Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Slazem se da je nasa muzika ispred svjetske (sto trenutno i nije tesko), ali ona pjesma je fulaKawhi je napisao/la:Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Poslusaj je opet. Na peto slusanje gori. Moras citati lyricse uz nju da shvatis znacenje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Slazem se da je nasa muzika ispred svjetske (sto trenutno i nije tesko), ali ona pjesma je fulaKawhi je napisao/la:Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sjeca li se neko, poslijeratnog hip hop, (tada se zvao rap) 
High, drugar, mozda ti!?
High, drugar, mozda ti!?
Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iz tog vremena pamti se samo Fistik.semcho je napisao/la:Sjeca li se neko, poslijeratnog hip hop, (tada se zvao rap)
High, drugar, mozda ti!?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
JEDAN JE FISTIK!
Kawhija bi se svaki džemat odrekao. Nevjerovatno je kako se odrekao bošnjaštva i sašizma, radi kakofonije i Jale Sestre.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pratil ko Irmu? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
BelminM23 je napisao/la:Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
Ali strasan vokal je ovaj Mirza
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pratim ja na instagramu jednuUnofficialpage je napisao/la:Pratil ko Irmu?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad će snijeg?Unofficialpage je napisao/la:Pratil ko Irmu?
Pokvari milicija Visocanima najsvetiniji dan u sedmici.Raonffa je napisao/la:.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vijadukt je napisao/la:Pokvari milicija Visocanima najsvetiniji dan u sedmici.Raonffa je napisao/la:.Ne mozes maknuti od njih van carsije. Kako sad do staklenog i u planinarski
![]()

A može i ova, "Volonteri vrijedno rade na otkrivanju visočke piramide"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na kraju će dokučiti da je kući, na uglu, sa pečenim kukuruzom u ruci.
a vidio sam, ja corotinje braco mila. Jos koji dan i raja ce policiju poceti sprdati, ustvari vec su poceli.Raonffa je napisao/la:
![]()
Jesi vidio novu gradjevinu na staklenom? E moj ti nema labavo.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Zamisli helikopter pretražuje iznad Tušnjića, Grajana, Gorana... 
Ja jučer krenuo do Kissa kad mi izleti iza krivine onaj policijski ninja iz nekakvog šumarka
PS: Nisam vidio, znaš da ja ne zalazim gore osim sa ženama u gluho doba kad treba pokazivati čari grada pod piramidom
@High
Moj Haj ne zna se tu ko je gori, sve je to komedja
Ja jučer krenuo do Kissa kad mi izleti iza krivine onaj policijski ninja iz nekakvog šumarka
PS: Nisam vidio, znaš da ja ne zalazim gore osim sa ženama u gluho doba kad treba pokazivati čari grada pod piramidom
@High
Moj Haj ne zna se tu ko je gori, sve je to komedja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Confiance, kraljttbvb i 2 gosta.