Miki opet ocajan,mozda opet zabije gol da se izvadi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
O cemu ti pričaš jbt? Poslao dvije lopte prema naprijed iz kojih smo imali šansetajger je napisao/la:Ander viska na terenu pogotovo kad napadamo,on nema kreativnost kakvu trebas da napravis visak protiv bunkera,on samo sluzi da vrati loptyu kad mu je neko doda,znam da puno znaci u def al brate gubis u kreativnosti puno
Ne znam,ja nisam zadovoljan sa njegovim odlukama,mada ga kao igraca puno gotiv zbog te borbenosti al protiv bunkera po meni nije idealan,imao je ta dva pasa al previse mi bojazljivo se oslobadja lopte,prvom do sebe sto prije,ne ceka da navuce na sebe igraca vec cim mu dodje gura al etreddevil96 je napisao/la:O cemu ti pričaš jbt? Poslao dvije lopte prema naprijed iz kojih smo imali šansetajger je napisao/la:Ander viska na terenu pogotovo kad napadamo,on nema kreativnost kakvu trebas da napravis visak protiv bunkera,on samo sluzi da vrati loptyu kad mu je neko doda,znam da puno znaci u def al brate gubis u kreativnosti puno
Bolji ovu utakmicu zasad od mikhia rasha pogbe i matica
A uostalom prema naprijed je Matić igrač manje a ne Ander
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jbg druže, vrijedi ga čekat očito.AlanSmith14 je napisao/la:Miki nastavlja biti 'duh sa kljucnim asistencijama'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.