Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Kawhi
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 13:50

Joj termina kurcevog. Svidja mi se ekipa barem. Zizu je car.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 09 sep 2017, 14:25

Hrabar sastav od Zidana, ali veza bez Isca i Modrica je taraba. Da ne govorim sta je Ronaldo za dvojac BB.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 sep 2017, 14:47

Ovo izgleda takmicenje Balea i Benzeme ko ce vise prilika profulati
Jedan grad, jedna ljubav!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 sep 2017, 14:49

ovo bi par utakmica suspenzije moralo biti, namjerno udaranje igraca kopackom u glavu, nema smisla

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 sep 2017, 14:52

Tri kola prošla, a već se četiri boda prosula. Što je najgore sve na SB.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 14:56

3 kapitena dobili 3 crvena u prvih mjesec dana sezone. Tačno treba dati Benzemi kapitensku. Nadam se da će bačvu kazniti par tekmi pa da igra Theo redovno.
Morata...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 sep 2017, 15:00

Navijaci su me razocarali sto ih nisu komplet izvizdali na kraju utakmice.
slika

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 15:04

Da malo o logiKi. Morata nakon Ronalda bio najbolji ofanzivac prošle sezone. Morata ima 24 godine. Bale bio najgori ofanzivac prošle sezone. Bale ima 28 godina. Benzema odigrao jednu dobru tekmu prošle sezone. Benzema ima 29 godina. Morata traži garancije da će više igrati jer je bolji od njih. Ne može dobiti garancije iz bog te pit'o kojeg razloga. Onda prodamo Moratu da slučajno ova dva idiota ne bi ugrozili. Mislim da bi imali bar 2 boda više da je Mayoral igrao umjesto njih ili da smo igrali 4-6-0 bez napadača.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 sep 2017, 15:06

Ja se tacno sjecam kad sam napisao da ce prodaja Jamesa i Morate skoditi Realu, pogotovo Morate jer Asensio izbija kao odlican igrac da mijenja Jamesa, ali igra bez Benzeme il Ronalda od prve minute nije moguca, mora ti igrati ili jedan ili drugi, i da, Modric i Isco na klupi od prve minute takodjer nisu moguci, jedan mora igrati, ili dati priliku Kovacicu, Kroos je dobar, al nije igrac koji ce napraviti nesto na sredini kao sto Isco, Modric i Kovacic naprave..
Rotacije se dobro odbise od glavu Zidaneu u ova prva 2 kola

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 15:11

Furymaker je napisao/la:Ja se tacno sjecam kad sam napisao da ce prodaja Jamesa i Morate skoditi Realu, pogotovo Morate jer Asensio izbija kao odlican igrac da mijenja Jamesa, ali igra bez Benzeme il Ronalda od prve minute nije moguca, mora ti igrati ili jedan ili drugi, i da, Modric i Isco na klupi od prve minute takodjer nisu moguci, jedan mora igrati, ili dati priliku Kovacicu, Kroos je dobar, al nije igrac koji ce napraviti nesto na sredini kao sto Isco, Modric i Kovacic naprave..
Rotacije se dobro odbise od glavu Zidaneu u ova prva 2 kola
Nisu krive rotacije. Prošle sezone se rotacijama osvojila titula. Kriva je prodaja Morate. Prodaja Jamesa je nebitna. U toku sezone će se osjetiti i prodaja Danila još.
Ja sam rekao još na početku sezonu da mi šanse za titulu imamo samo što je Neymar otišao iz Barce. Da je Neymar ostao nigdje nas ne bi bilo. Da je Morata ostao vi ne bi imali šanse. Ovako nas čeka duga sezona sa mnogim kiksevima.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 sep 2017, 15:20

Kawhi je napisao/la: Nisu krive rotacije. Prošle sezone se rotacijama osvojila titula. Kriva je prodaja Morate. Prodaja Jamesa je nebitna. U toku sezone će se osjetiti i prodaja Danila još.
Ja sam rekao još na početku sezonu da mi šanse za titulu imamo samo što je Neymar otišao iz Barce. Da je Neymar ostao nigdje nas ne bi bilo. Da je Morata ostao vi ne bi imali šanse. Ovako nas čeka duga sezona sa mnogim kiksevima.
Mislim ipak da se prošle godine titula uzela golovima u zadnjih 10 minuta, kad Zidane ima neki specijalni plan (Marcelo ulazi u sredinu i sl.) i igra na sve ili ništa...
Morata je iz takve igre dao 10 ak golova, ali i svi drugi igrači bar po jedan od Carvajala, Casemira, Varanea.. ove sezone Valencia i LEvante su izdržali tih 10 min + nadoknada i uzeli bod.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 sep 2017, 15:21

pa gle, ne kazem da je rotacija kriva, krivo je to sto se nema napadaca, Bale je toliko los, nikakve koristi od njega, Lucas je dobar kad ima igraca oko njega da prave problem, a da je on glavni igrac, to ne ide, isto trenutno vazi za Asensia.
Morata je ogroman gubitak za Real, al ako ti Benzema ne igra, Ronaldo mora biti u vrhu, al i to je upitnik jer treba biti netko kraj njega da radi za Ronalda i odvlaci igrace, ono sto Benzema radi. Morata je to odlicno radio..
Trebao je Real dovesti igraca tipa Aspasa, Pereza il Bakambua, kao neki backup napadac, ne treba tu neko strasno ime da bude koristan.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 09 sep 2017, 15:25

Nije bilo Casemira da uvalja gol.

