Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2017
Lo najveci debil u Njemackoj, a igra 25-30 minuta nista normalno ne uradi ..
Joj utakmice neznas ko je gori
Sve na vrat na nos nesta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A cuj, ne znam. Ne znam dal' bi imali racuna Litvanci da gube od Australije tada?! Prvo mjesto je garantovalo da izbjegnu Amere do polufinala... Nelogicno je. A Australije i Slovenije se sigurno bojali nisu... Ona istraga protiv Australije je bila smijesna...Texi je napisao/la:Jesu. Australija je ''morala'' da izgubi od Angole, zato što je prethodno Litvanija u jako sumnjivom meču izgubila od Australije. Pošto je Slovenija u prvom kolu savladala Australiju, Litvanci su imali jasnu računicu pred meč poslednjeg kola sa Slovenijom. Ako dobiju dovoljnom razlikom prvi su, ako izgube treći su. Malo im je Australija poremetila planove, jer su igrali ranije, pa su Litvanci ipak morali bilo kako da pobede i nisu imali pravo na poraz.Mirko je napisao/la:Nisu. Litvanci su igrali posteno. Bili 1. u grupi i ispali u polufinala od Amera.Texi je napisao/la:Uostalom, tu su Litvanci lakšim putem došli do polufinala, posle namerno izgubljenog meča u grupi (Australija/Slovenija)
Namjerno su izgubili Australijanci od Angole da bi izbjegli Amere prije polufinala. Gurnuli su Slovence na 2. mjesto u grupi i vec u cetvrtfinalu na Amere. Australijanci su racunali da izbace Turke u 1/8 finala i Litvance u cetvrtfinalu pa da dodju u borbu za bronzu. A onda ih je Preldzic trojkama na kraju meca poslao kuci...
Sećam se Preldžićevih trojki Australiji, krivo mi je bilo zbog Litvanaca, ali na kraju su ipak ostali bez medalje.
Mislim da su Francuzi generalno zasluzili da budu treci. Duzi roster + pobjeda nad Spanijom i ona brutalna odbrana Gobera...
Meni je krivo sto Valancijunas nije upao u prvu petorku prvenstva. Nepravda. Odigrao je strahovito dobro na tom turniru...
Batum je bio u idealnoj petorci, a nije ni na svojoj poziciji bio najbolji. Odigrao samo ono protiv nas...
Najsmjesnije je bilo nominovanje Jao Minga u idealnu petorku 2002. Cist marketing. A Oberto bio tata-mata na tom turniru....
Nijemci...
Rekoh ja za njih uoci eurobasketa da ce ove godine biti zaje*ani i navedoh adute - a meni se ovde pojedinci bez argumenata podsmijavali... Cak su ozbiljniji tim i od mojih uvodnih predvidjanja... Mogu da se ravnopravno pobiju sa svima...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
I još medalja sa drugih takmičenja.. Inače de kolo... Odakle ideja da on završi pored furnijea i ertela?Kawhi je napisao/la:Imali bi bar još jedno zlato iz perioda s Parkerom da su imali boljeg trenera.DANTES je napisao/la:Samo da mi je znati što godinama na klupi drže ovog kretena i nemača pojma... Da ga yebe predsjednik saveza francuske previše je kredita za ovoliko neznanje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prosralo Njemce u zadnjoj četvrtini 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
3 sekunde do kraja, ti si faktički u reketu protivničke ekipe, 3 razlike, imaš 2 suigrača koji dotrčavaju na liniju za tri poena... Naravno da je logična akcija da ti trčiš do trice, i uzmeš divlji šut, a ne da dodaš loptu... ggwp xD
Stvarno glupa reakcija De Coloa ,on se izvlaci od obruca ka nazad i uzima neki divlji sut 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj zatucanosti leptejebo...DANTES je napisao/la:ti stara srpska familija..kobe24 je napisao/la:Fazon je da si ti Bosnjo, al i @dantula je isto Bosnjo. Ako pocne negodovat, samo nek nam pasos slika.Nail for Real je napisao/la:Jesam Bosnjo, ali Crnogorac mi pise u pasosu, to je jedino bitno.
Svabe profulase sve zivo, nemaju oni ovdje ni 5% sanse.
Ja imam Deutscher Reisepass u dzepu, a imao sam i ''crveni'' jugoslovenski nekada...
Nit' sam ja Nijemac, nit' me Nijemci gledaju kao svog, za njih sam jedino Srbin, stranac, niti ima vise Jugoslavije...
