Nama je i sajkačina stativa u pripremnoj dovoljna za euforijuzagorski je napisao/la:E ako vam je ovo za euforije onda ne znam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebiba stvarno treba nosit negdje na skidanje uroka. A i Velkoskog s njim, taj lik je igrač manje trenutno na terenu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
scudetto89
- Kontakt:
Jos jedna patnja od utakmice, mozda dadnemo jedan pogodak nekom frljokom ccc, nista ovdje nece biti bolje siguran sam 
04.10.2009 !
- belosevic23
- Kontakt:
Saric ubjedljivo najlosiji, toliko neuspjelih driblinga, toliko pogresnih pasova...
Herić odlično izvodi kornere i odmah se vidi koliko nam je to falilo u prethodnom periodu, bukvalno svaki korner se nešto izrodi..
Herić odlično izvodi kornere i odmah se vidi koliko nam je to falilo u prethodnom periodu, bukvalno svaki korner se nešto izrodi..
Mi nismo dobili četiri posljednje utakmice. I igrači su se ukakili zbog tog, a i ko ne bi? Dat ćemo gol za pobjedu, pa makar.
Zadnja izmjena: High, dana/u 09 sep 2017, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije ovo lose, samo zavrsnica fali.
Gledao sam od neke 15 te minute,i ono sto sam vidio da je Bekic odigrao najkorektnije poluvrijeme od svih,dok je Velkoski najlosiji bio ,nisam mu ni jedno tacno dodavanje ufatio.
Btw Heric perfektno izvodi kornere.
Fali nam zavrsnica,zadnji pas.
Btw Heric perfektno izvodi kornere.
Fali nam zavrsnica,zadnji pas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pod hitno domace tekme igrati u Butmiru
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Heric 5 oduzetih lopti za poluvrijeme, momak igra samo tako
Heric otkrice sezone. Hebibe umri vise. Bolje stojimo na terenu sa Husrefom. Trebati ce njemu jos vremena, kao i ovi sto nemaju pravo nastupa pa da to lici na ekipu. I onda opet cekaj narednu sezonu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sada sam na pauzi pogledao snimak, Hebibović je umjetnik da promaši nemoguće. 
Faul kod gola nije bio, igrac nije ni skakao uopste.
- kenanbrajic
- Kontakt:
I to odjednom, nek se skupe u religijsko vijeće, exorciste dovest...i nek mu hanuma usisa krevet...meščini da je i mrva malo dohvatio...od mene mu cisterna Torabijeve vode.Zagor je napisao/la:Podhitno hebib hodzi, popu, sveceniku, papi....
Tako je Ibrahimoviću! 1:0.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bogu hvala!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidim naslov, "Hebibovic promasio gol sa pola metra", rutinski 
Sejfudin!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja vjerujem da bi tako pricali i kad bi Mujakic, Pidro, Andjusic poceli dobivati vise prostora za igru, umjesto parmaka Hebibovica, Novakovica, Bekica...pasica je napisao/la:Heric otkrice sezone. Hebibe umri vise. Bolje stojimo na terenu sa Husrefom. Trebati ce njemu jos vremena, kao i ovi sto nemaju pravo nastupa pa da to lici na ekipu. I onda opet cekaj narednu sezonu.
Nadam se, da ce Husref ozbiljnije racunati na njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
scudetto89
- Kontakt:
2 - 0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.