Pa i Čančar vala.. Ono moj kraj pun Čančara..djoleprijedor je napisao/la:Sad će nas optužiti da smo poklonici "Nebeskog Naroda"DANTES je napisao/la:Slovenci mi dođu ko Srbija B..djoleprijedor je napisao/la:Ovakvi Slovenci mogu do finala,iz srca navijam da dođu do tamo.Tako dopadljivu košarku igraju!Ali u suštini,Dragić,Dončić,Nikolić,pa trener Kokošov su iz srpskih mošnica
![]()
![]()
Fakat dođu kao Srbija B-Alpski Srbi hahahaha
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Eto,da je tu i Zoran Dragić,bila bi haman petorkaDANTES je napisao/la: Pa i Čančar vala.. Ono moj kraj pun Čančara..
Oklen si ti?
Mens sana in corpore sano.
Čajniče, a Foča puna Čančara.. Baš je najbolji pica majstor iz Foče Čančar.djoleprijedor je napisao/la:Eto,da je tu i Zoran Dragić,bila bi haman petorkaDANTES je napisao/la: Pa i Čančar vala.. Ono moj kraj pun Čančara..
Oklen si ti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A u Kraljevu puno Randolpha.
dončić blizu triple double ucinka
- djoleprijedor
- Kontakt:
Stara gradska familijaiskratel je napisao/la:A u Kraljevu puno Randolpha.
Jeste lijepo gledati Slovence kako igraju. Gremo Slovenci.

Majka mu iz Rudogdjoleprijedor je napisao/la:Stara gradska familijaiskratel je napisao/la:A u Kraljevu puno Randolpha.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onda su to Bosanci, jok Srbi.DANTES je napisao/la:Čajniče, a Foča puna Čančara.. Baš je najbolji pica majstor iz Foče Čančar.djoleprijedor je napisao/la:Eto,da je tu i Zoran Dragić,bila bi haman petorkaDANTES je napisao/la: Pa i Čančar vala.. Ono moj kraj pun Čančara..
Oklen si ti?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- djoleprijedor
- Kontakt:
Moj tata je jači od tvog,a koka je starija od jajeta,ili pak obratnokobe24 je napisao/la: Onda su to Bosanci, jok Srbi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta je onda Muric, familija mu iz mog grada... 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bošnjake očito... Ma nema Slovenija Slovenca da valja. Samo kradu.Nail for Real je napisao/la:Sta je onda Muric, familija mu iz mog grada...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
To je glupa prica, iskreno. Svi su oni Slovenci, a to ko ima cije korijene je nebitno.DANTES je napisao/la:Bošnjake očito... Ma nema Slovenija Slovenca da valja. Samo kradu.Nail for Real je napisao/la:Sta je onda Muric, familija mu iz mog grada...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dakle ti nisi Bošnjak nego Crnogorac?Nail for Real je napisao/la:To je glupa prica, iskreno. Svi su oni Slovenci, a to ko ima cije korijene je nebitno.DANTES je napisao/la:Bošnjake očito... Ma nema Slovenija Slovenca da valja. Samo kradu.Nail for Real je napisao/la:Sta je onda Muric, familija mu iz mog grada...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesam Bosnjo, ali Crnogorac mi pise u pasosu, to je jedino bitno.
Sve su to slovenci, kao i ja, ajd sidzimo sa offtopica.
Neznam kako je ova ukrajina uzela izrael -20, ali nema veze. Ocigledno je sirina slovenije ipak tu, danas Dragica nije ni bilo. Ali je povukao Randolph. I inace je kokoskov dosta rotirao od pocetka. Odbranu igraju jako agresivno na faze, znaci i snage razporedzivaju.
Neznam kako je ova ukrajina uzela izrael -20, ali nema veze. Ocigledno je sirina slovenije ipak tu, danas Dragica nije ni bilo. Ali je povukao Randolph. I inace je kokoskov dosta rotirao od pocetka. Odbranu igraju jako agresivno na faze, znaci i snage razporedzivaju.
dobre guzove ima Belma
Nail for Real je napisao/la:To je glupa prica, iskreno. Svi su oni Slovenci, a to ko ima cije korijene je nebitno.DANTES je napisao/la:Bošnjake očito... Ma nema Slovenija Slovenca da valja. Samo kradu.Nail for Real je napisao/la:Sta je onda Muric, familija mu iz mog grada...
trebalo bi je tako
Mogu ovo Svabe uzet.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fazon je da si ti Bosnjo, al i @dantula je isto Bosnjo. Ako pocne negodovat, samo nek nam pasos slika.Nail for Real je napisao/la:Jesam Bosnjo, ali Crnogorac mi pise u pasosu, to je jedino bitno.
Svabe profulase sve zivo, nemaju oni ovdje ni 5% sanse.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.