Coast to coast:
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prije tacno 21 godina postignut je vjerovatno najbolji gol na San Siru svih vremena i to ni manje ni vise postize ga najbolji africki fudbaler ikad, Weah.
Coast to coast:

Coast to coast:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Cesto naletimo na ovakve tvoje "strucne" procjene...rope11 je napisao/la:ma realno lik je bezveze igrač, kad se prošle godine ni u mrtvom empoliju nije izborio za prvu postavu onda znaš koliko je sati.
ali eto nije da mi smeta, možda bude mogao nekad poslužiti dok se ne proda, ali generalno nema on šta više tražiti u milanu.
predstavljen je kao neko senzacionalno pojačanje iz parme onomad kad su se lafo svi otimali za to čudo od djeteta, ali roup je odmah poslije jedne utakmice rekao da nema ništa od njega, iako mi naravno po običaju nisu vjerovali
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Hahah bas o sebi u 3 licukoraj je napisao/la:Cesto naletimo na ovakve tvoje "strucne" procjene...rope11 je napisao/la:ma realno lik je bezveze igrač, kad se prošle godine ni u mrtvom empoliju nije izborio za prvu postavu onda znaš koliko je sati.
ali eto nije da mi smeta, možda bude mogao nekad poslužiti dok se ne proda, ali generalno nema on šta više tražiti u milanu.
predstavljen je kao neko senzacionalno pojačanje iz parme onomad kad su se lafo svi otimali za to čudo od djeteta, ali roup je odmah poslije jedne utakmice rekao da nema ništa od njega, iako mi naravno po običaju nisu vjerovali
ali najbolje od svega je što u 95% slučajeva pogodim, koliko god me osporavao forumski puk 
i za sutra predviđaju veliku kišu tokom utakmice, ne bi me čudilo ni da se odgodi.
još jedan otežavajući faktor, iako vjerujem u bod(ove)
edit: ako odgode utakmica će se odigrati u decembru, što je odlično jer lakše ćemo ih dobiti za 3 mjeseca nego sad
i za sutra predviđaju veliku kišu tokom utakmice, ne bi me čudilo ni da se odgodi.
još jedan otežavajući faktor, iako vjerujem u bod(ove)
edit: ako odgode utakmica će se odigrati u decembru, što je odlično jer lakše ćemo ih dobiti za 3 mjeseca nego sad
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jbo ga Borini vise
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala će biti iritantno čekati utakmicu još 5 dana ako ova sutra bude odgođena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve su prilike da ce se odg,meni drago sutra sam na putu tako da ne bi mogao gledati 
Jedino ce me nervirati kad god pogledam tebelu mi imamo tekmu manje
Jedino ce me nervirati kad god pogledam tebelu mi imamo tekmu manje
Valjda će se igrati, pa i pod cijenu poraza 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedina je dobra stvar ako odgode meč, je dodatnih par dana odmora za ove koji su došli sa reprezentativne pauze.Te što će onda Montella u četvrtak izvesti najjači mogući sastav, jer nema potrebe da odmara nikoga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Za ekipu sigurno neće biti loše ako odgode tekmu, vjerujem da su igrači već poprilično umorni, ipak Milan igra takmičarske tekme već više od mjesec dana.
Nego eto, mi navijači poželili tekme pa zato ne bi valjalo da odgode
Nego eto, mi navijači poželili tekme pa zato ne bi valjalo da odgode
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nema odgode, mirno spavajte, iako mirnog sna nema kada se dolazi velikom Laziju na noge :cool:
Jeste podmazali guzove Chini? 
Raonffa je napisao/la:Jeste podmazali guzove Chini? :kafa:

Chinaglia je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Jeste podmazali guzove Chini?
- Fantasista
- Kontakt:
Čime se Montella puca jbt, ovaj sastav i formacija su očajni.
- nextterrain
- Kontakt:
Fantasista je napisao/la:Čime se Montella puca jbt, ovaj sastav i formacija su očajni.
A kakva će biti formacija i postava kad dobijemo sutra Lazio?
- Fantasista
- Kontakt:
Uzima nas Lazio lagano.
Borini opet u prvoj postavi pa covjek je odigrao sve utakmice ove sezone 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- nextterrain
- Kontakt:
Fantasista je napisao/la:Uzima nas Lazio lagano.
Volio bih barem jedan pozitivan post vidjeti od tebe
nije mi jasna ova postava nikako, pogotovo borini umjesto hakana (kad je već montolivo morao zauzeti mjesto u sredini, što donekle razumijem), pa ko će ti čovječe u ovoj formaciji nešto iskreirati?
jedino se uzdati u susa, ali ne sumnjam da će njega prvog zaustaviti jer je jedina iole prijetnja u napadu.
imaš priliku zaigrati 352 što bi sutra super sjelo, ali jok, de neka borini igra yebem ga u borinija više
jedino se uzdati u susa, ali ne sumnjam da će njega prvog zaustaviti jer je jedina iole prijetnja u napadu.
imaš priliku zaigrati 352 što bi sutra super sjelo, ali jok, de neka borini igra yebem ga u borinija više
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.