FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Samo želim da mi neko odgovori na pitanje koje sam boldirao. Ništa više. Ko je imao toliku moć da otpusti Odovića, ko je skupio toliko glasova i preglasao Gredića i pogazio njegovo obećanje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- kyrieirving
- Kontakt:
Miske i Vukota oni vode glavu rijec vidis kako su sa otjerali petrovica jos nas je covjek mogo tuzit al nije htjeo jer je gospodin i svaka mu cast na tome.Virtu4l je napisao/la:Samo želim da mi neko odgovori na pitanje koje sam boldirao. Ništa više. Ko je imao toliku moć da otpusti Odovića, ko je skupio toliko glasova i preglasao Gredića i pogazio njegovo obećanje.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- kyrieirving
- Kontakt:
Kako cemo se opustit sutra utakmica a mi nemamo dva stoperaZenzo je napisao/la:Opustite se malo.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Bogičević i Stevanović.kyrieirving je napisao/la:Kako cemo se opustit sutra utakmica a mi nemamo dva stoperaZenzo je napisao/la:Opustite se malo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
stevanovic kartoniRokoko87 je napisao/la:Bogičević i Stevanović.kyrieirving je napisao/la:Kako cemo se opustit sutra utakmica a mi nemamo dva stoperaZenzo je napisao/la:Opustite se malo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E onda fakat nemamo 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jedino nam ostao onaj junior Velic i Hasanovic koji je igrao stopera u ovim prijateljskim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moze Hamdija igrat tu poziciju.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šta je s Markovićem, nije u planovima, dogovara li se kakav raskid ?
Što se tiče nedjelje, Velić-Bogi pa šta bude
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Povreda. Tek za 10-tak dana ce poceti trenirati.Jaozinho22 je napisao/la:Šta je s Markovićem, nije u planovima, dogovara li se kakav raskid ?
Kako se plaća ovo pay-per-view gledanje utakmice? Nema me gore sutra, pa valja i platiti da stream ne izda 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nosi neku povredu, ai sa cenanom se zavadio, trazio mu ciste papire a cenan mu ih neda dok ne plati papire tako sam cuo jaJaozinho22 je napisao/la:Šta je s Markovićem, nije u planovima, dogovara li se kakav raskid ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Treba sutra 3-5-2 izvesti, Stana, Bogi i Projić nek' budu stoperi, bočni igrači Zakarić i Zec, samo ofanzivno 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali smo vala pehovi sa ovim stoperima. Dvojica povrijedjena i jedan suspendovan.
Stana brat univerzalac, kad Vecu prodamo onda treba Stanu na golmansku poziciju gurnut.Raonffa je napisao/la:Treba sutra 3-5-2 izvesti, Stana, Bogi i Projić nek' budu stoperi, bočni igrači Zakarić i Zec, samo ofanzivno
Baš tako, nema pozicije koju Stana ne može odigratibraco je napisao/la:Stana brat univerzalac, kad Vecu prodamo onda treba Stanu na golmansku poziciju gurnut.Raonffa je napisao/la:Treba sutra 3-5-2 izvesti, Stana, Bogi i Projić nek' budu stoperi, bočni igrači Zakarić i Zec, samo ofanzivno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
VECA
STANIC BLAGI BOGI PROJIC
SINAN SABANADZOVIC
ZAKARIC ZEBA ZEC
KAJKUT
Blagi ko Maskerano.
STANIC BLAGI BOGI PROJIC
SINAN SABANADZOVIC
ZAKARIC ZEBA ZEC
KAJKUT
Blagi ko Maskerano.
Pioniri pobijedili Krupu u gostima 3:1. Od 5 igraju kadeti.