Zalosno ali istina. Ja mislim cak da je Mulalic bolji za "napaliti" igrace od Mese. Meni mesa djeluje izgubljen u prostoru i vremenu. Mesa u zemlji cuda.RichmanBiH je napisao/la:ynwabhf je napisao/la:@Vucevich
Vjerovao ili ne , ozbiljno je ...
evo gledaj od 10:00 minute
Frajer je eleokventnija verzija edisa mulalica. Pogini, srce, muda, hrabrost
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja sam govorio jos od prve utakmice (znaci protiv Andore) da ovaj nema pojma, tad smo izgubili sredinu terena protiv jedne Andore. Samo je nastavilo, bezidejna i jadna igra protiv Velsa na Bilinom Polju, nismo stvorili ozbiljnu priliku i Spahic (cini mi se) je prije poluvremena napravio intervenciju na gol liniji. Onda je usao Mesin cuveni Djuric i nekim slucajem je jedna duga lopta pala na njegovu glavu. I tako je nastavilo, a vidilo se da nema pojma, Nakon 2 godine jos izgledamo bezidejni, bez stila, bez karaktera i bez plana u igri. Zato treba ici odma.
Postavka 4-2-2 
Kaže, to su neke šifre na papiru.
Ovaj je jači od Papeta. Kako ovo nisam gledo.
Kaže, to su neke šifre na papiru.
a selektori koga da stavimo na vrucu stolicu haaa
vahu bi i ja htio, al coek ne zeli
ciru optimalno rijesenje ,al coek nece da igra kako savez svira
treceg neznam ,et recite mi vi
p.s. nemojte samo predlog tipa susic,sliskovic,kodro i sl
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Na žalost ko god da je biće neko od 30 milja mjesečno, tj nekoliko je opcija, neko ko se uči, neko je na zalasku karijere, bivša zvijezda koja je dane provodila u kafanama i onda se sjetila da ima još 30 godina života i neki naš ubertrener koji nije izašao van Bosne osim kad mora na more.
Ima puno boljih resjenja od Mehmeda Taktika Nista Neznaci Bazdarevica. Znam sad ce me mnogi napasti itd. ali ja sam uvjeren da npr. Amar Osim bi uradio bolji posao. Siguran sam i da ima dosta boljih resenja od Mese.tareizo je napisao/la:a selektori koga da stavimo na vrucu stolicu haaa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gdje ste hejteri

Najopasniji a ujedno i najgluplji ljudi su oni koji ne znaju da ne znaju. Za njih su oni koji mogu procjeniti svoje znanje doktori nauka.hz1987 je napisao/la:Nema to veze sa tim navedenim. Ovdje je riječ o sljepilu, tačnije ne znanju. Znaš li ti koliko on mora znati da bi bio svjestan svog neznanja? U tome i jeste poenta, što on ne vidi, ne razumije, ne dopire do njega da je on kriv. Njegovi ulazni parametri samokritike su koncipirani tako da ne postoji modalitet koji opisuje krivnju izazvanu njegovim misljenje, stavovima i ponasanjem.Unofficialpage je napisao/la:Ali očigledno je da Meša nema obraz, karakter, dostojanstvo da da otkaz.
Nas selektor je uz to i bezobrazan do neba i nevjerovatna je njegova zelja da nas dokusuri.
Ocito je u pitanju jeftin covjek koji se dokopao place i u zadnjih par godina svoje neznanje naplatio milion maraka i to ne zeli ispustiti iz ruku ni po koju cjenu.
Fuj, to su mi najmrzi ljudi!
Bi li Milovan Rajevac bio raspolozen da dodje na stolicu? Znam da je sad u Tajlandu, ali je bio u uzem krugu sa Mesom kad se zadnji put biralo, pa bi mozda pokusao opet?
Kek ili Zekic bi za ovoga bili treca dimenzija a mislim da bi obojica prihvatila raditi za Bazdarevicevu placu.tareizo je napisao/la:a selektori koga da stavimo na vrucu stolicu haaa
Pomocnici Bajramovic, Papac i Misimovic.
Eto da zadovoljimo i kljuc!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ovi iz RS-a bi odmah rekli da Misimovic nije kompetentan za tu poziciju, slično kao sa Komšićem kad je bio izglasan za HRV člana predsjedništva, pa se Hrvati bunili. Jer pobogu ako se zoveš Željko ili Zvjezdan, ti moraš mrziti Bosnu.dubrovnik je napisao/la:Kek ili Zekic bi za ovoga bili treca dimenzija a mislim da bi obojica prihvatila raditi za Bazdarevicevu placu.tareizo je napisao/la:a selektori koga da stavimo na vrucu stolicu haaa
Pomocnici Bajramovic, Papac i Misimovic.
Eto da zadovoljimo i kljuc!
Inače, najbolje rješenje za trenera je Kek. Najpodcijenjeniji a vjerovatno najbolji trener na ovim prostorima sigurno, ali mislim da je on skup k'o žara!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Covjek patentovo 4-1-5 , ni na PES-u nemaVucevich je napisao/la:Gdje ste hejteri![]()
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kakav Ćiro , čovjek na samrti gluho bilo ... on baš igra kako savez svira , samo su mu pare bitne ...tareizo je napisao/la:a selektori koga da stavimo na vrucu stolicu haaa
Ja sam uvijek za našeg čovjeka koji "osjeća" reprezentaciju svojom , i koji će srčano to raditi , takav jest Meša sigurno , ali nema znanja to je defitivno, iz utakmice u utakmicu se sve više bruka , tonemo bukvalno.
Najviše bih volio Vahu , čovjek je stručnjak tu nema dileme, ali neće čovjek da mu neko bira pomoćnike po nacionalnom ključu, a i pare naravno, čovjek ima svoju cijenu, a kako i ne bi , 3 repke već odveo na SP, malo li je?
Ima tu još dobrih trenera, evo spominju Keka , zašto da ne? Petković ?, probat pričat sa njim , pokušat ...
Kad već nemamo domaćih stručnjaka , dovedi čovjeka koji zna , i koji će radit za pare jbg ...a ne nekog ko će se učit na reprezentaciji ..
Kladim se kad bi doso Morinho,Ancheloti i Gourdiola isto bi bilo
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 09 sep 2017, 04:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nemojte se sikirati ljudi, sljedeći selektor repke je Sebija Izetbegović, preuzima sve po Sarajevu, sljedeća je repka, evo već su je SDA sile dovukle na Grbavicu
SDA je odavno u FKŽ!coelho41 je napisao/la:Ma nemojte se sikirati ljudi, sljedeći selektor repke je Sebija Izetbegović, preuzima sve po Sarajevu, sljedeća je repka, evo već su je SDA sile dovukle na Grbavicu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
VISCA, DRZI LOPTU
Visca skontao da on treba izvoditi aut, jedini nacin da je on zadrzi.Vucevich je napisao/la:VISCA, DRZI LOPTU
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ljudi sto se tiče Vahe,jedini uslov je bio odriješene ruke tj.nema petljanja u njegov posao.
Znači tu je bio kraj,odlazak u Hr na razgovore je bila farsa jer nasi fudbalski očevi nisu pristali na to.Kakve pare bola to je prica podobnih portala i medija.
Znači tu je bio kraj,odlazak u Hr na razgovore je bila farsa jer nasi fudbalski očevi nisu pristali na to.Kakve pare bola to je prica podobnih portala i medija.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE