FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Hummelsova nonšalantnost je kriva za ovaj gol, nabio loptu i ko da smo u drugoj kantonalnoj pa nema druge lopte okreno se i zabio glavu u zemlju.
coelho41 je napisao/la:Naša ekipa ima 2 nedostatka, a to su:
1. Rafinja
2. Konzerva od trenera
.
#CarloOut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Huseinagic
- Kontakt:
Pa dobar dio forumasa je bio odusevljen Carlom, a i odlaskom Pepa..u cemu je problem sad? Müller nek bude sretan, ako i sa klupe bude ulazio.. Da bira koju poziciju da igra, ni sam ne bi znao..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i, kako kako igramoStefan Effenberg je napisao/la:Imam osjecaj da cemo danas odigrati odlicno.. vrijeme je da pocnemo igrati i da podignemo formu..
coelho41 je napisao/la:Konzerva od trenera
Čuj konzerva
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocaj jbt.
Ja ne znam sto se Muller zali s obzirom da mu je igra u rangu prosle sezone, dakle, nema igre.
Katastrofalan je, najblaze receno.
Nisam mislio sa cu to reci ali Robbery sto prije mora unutra.
Ja ne znam sto se Muller zali s obzirom da mu je igra u rangu prosle sezone, dakle, nema igre.
Katastrofalan je, najblaze receno.
Nisam mislio sa cu to reci ali Robbery sto prije mora unutra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako niš, barem smo skontali da je karlo u pravu što se tiče mulera 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Muller vjerovatno nikada ne bi ni igrao kod Ancellotija, ali njemačka javnost vrši ogroman pritisak na trenera. Birhof, Nojer i ostali svi su izjavili da bi "državni projekat" morao igrati u prvoj postavi. U ovakvim situacijama njemački mediji po navici lansiraju informaciju kako su tobože najjači engleski klubovi zainteresovani za Mullera.
Pocinjemo li sa kampanjom #CarloOut ili cekamo da nas izbace iz Lige prvaka? 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Imali smo posjed, jbg.
Idiote mijenjaj nesto, piccko zabarska
Idiote mijenjaj nesto, piccko zabarska
Gasi mješalicu, motaj kablove.
Nego, može li da anćelotija ostavimo u hofi a da povedemo nagelsmana?
Nego, može li da anćelotija ostavimo u hofi a da povedemo nagelsmana?
Nagelsmann bi sa Mullerom čuda činio, još bolje nego što je to Guardiola uspio, a ja bih da se pridružim kampanji #CarloOut odnosno #Konzervausmeće.
Prvi sam bio za njega, ali trener koji nije fleksibilan, koji nema B plan i koji ne rotira igrače, jednostavno previše konzervativan za fudbal u 2017. godini.
Prvi sam bio za njega, ali trener koji nije fleksibilan, koji nema B plan i koji ne rotira igrače, jednostavno previše konzervativan za fudbal u 2017. godini.
- farinelli123
- Kontakt:
Toliso mi deluje nepotreban u trenutnim okolnostima. Treba igrac vise ofanzivnom delu sredine terena koji donosi prevagu, Toliso zasad samo siri igru ka Kimihu koji ne uspeva nista ozbiljnije da napravi.
Prebaciti Kimiha u sredinu
da malo poveze redove. Uvesti Hamesa za doppelpack
Prebaciti Kimiha u sredinu
•
Koman ubjedljivo najbolji.
Tam na ljetnoj pauzi navuć mu jedno tri tamića knjiga da pojača IQ i imamo dostojnu zamjenu za riberija.
Tam na ljetnoj pauzi navuć mu jedno tri tamića knjiga da pojača IQ i imamo dostojnu zamjenu za riberija.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kimmich decko malo spustiti na zemlju, nikome nije zagarantovano mjesto u prvih 11. Cemu 41,5 milion za Tolissoa, jos jednom cisto onako pitam?
Sto je najgore, ne vidi se nikakav pomak u smislu da Carlo ima neku ideju sta promijeniti ili sta uraditi nego on uvijek po istom. Kao da ne zna sta uraditi sa ovom ekipom, rekao bih da igraju bez trenera.
Coman najbolji.
Coman najbolji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
KIMMICH tito
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čemu 13miliona€ za Karla Anćelotija?
- farinelli123
- Kontakt:
Lepo je kad se pojavi neki ''sonja'' kao Nagelsmann, oslobodjen od fizickog i cova kojem su krali uzinu u skoli, da se kriticki osvrne[1] na instituciju trenera u danasnjem fudbalu.
1 - usrati se (srpsko-hrvatsko-bosansko-bosnjacko-balkanski jezik, lat. usrati se)
1 - usrati se (srpsko-hrvatsko-bosansko-bosnjacko-balkanski jezik, lat. usrati se)
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.