Mućki provokatoruBesic je napisao/la:Uopćeno Elf ima bolje igrače od Bayerna na ostalim pozicijama pa ne čudi što je tamo Muller boljimuhamedhulk je napisao/la:Npr. Hummels i Müller krivi kod golova. Ali na stranu to, trener je sve pogresno postavio.
Ali eto ako nista bice zanimljivije prvenstvo
Ipak nije Njem Bayern i nije isti Müller tamo i 'vamo - tamo ima Özila npr. dok Bayern nema tog igraca (James je bio na klupi)
Lewa opet konstantan - konstantno dadne dvije pa onda ne zabije 3Zenu mu sebicnu!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@Ramsy i Hulk
Ozil,Kroos,Werner,Khedira,Hector,Weigl itd
Ozil,Kroos,Werner,Khedira,Hector,Weigl itd
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Slazem se. Odavno govorim da Carlo nikako da unaprijedi igru Bayerna. Ovo danas je izgledalo kao da si doveo igrace na termin pa im rekao da igraju kako znaju.harden je napisao/la:Sto je najgore, ne vidi se nikakav pomak u smislu da Carlo ima neku ideju sta promijeniti ili sta uraditi nego on uvijek po istom. Kao da ne zna sta uraditi sa ovom ekipom, rekao bih da igraju bez trenera.
Coman najbolji.
Haj, barem neš smiješno 
Povrijedio se naš bivši napadač, mario gov.njez.
Koja smiješna scena
Frljo profulo loptu i izvrno nogu
Povrijedio se naš bivši napadač, mario gov.njez.
Koja smiješna scena
Frljo profulo loptu i izvrno nogu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo nije Bayern, ovo je tamo neka prosjecna ekipa. Mirise na sezonu bez trofeja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije zadatak Carla da unaprijedi igru (nemoguce kad je vrhunac igre bio pod Pepom) nego da to odrzi kako-tako, da postavi igrace na svoja mjesta, da ih drzi u formi pravilnim doziranjem itd itd. Doslovno da na iskustvo ovi generaciju 'posalje' u penziju sa jos jednim 'klempom'
A sad se nekakva smjena generacije spominje - Carlo i smjena generacije dva razlicita pojma
Jedino on da bude smjenjen 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ponavljam se ali sljedeci trener MORA biti Svabo!!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Imam osjecaj da se on zasitio i da mu je vrijeme za penziju. Totalno nezainteresovano mi izgleda. Za sljedeceg trenera bih volio vidjeti nekog mladog i perspektivnog ko je zeljan dokazivanja. No o tom drugom prilikom, nema smisla da pisemo o tome sada.dsulejm je napisao/la:Slazem se. Odavno govorim da Carlo nikako da unaprijedi igru Bayerna. Ovo danas je izgledalo kao da si doveo igrace na termin pa im rekao da igraju kako znaju.harden je napisao/la:Sto je najgore, ne vidi se nikakav pomak u smislu da Carlo ima neku ideju sta promijeniti ili sta uraditi nego on uvijek po istom. Kao da ne zna sta uraditi sa ovom ekipom, rekao bih da igraju bez trenera.
Coman najbolji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bundesliga je napisao/la:Ponavljam se ali sljedeci trener MORA biti Svabo!!

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- anelbavarac
- Kontakt:
Kako mu Brazzo zabrani pusenje cigareta, igra je naglo opala.
Ovo danas je bio ociti primjer kako ne treba igrati.
Polako ali sigurno, treba se baciti u potragu za novim trenerom.
A posto riba smrdi od glave, krajnje je vrijeme da se korumpiranim glavesinama, dadne izlazna karta.
Ovo danas je bio ociti primjer kako ne treba igrati.
Polako ali sigurno, treba se baciti u potragu za novim trenerom.
A posto riba smrdi od glave, krajnje je vrijeme da se korumpiranim glavesinama, dadne izlazna karta.
Dobro nije sramota izgubiti od trenera kakav je Nagelsman.
Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, brzo lopta išla do gola, Coman na miss matchu nebrojeno puta, još samo da smo imali napadača
, de nek još neko kaže kako je Levat među napadačkom elitom.
Dadoše nam gol na trehu, doduše pošteno, Hummels
, primaš 10 mil i nedospustivo je onako pristupiti svom poslu. Eto da je svaki dan u uredu pa bi bilo opravdano, ali jednom sedmično radiš tih 90 min, i doći prekoqurca na pos'o je za svaku osudu, kakva neprofesionalnost.