A fali i Ronaldo itekako, makar da na prekidu odvuce dva igraca za sobom.

A i onog golmana na **** nabijem.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 sep 2017, 15:30

Napadac se morao dovest pa makar i lucas perez iz arsenala
Ovako ne ide
Gubimo ligu do klasika prvog

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 15:32

Furymaker je napisao/la:pa gle, ne kazem da je rotacija kriva, krivo je to sto se nema napadaca, Bale je toliko los, nikakve koristi od njega, Lucas je dobar kad ima igraca oko njega da prave problem, a da je on glavni igrac, to ne ide, isto trenutno vazi za Asensia.
Morata je ogroman gubitak za Real, al ako ti Benzema ne igra, Ronaldo mora biti u vrhu, al i to je upitnik jer treba biti netko kraj njega da radi za Ronalda i odvlaci igrace, ono sto Benzema radi. Morata je to odlicno radio..
Trebao je Real dovesti igraca tipa Aspasa, Pereza il Bakambua, kao neki backup napadac, ne treba tu neko strasno ime da bude koristan.
Ma Lucas i Asensio nisu problem.
Meni je donekle i drago što se ovo dešava. Qrčina u usta Perezu jer mu se digao na Mbappea i zbog njega je bio spreman prodati Moratu, koji je dijete kluba, i koji je donio titulu prošle sezone. Najgore je što nije bilo B plana ako ono slučajno Kylian odbije.

Još je Dani odigrao najgori mjesec u karijeri. I to baš kad više nema konkurencije. Mislim ima, ali je konkurencija tinejdžer koji je tek prekomandovan u prvi tim. Prodaja Danila je baš bila pametna ideja.

Od 2008. nisu osvojili dvije lige zaredom. I prije toga zadnji put osamdesetih prošlog vijeka. Sad kad smo imali sve na tacni odluče takve gluposti praviti sa transferima. Žalosno.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 sep 2017, 15:33

Kawhi je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:pa gle, ne kazem da je rotacija kriva, krivo je to sto se nema napadaca, Bale je toliko los, nikakve koristi od njega, Lucas je dobar kad ima igraca oko njega da prave problem, a da je on glavni igrac, to ne ide, isto trenutno vazi za Asensia.
Meni je donekle i drago što se ovo dešava. Qrčina u usta Perezu jer mu se digao na Mbappea i zbog njega je bio spreman prodati Moratu, koji je dijete kluba, i koji je donio titulu prošle sezone. Najgore je što nije bilo B plana ako ono slučajno Kylian odbije.

Još je Dani odigrao najgori mjesec u karijeri. I to baš kad više nema konkurencije. Mislim ima, ali je konkurencija tinejdžer koji je tek prekomandovan u prvi tim. Prodaja Danila je baš bila pametna ideja.

Od 2008. nisu osvojili dvije lige zaredom. I prije toga zadnji put osamdesetih prošlog vijeka. Sad kad smo imali sve na tacni odluče takve gluposti praviti sa transferima. Žalosno.
sjeti se prosle sezone, svaki Realov kiks je bio ispracen Barcinim kiksom, tako da, nije jos gotovo :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 15:38

Furymaker je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

sjeti se prosle sezone, svaki Realov kiks je bio ispracen Barcinim kiksom, tako da, nije jos gotovo :rol:
Pa rekao sam ti iznad da ćemo biti tu s vama sigurno do kraja. Kiksaće se stalno. A ovo se trebalo lako osvojiti nakon odlaska Neymara. Ne bi me čudilo da nekih 85 bodova bude dovoljno za ligu ove sezone.

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 09 sep 2017, 17:20

Eto znaci Benzema 4 - 6 sedmica povrijeđen

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 sep 2017, 19:10

Morata redovno zabija u CSKA, al nije dovoljno dobar da bude prva devetka Madrida.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 sep 2017, 19:27

Kawhi je napisao/la:Morata redovno zabija u CSKA, al nije dovoljno dobar da bude prva devetka Madrida.
Dok Realovi "bolji" napadaci vec 2 utakmice ne mogu gola dat
A neki se smijali kad sam rekao da je Morata bolji igrac od BB

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []