,Suton,Planinic,Barac.
jesam li koga zaboravio i ovi igraci skupa da su sad kod nas s trenerom npr Bosa Tanjevic bi bili sigurno medu 8 ekipa na svjetskom ali ovako samo pisemo sutimo trpimo ne znam do kad cemo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 avg 2010, 02:15

dema je napisao/la:To da sad nesto citam sta je s ovim Radmanovicem iz Trebinja on je igrao za Srbiju mislim da li postoje prepreke da on sad igra za nas nesto ko Varda koji ruku na srce po meni on je bio najbolji igrac dugo nam je falio onakav centar.

I onda ekipa s Gordicem na playu Djedovicem na suteru unutra Mirzom ,Vardom .eventualno Radmanovicem plus klupa to bi bila jaka ekipa Henry ,Bavcic,Kikanovic.To bi bilo solidno.

E sad malo da zamislimo da zivimo u normalnoj drzavi pa da su tu jos Bogdanovic,Preldzic,Suton,Planinic,Barac.
jesam li koga zaboravio i ovi igraci skupa da su sad kod nas s trenerom npr Bosa Tanjevic bi bili sigurno medu 8 ekipa na svjetskom ali ovako samo pisemo sutimo trpimo ne znam do kad cemo.
Ratko nije igrao za seniorsku repku Srbije, tako da je mogao promijeniti kosarkasko drzavljanstvo. Radman je bio clan ekipe od 2002. pa do onih problema 2005. ja mislim, i da je poslije toga prestao sa igranjem za reprezentaciju...
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 30 avg 2010, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2010, 02:16

dema je napisao/la:To da sad nesto citam sta je s ovim Radmanovicem iz Trebinja on je igrao za Srbiju mislim da li postoje prepreke da on sad igra za nas nesto ko Varda koji ruku na srce po meni on je bio najbolji igrac dugo nam je falio onakav centar.

Radmanovic,iako jeste rodjen u Trebinju,pa mnogi misle da je "nas",je sin JNA oficira koji je bio na sluzbenoj duznosti u Trebinju u vrijeme kada se Vladimir rodio,tako da je on Srbijanac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 avg 2010, 02:21

Da , kod nas bude sve spremno i da se bore 100 % srcem i uz mali procenat srece mogli bi proci baraz sigurno .
e , sada treba to sve posloziti ali ima vremena malo bolje prepreme napraviti i to je to .

A , MI NAVIJACI DATI VELIKU PODRSKU
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 avg 2010, 02:36

Ma nema od Radmanovica nista kakav Radmanovic. Prvo covjek nece da igra za Srbiju a kamoli za nas :D :D :D

Sve da ima ne znam kakvu zelju to apsolutno nije moguce.....

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 30 avg 2010, 09:27

Ma šta će nam Radmanović zar još jedan ludak pa nije to skup ludaka ;)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 avg 2010, 09:50

hodža je napisao/la:

u najjacem sastavu smo ove protivnike zderali za dorucak.. bio tu deng ili ne... a makedonci nisu nista jaci od nas... sinoc se to vidjelo, a u makedoniji su nas dobili zahvaljujuci bajramovicu i sudijama koji su im poklonili 10-15 poena..
o ukraini i madjarskoj ne treba ni govorit'... imaju po jednog i po kosarkasa...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 avg 2010, 09:53

Barca u srcu je napisao/la:Izgleda da idu svi:http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket ... lification
The ten remaining best teams will play an Additional Qualifying Round, which will be held from 3 to 24 August 2011, shortly before the start of the Final Round. These ten teams will be divided in three groups of three or four teams each. After that, the winners of the groups, will play each other for the last place in EuroBasket 2011.
Prevod: 10 ostalih reprezentacija će igrati dodatne kvalifikacije, koje će se održati od 3-24 avgusta 2011, malo prije početka Eurobasketa. Ovih 10 reprezentacija će biti podijeljeni u 3 grupe po 3 ili 4(2 grupe 3 reprezentacije, 1 grupa 4 reprezentacije). Nakon toga će pobjednici grupa razigravati za 1 preostalo mjesto koje vodi na Eurobasket 2011.
Ovo sto si naveo pise na pocetku. Na dnu stranice pise slijedece:

Additional Qualifying Round

The draw for the groups of the Additional Qualifying Round will be held in 2011. Six teams will be divided in two groups of three teams each. The winners of these groups, will play each other for the last place in EuroBasket 2011. The Additional Qualifying Round will be held from 3 to 24 August 2011.

6 ekipa u dvije grupe po 3. pobjednici grupa razigravaju za jedno mjesto.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.