Coman će biti dostojna zamjena za jednog velikana, momče je nezaustavljivo, a zna i centrirati, ali napadača ni na mapi, uspio sa 5m neometen prečku očešati.
Toliso van utakmice, ali njega treba i razumiti, ne može on još uvijek konstantu držati, a da će biti pakleni veznjak, hoće!
Ne zamjeram nešto Karlu, dobro smo igrali, tečno, ali nonšalancija nekih igrača nas je skupo koštala.
Sad ću još i drugo poluvrijeme da pogledam.
edit:evo odgledah i dp, pa može li lošije, nismo imali poštenog šuta, nismo uspjeli ni sekundu pritisnuti protivnika.
Ne, Coman još ne može biti nasljednik, ima veliki problem ulaska u sredinu, dakle njemu su u drugoj polutki samo zabranili pravolinijski kretnju i on je postao neupotrebljiv.
Prvo poluvrijeme odigrali vrlo dobro, drugo očajno. Nastavimo li pobjeđivati na mišiće i ponavljati ovakva izdanja neće nam biti lijepo gledati našeg Bayerna, nije Anceloti donio ništa dobrog poslije Pepa, evo i skoro 15 mjeseci poslije smjene trenera mi stojimo u istom, bez preciznog plana.
Ovo večeras nije bilo dobro, ko zna ima li entuzijazma u Karlo još da ovo razdrma.
Treba Negelsmana dogovoriti čim prije.
Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, brzo lopta išla do gola, Coman na miss matchu nebrojeno puta, još samo da smo imali napadača
Dadoše nam gol na trehu, doduše pošteno, Hummels
Coman će biti dostojna zamjena za jednog velikana, momče je nezaustavljivo, a zna i centrirati, ali napadača ni na mapi, uspio sa 5m neometen prečku očešati.
Toliso van utakmice, ali njega treba i razumiti, ne može on još uvijek konstantu držati, a da će biti pakleni veznjak, hoće!
Ne zamjeram nešto Karlu, dobro smo igrali, tečno, ali nonšalancija nekih igrača nas je skupo koštala.
Sad ću još i drugo poluvrijeme da pogledam.
edit:evo odgledah i dp, pa može li lošije, nismo imali poštenog šuta, nismo uspjeli ni sekundu pritisnuti protivnika.
Ne, Coman još ne može biti nasljednik, ima veliki problem ulaska u sredinu, dakle njemu su u drugoj polutki samo zabranili pravolinijski kretnju i on je postao neupotrebljiv.
Prvo poluvrijeme odigrali vrlo dobro, drugo očajno. Nastavimo li pobjeđivati na mišiće i ponavljati ovakva izdanja neće nam biti lijepo gledati našeg Bayerna, nije Anceloti donio ništa dobrog poslije Pepa, evo i skoro 15 mjeseci poslije smjene trenera mi stojimo u istom, bez preciznog plana.
Ovo večeras nije bilo dobro, ko zna ima li entuzijazma u Karlo još da ovo razdrma.
Treba Negelsmana dogovoriti čim prije.
-
schickeria
- Kontakt:
Po meni nije bilo lose unatoc glatkom porazu .Do njihovog prvog gola imali smo kontrolu i gol je visio u zraku i pitanje je uopce jeli njihov pogodak regularan.
Kasnije smo se malo pogubili i nije bilo to kako treba....
Ostaje muller kao vječna enigma ,carlo ga jednostavno ne koristi na pravi način stavljajuci ga tamo gdje ne moze igrati i to je posljedica njegove nevidljivosti kao i pogreske kod drugog pogotka gdje nonsalantno gubi duel gdje ne smije.Toliso također djeluje kao strano tijelo i ta dvojica igraca su najslabiji bili.
Nije mi jasno ni postavljanje riberia na klupu jer je 15dana bez utakmice i bio je sasvim spreman.Teza je današnja utakmica nego protiv belgijanaca u lp.
Kasnije smo se malo pogubili i nije bilo to kako treba....
Ostaje muller kao vječna enigma ,carlo ga jednostavno ne koristi na pravi način stavljajuci ga tamo gdje ne moze igrati i to je posljedica njegove nevidljivosti kao i pogreske kod drugog pogotka gdje nonsalantno gubi duel gdje ne smije.Toliso također djeluje kao strano tijelo i ta dvojica igraca su najslabiji bili.