Krvni srodnici mi nose njemacke, austrijske, slovenacke, srpske, bih, americke, australijske pasose...
I sad smo mi onda razliciti narodi?
A na svadbama i sahranama nam ista prezimena i obicaji, iste krsne slave naslijedili, obiljezavamo, djeci u nasledje ostavljamo... LOL...
Dantes je prekaljeni Bosnjo, svjestan je on toga i sam.Mirko je napisao/la: Joj zatucanosti leptejebo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam Deutscher Reisepass u dzepu, a imao sam i ''crveni'' jugoslovenski nekada...
Nit' sam ja Nijemac, nit' me Nijemci gledaju kao svog, za njih sam jedino Srbin, stranac, niti ima vise Jugoslavije...
Krvni srodnici mi nose njemacke, austrijske, slovenacke, srpske, bih, americke, australijske pasose...
I sad smo mi onda razliciti narodi?![]()
![]()
![]()
![]()
A na svadbama i sahranama nam ista prezimena i obicaji, iste krsne slave naslijedili, obiljezavamo, djeci u nasledje ostavljamo... LOL...
OT: Ovi Francuzi su obicne kar.ine, malo je reci da mi ie drago sto su ispali. Sve neki lafo NBA i EL igraci, a veze nemaju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ma zeza se Kobe.. našao mu ja pretkovu krštenicu u lokalnoj crkvi.Mirko je napisao/la:
Joj zatucanosti leptejebo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bas se znate u RL?kobe24 je napisao/la:Dantes je prekaljeni Bosnjo, svjestan je on toga i sam.Mirko je napisao/la: Joj zatucanosti leptejebo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OT: Ovi Francuzi su obicne kar.ine, malo je reci da mi ie drago sto su ispali. Sve neki lafo NBA i EL igraci, a veze nemaju.
Vjerovatno ste i kakvi rodjaci ili dugogodisnji prijatelji, cim to tvrdis, znas mu onda i roditelje, porodicu...
Ja sam prethodno smio ruku u vatru stavit' da je covjek Srbin i moj sunarodnik..
Bar po postovima... Vidim da pomno prati i zdusno navija za nas...
Slazem se za Francuze...
@ Dantes
Evo procitah post iznad.
A joj likcine...
Ovaj je ''dokon pop i prasice krsti''...
Kad vec pomenu crkvu...
E moj Kobe...
Nemoj slucajno da se naljutis..
U mene se u kuci postuju narodni obicaji, al' u crkvu ne idem, nit' me trabunjanje popova/hodza zanima... Dzabalebarosi i neradnici koji naivnima mozgove izapiru...
Zadnja izmjena: Mirko, dana/u 09 sep 2017, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam samo da je dao svu ustedjevinu u obnavljanje Aladza dzamije, pozelio kaze kao nekad otici u nju na dzumu.Mirko je napisao/la: Bas se znate u RL?![]()
Vjerovatno ste i kakvi rodjaci ili dugogodisnji prijatelji, cim to tvrdis, znas mu onda i roditelje, porodicu...![]()
Ja sam prethodno smio ruku u vatru stavit' da je covjek Srbin i moj sunarodnik..![]()
Bar po postovima... Vidim da pomno prati i zdusno navija za nas...![]()
Slazem se za Francuze...
Finci sad uzimaju Italijane, mada im je ovo prva utakmica na prvenstvu koju ne igraju pred domacom publikom. Ako se uspiju brzo adaptirati, vjerujem da ce uzeti zabare bez problema.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hoce li biti neki jednako dobar link za ovu sad utakmicu?Kaunas je napisao/la:http://www.sport247.live/en/player/59b3 ... ce/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za Francuska Njemacka?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
http://www.sport247.live/en/player/59b3 ... ly/768/432StevieG8 je napisao/la:Hoce li biti neki jednako dobar link za ovu sad utakmicu?Kaunas je napisao/la:http://www.sport247.live/en/player/59b3 ... ce/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za Francuska Njemacka?
Ubise ih zabari
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uh kakva četvrtina Italije 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
iz igre 9/10, trica 5/5

15.10.2013.
Italijani šta god da bace prema košu znaju da će u ovoj četvrtini to ući.
i nova trica... 6/6
15.10.2013.
Imam osjećaj da će da izgube. Ovako oni polete pa prc..arelinho je napisao/la:Italijani šta god da bace prema košu znaju da će u ovoj četvrtini to ući.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prava su indijanska ekipa, al' volim ovu njihovu run&gun košarku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.