Nije mi jasno ni postavljanje riberia na klupu jer je 15dana bez utakmice i bio je sasvim spreman.Teza je današnja utakmica nego protiv belgijanaca u lp.
Ne zamjeram Matsu kod onog gola toliko, frajer izbio loptu i lagano seta jer konta da ce stati igra dok se lopta ne izbaci van terena i onda se izvodi aut, logicno jel 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što se nervirate, i malo želje što sam imao uprava mi je ubila, sad samo gledam slike nove akademije, i divim se.
Skupa pojačanja nisu problem ako imaš trenera koji iz kadra, a kod nas jest dobar, izvlači ono najbolje i najviše. Mi to nemamo. Muller je igrač sistema, nije individualac (sam je to govorio više puta), i promjena paradigme i filozofije kad je karlo došao na njega utiče najviše (nije li čudo što je prestao igrati nakon što pep otišao). Thiago je vaskrsnuo, zašto? Jer je individualac, tehničar, pogađa čovjeka loptom u oko, prolazi jedan na jedan lahko, dribling, šut sve a kod Pepa nije bio ovakav, zašto? Jer slabije igra igru bez lopte i imao je više zadaću da čuva prostor, pravi tačne pasove blizu, pokuša naći rupu i da formira trouglove.
Igrati na individualno, na neke zastarjele fazone kod ove naše gerijatrije ne pali više. Igraš totalni fudbal, otrkivaš mane protivniku tokom tekme, razbijaš bunkere ili ne postojiš. Ubačaji, bunker-kontre, ho-ruk ne igra više ulogu osim ako si Darmstadt i ta ekipa. Karlo koliko je pokazao u ovih 14 mjeseci ja više ne očekujem ništa i nema se potrebe nervirati.
Skupa pojačanja nisu problem ako imaš trenera koji iz kadra, a kod nas jest dobar, izvlači ono najbolje i najviše. Mi to nemamo. Muller je igrač sistema, nije individualac (sam je to govorio više puta), i promjena paradigme i filozofije kad je karlo došao na njega utiče najviše (nije li čudo što je prestao igrati nakon što pep otišao). Thiago je vaskrsnuo, zašto? Jer je individualac, tehničar, pogađa čovjeka loptom u oko, prolazi jedan na jedan lahko, dribling, šut sve a kod Pepa nije bio ovakav, zašto? Jer slabije igra igru bez lopte i imao je više zadaću da čuva prostor, pravi tačne pasove blizu, pokuša naći rupu i da formira trouglove.
Igrati na individualno, na neke zastarjele fazone kod ove naše gerijatrije ne pali više. Igraš totalni fudbal, otrkivaš mane protivniku tokom tekme, razbijaš bunkere ili ne postojiš. Ubačaji, bunker-kontre, ho-ruk ne igra više ulogu osim ako si Darmstadt i ta ekipa. Karlo koliko je pokazao u ovih 14 mjeseci ja više ne očekujem ništa i nema se potrebe nervirati.
Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu
to zakljucujes nakon 15 minuta prve utakmice, nakon povrede i odigrane kvalifikacijske utakmice za nacionalni timScholl je napisao/la:Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu
Vidovita Džemila i saradnici trenutno zaposljavaju pa se prijavi
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Šta Mario pričaMario Basler: “I have been told that Ancelotti has signed with a Chinese club.
“From what I understand, he could leave as soon as January because that is when the season in China starts.”
Basler added: “I cannot confirm it 100 per cent but my so.urce is very trustworthy.
Dajte nam momčinu sa avatara
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadam se da ima istine u ovome oko Carla i da ide u januaru. Trenutno izgledamo katastrofalno i vrijeme je da se desi neka veća promjena u klubu prije svega oko onih koji rukovode i odlučuju oko kluba. Poceti sa domaćim snagama u vidu Brazze i William na klupi
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav Sagnol, daj Nagelsmanna! Treba njemacki trener da ovo malo dovede u red a i jednostavno takvi treneri najbolje funkcionisu u Bayi. Dakle nema nekog pretjeranog izbora a da valja, Tuchel-NE, Klopp ne moze, a Nagelsmann bi nam sjeo kao budali samar.
I am not yet born; O hear me.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovom Basleru kokain isprao mozak.
Nece Carlo nigdje, barem do kraja sezone.
On je dosao zbog LP, pa cak i da ne osvojimu jeebenu BL.
Nece Carlo nigdje, barem do kraja sezone.
On je dosao zbog LP, pa cak i da ne osvojimu jeebenu BL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.